Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha pikeun meunangkeun rékaman CNAME tina ngaran domain custom di blogger

1 answers:

Kuring ditambahkeun hiji domain custom kana rekening blogger abdi sababaraha waktu ka tukang, sarta diropéa rékaman CNAME dina domain registrar, sarta sagalana digawé rupa.

Sababaraha minggu ka tukang, kuring ditransfer ka domain ti registrar heubeul ka nu anyar.

Ayeuna, Kuring Nyanghareupan ngabogaan nyambungkeun domain custom digawekeun ku alamat blogger, sabab dipaké pikeun dianggo.

Kuring geus diusahakeun dihapus nami domain na asupkeun deui, tapi teu bringing sagala rékaman CNAME. Kuring ogé geus diusahakeun make ngaran domain sejen, sarta nganggo CNAME rékaman nu eta dibawa, tapi domain custom teu bisa dipake boh.

Aya cara abdi tiasa ngareset rinci ti custom Éntri domain ti blogger?

Kumaha kuring kudu ngalakukeun?

- teste lente polarizada oakley
February 11, 2018

Muhun, sanggeus kitu loba gagal usaha, abdi kapanggih kaluar nu salila alih domain, nu nameserver ti registrar saméméhna ieu masih dipake dina registrar anyar.

Ku kituna, naon atuh naon éta pikeun ngapdet ka nameserver tina domain ka nunjuk ka nameservers standar nu registrar anyar urang, sarta eta digawé sampurna.

Salah sahiji rékaman CNAME ieu dihasilkeun unggal waktos Anjeun ngarobah ngaran domain.

Anjeun nyebut maneh geus diusahakeun ngaganti ka domain sejen tur ngagunakeun rékaman pikeun anu, tapi teu dianggo. Lamun geus diusahakeun make rékaman éta domain séjénna pikeun domain Anjeun dipikahoyong, teras Kaula mah reuwas yen eta teu pariksa.

Gumantung kana naon gaduh kiwari, teras meureun coba mupus domain custom na ngantosan 24 jam keur robah nepi propogate pinuh. (Am guessing nu domain custom anjeun henteu ayeuna gawe atoh, jadi ieu moal nyieun hal sagala parah. )

Upami teu kitu, posting di pitulung Blogger forum, sarta tetep bumping patarosan dugi salah sahiji TC urang aya nilik eta tur mantuan. Eta meureun nu Blogger ngabogaan cacad di ieu wewengkon, sarta geus teu dianggap yén jalma bisa robah registrars domain na peryogi di CNAMES nransper.