Back to Question Center
0

Naon Amazon angka ID produk?

1 answers:

Salaku hiji seller Amazon, Anjeun kudu sadar yen unggal produk dina Amazon boga angka ID na. identifiers produk bisa dipaké pikeun nyieun kaca produk anyar jeung listings. Loba kategori dina Amazon gaduh UPCs husus maranéhanana. Hijina produser sah Amazon UPCs nu nyampak global nyaéta GS1 (Global Standar 1). parusahaan ieu nyadiakeun standar global pikeun ranté suplai barcoding - escolher oculos sol masculino. Standar Global 1 isu unggal item dina Amazon kalawan Global Trade Cipondoh, Tangerang Jumlah.

Pikeun turutan syarat GS1, Anjeun kedah tumut kana akun tipe produk rék ritel, kualitas data produk Anjeun, tur sarat husus pikeun ngajual dina eta kategori produk.

Dina artikel ieu kami baris ngajelaskeun peran GTINs na UPCs keur kampanye produk Anjeun dina platform dagang global Amazon.

Sanajan kitu, saméméh urang lumangsungna sagala salajengna, abdi kedah dicatet yén Amazon bade mimiti meuntas mariksa Konci UPC ditugaskeun ka sagala rupa ASINs on pasaran maranéhanana ngalawan databés GS1. Bisa hartosna yén sagala seller tanpa Konci UPC otentik bisa dikaluarkeun tina hasil teangan Amazon.

Konci Amazon UPC: naon maranéhna jeung naha urang kudu aranjeunna?

The kode UPC mangrupakeun simbol barkod nu uniquely ditugaskeun ka unggal item dagang. Hal ieu loba dipaké di AS, UK, Kanada, Australia, Selandia Anyar, jeung nagara diomongkeun Inggris lianna. Ieu ngawengku 12 digit numerik nu némbongkeun UPC parusahaan awalan, rujukan item, sarta pariksa angka. angka angka kahiji ditugaskeun ku GS1 mun dicirikeun uniquely boga brand kudu ditandaan produk kalawan simbol UPC.

Lima digit hareup ngawula ka némbongkeun rujukan item. Éta nu ditugaskeun ku nu boga brand mun nuduhkeun hiji item nu tangtu.

Jeung angka panungtungan disebut dipariksa angka. Ieu mangrupakeun angka diitung dumasar kana hiji itungan dipariksa angka MOD ti harita digit.

Konci UPC tiasa dua jenis - UPC-A jeung UPC-E. Bédana téh nu kode UPC-E ngarupakeun pondok tur boga zeroes diteken. Ieu ngandung harti yén anjeun moal ningali 0 urang jeroeun barkod, ngan dina pakait GTIN.

Naon ASIN (Amazon Standar Identification Number)?

Nomer Amazon Standar Identification anu dipaké pikeun ngaidentipikasi item dina Amazon. Maranéhanana diwangun ti blok unik 10 hurup jeung angka. The ASIN kode pikeun item nu diperlukeun anjeun tiasa manggihan dina kaca informasi produk Amazon. Ieu kudu dicatet yén pikeun buku Amazon migunakeun ISBN barkod. Jumlah idéntifikasi baku nyaeta sami pikeun buku salaku ISBN. Najan kitu, pikeun sakabéh item nu sejen, jumlah baku anyar ieu dijieun nalika item nu geus diunggah ka katalog Amazon urang.

Cipondoh, Tangerang urang kode ASIN ieu disimpen dina kaca rinci produk diantara rinci produk lianna kayaning warna, ukuranana, jeung sajabana kode ieu bisa dipaké pikeun neangan produk di katalog Amazon urang. Ku ngetikkeun a ASIN definite atawa kode ISBN kana kotak search Amazon, anjeun bakal nampa hasil teangan required kalawan kode ieu (dina kaayaan nu produk keur kadaftar dina katalog).

December 6, 2017