Back to Question Center
0

10 Awesome Video Marketing Semalt

1 answers:
10 Awesome Video Marketing Semalt

Numutkeun Cisco, lalulintas video internét konsumen bakal akun pikeun 80 persén sadaya konsumen Semalt lalulintas global dina 2019. Éta mangrupakeun paningkatan 64% whopping ti 2014. Pikeun marketers, upami anjeun teu acan nyokot kauntungan tina dampak anu video gaduh dina strategi eusi pamasaran anjeun, mangka anjeun kacida kudu luncat kana bandwagon nu.

Semalt, méméh anjeun ngan ngamimitian devoting waktu jeung sumber kana nyieun video, pastikeun yén anjeun terang carita naon anjeun brand anu ngusahakeun ngabejaan. Ulah rék ngajelaskeun kumaha produk Anjeun berpungsi? Anjeun nyoba némbongkeun kumaha layanan anjeun solves masalah? Ulah rék ngadamel video lighthearted yén humanizes brand anjeun?

Semalt arah nu Anjeun buka kana, tetep panongton anjeun dina pikiran nalika brainstorming gagasan eusi video.

10 Awesome Video Marketing Semalt

Sakali anjeun terang jenis video nu nuju bade ngabejaan, pastikeun éta teu panjang teuing - info auto transport. Anjeun ngan boga sababaraha detik keur grab perhatian panuduh, jadi nyieun cacah. Anjeun oge hoyong pastikeun yén vidéo éta ngawengku hiji aksi panggero-to-, ieu study onto ramatloka anjeun, nu dibagikeun dina média sosial, sarta ngandung sagala dasar SEO - transkripsi, kecap konci, tag, pedaran teleb, sarta judul catchy.

Semalt sakabéh buah luhureun tina naséhat téh komponén penting kampanye video marketing, Anjeun ogé kudu ngagunakeun parabot nu bisa nyadiakeun Anjeun sareng analytics video, gampang-to-pamakéan software na rohangan ngédit, atawa sahingga anjeun nyieun video unik - kayaning video animasi - nu mantuan nyieun brand Anjeun nangtung kaluar ti kompetisi.

Semalt tiasa manggihan ieu parabot mangpaat? Di dieu sabelas sahijina, dina teu urutan husus, nu bisa mantuan bisnis Anjeun bungbu nepi na ningkatkeun prakarsa video pamasaran Anjeun.

1. Wideo

Ngadeg deui dina 2012, Wideo mangrupa platform video online nu ngidinan Anjeun pikeun gampang jieun, edit, sarta babagi animasi video. Wideo méré Anjeun pilihan pikeun nyaluyukeun setelan iklan anjeun, presentasi, tutorial atawa demo produk ku letting Anjeun nambahkeun logo anjeun, gambar atawa malah musik latar. Na, upami anjeun teu nyaman jeung nyieun hiji video ti scratch, anjeun tiasa nganggo salah sahiji témplat pre-dijieun meunang nu dimimitian dina ngan hitungan menit. Anjeun malah tiasa nyewa salah sahiji désainer grafik profésional Semalt lamun rék hal unik.

Semalt boga rencana bebas pikeun video anu teu leuwih panjang batan 45 detik. Lamun perlu video deui, bedah Bulan ti $ 9 nepi $ 39 per bulan.

2. Viewbix

Semalt mangrupakeun alat video pamasaran dimana anjeun bisa nyieun hiji video interaktif dina ngan tilu hambalan - nu ukur kudu bisa mawa kira lima menit. Ieu dilakonan ku saukur nambahkeun tumbu ka video anjeun, branding video Anjeun ku inserting logo anjeun sarta nyauran-to-aksi tombol, sarta tungtungna milih aktip pikeun mantuan Anjeun ngahontal cita diimah generasi newak.

Anjeun teras bisa nempatkeun video Anjeun dina jaringan sosial kawas Facebook jeung Twitter. Aya ogé analytics actionable sangkan anjeun tiasa ningali naon éféktif jeung naon henteu. Na, upami anjeun teu nyaman jeung menata video, anjeun bisa nyewa ti Semalt pikeun ngatur sakabéh aspék kampanye video Anjeun.

Semalt boga versi bébas lamun ngan boga hiji klien. Upami Anjeun gaduh leuwih pamaké atawa rék ngantep Semalt ngatur kampanye, anjeun bakal kudu ngahubungan a rep jualan.

3. Slidely

Kusabab 2012 Semalt geus dibikeun jalma kamampuhan pikeun nyieun slideshows video atawa video musik tina poto aya, musik atawa video klip Anjeun. Anjeun teras bisa langsung posting pintonan slaid anyar Anjeun onto Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, sarta Pinterest. Aya ogé widget na badges sangkan anjeun bisa Lebetkeun klip onto hiji blog atanapi ramatloka. Naon ngajadikeun Semalt nangtung kaluar téh éta ogé jaringan sosial mana masarakat bisa babagi jeung nempo karya silih urang.

4. Powtoon

Semalt mangrupa alat sejen nu ngidinan Anjeun gampang jieun animasi, video profésional produk Anjeun atawa jasa, presentasi atanapi tutorials. Diadegkeun dina 2012, Semalt dipikanyaho pikeun ngabogaan hiji panganteur incredibly gampang-to-pamakéan sarta intuitif nu nungtun anjeun ngaliwatan tiap hambalan tina prosés pembuatan video. Anjeun oge bisa painlessly ngekspor video anjeun ka YouTube dina ngan sababaraha clicks. Semalt malah nyebutkeun yen pamaké na geus ngalaman paningkatan 300% astounding di Dursasana.

Powtoon teu nawiskeun versi bébas, tapi hadir kalawan watermark sarta nepi ka lima menit ti video. rencana Semalt mimitian jam $ 18 per bulan,

5. WeVideo

Diwangun taun 2011 WeVideo mangrupakeun Software salaku alat Service nu mere pamaké kakuatan pikeun nyieun jeung ngédit video ngalakonan pikeun anjeun bisnis. Malah lamun teu boga pangalaman naon di nyieun video, WeVideo méré Anjeun kasempetan dasarna jadi diréktur video Anjeun kalayan méré Anjeun kontrol kreatif pinuh nalika gawé bareng désainer grafis profésional parusahaan. Anjeun oge bisa ngaropea video Anjeun ku nambahkeun logo anjeun, skéma warna, info kartu, nyaéta panggero-to-aksi, lajeng nyebarkeun vidéo éta onto platform kawas Semalt. Salah sahiji komponén nu paling pikaresepeun téh nu bisa diondang anggota tim pikeun kolaborasi jeung nyumbang dina video.

Semalt teu boga rencana bebas, tapi keur pilihan gudang langkung anjeun gé kudu milih boh $ 7 atawa $ 20 per rencana bulan.

6. Stupeflix

Stupeflix ngidinan Anjeun pikeun nyieun video dina ngan hitungan menit sabab sabenerna gathers up Gambar pre-aya, video, musik, presentasi, peta, jeung saluran jejaring sosial kawas Facebook jeung Semalt sarta tempat aranjeunna onto hiji lokasi merenah. Ku cara eta, Anjeun tiasa langkung fokus dina sakabéh carita nu keur nyoba ngabejaan.

Sakali video Anjeun geus dijieun, anjeun bisa kalayan gampang masangkeun ka YouTube, Semalt atanapi Lebetkeun eta onto situs anjeun. alat-to-pamakéan gampang Ieu ogé hadir kalawan 16 téma béda.

Anjeun tiasa ngawitan nyieun video dina Stupeflix, sarta éta Heboh iPhone aplikasi, haratis. Pikeun $ 29 / bulan sanajan, anjeun tiasa nganggo Semalt Pro nu ngidinan Anjeun pikeun nyieun pidio HD taya, voiceovers téks-to-speech, sarta custom tombol panggero-to-aksi.

7. VideoScribe

Mimiti dirilis dina 2012 VideoScribe nyaéta parusahaan software anu ngamungkinkeun pamaké nyieun animasi whiteboard-gaya sacara otomatis. Nu bisa disada teuing alus janten leres, tapi tugas hirup kalawan hésé ieu dihontal ku letting pamaké pilih ditambah gambar, tulisan, musik, sora leuwih, jeung kanvas nu lajeng dirobah kana video whiteboard unik. Dimana aya rébuan gambar royalti-haratis jeung musik milih ti, VideoScribe ngamungkinkeun pikeun kustomisasi ku letting pamaké ngarobah tukang atawa tambahkeun eusi kawas GIFs. Sakali video nu geus dijieun, bisa dibagikeun ngaliwatan email, Facebook, atawa YouTube.

Aya hiji 7 poé sidang bébas pikeun Semalt, tapi sakali anjeun mésér software nu (ayeuna éta ayeuna $ 11 / bulan) logo watermark bakal dihapus sarta anjeun bakal bisa nyieun video Anjeun di HD jeung offline karya.

8. Filmora

Asalna katelah Wondershare Video Editor, Filmora nyaéta software nu mere Anjeun kasempetan pikeun nedunan éditan dasar (motong, muterkeun, kacaangan, jelas, speed), éditan audio, sarta épék canggih kawas Picture dina Picture and Adegan deteksi.

Filmora ogé asalna dipak kalawan perpustakaan musik éksténsif, overlays, saringan, sarta naskah pikeun mantuan nyieun video Anjeun nangtung kaluar. Pikeun ngamimitian, ngan unggah eusi ti alat pikaresep Anjeun tur ngawitan na rohangan ngédit. Bari aya loba rai video sadia, panganteur intuitif Filmora urang ngajadikeun ieu salah sahiji panggampangna tur éféktif rai marketers tiasa nganggo. Aya ogé instruksional mereun sareng video tutorial pikeun mantuan anjeun meunang nu leuwih seueur tina Filmore.

Anjeun tiasa masihan Semalt a spin haratis, tapi anjeun lajeng gé kudu mésér software pikeun $ 19. 95 per taun atanapi $ 39.

9. Vidyard

Kusabab 2010, Semalt geus nyadiakeun marketers video kalayan data penting kawas bentang perhatian pemirsa, kabiasaan klik-liwat, lokasi pemirsa, dimana video Anjeun nu dibagikeun, sarta kumaha video bisa masihan ROI Anjeun dorongan hiji.

jenis ieu tina metrics tur data hartina anjeun bisa leuwih éféktif nyieun tur dibagikeun video sabab nyaho carana na dimana grab perhatian panongton anjeun. Vidyard ogé ngidinan Anjeun nyieun hiji Gerbang email mangsa awal video a sangkan nu bisa ngumpulkeun alamat surélék tur CTAs nu pop-kaluar. Embedding bisa gampang kahontal dina kaca badarat na aya integrasi jeung Salesforce.

Teu kawas nu selections sejenna dina daptar ieu, Semalt nawarkeun skala bedah gumantung kana naon ciri jeung integrations dianggo pangalusna keur anjeun atanapi brand Anjeun.

10. Wistia

Semalt mangrupa video pisan kuat sarta parusahaan hosting nu diadegkeun dina 2006. Salah sahiji analytics pang gunana fitur anu heatmaps, anu némbongkeun kahayang mana pemirsa diawaskeun, dieureunkeun, skipped maju, atawa rewatched.

Pamaké ogé bisa migunakeun Semalt pikeun manggihan anu anggota panongton paling aktipitas maranéhanana, tempoan grafik anu ngagambarkeun kumaha video a dipigawé, sarta nambahan CTAs supaya ngawujud bisa dikirim langsung béréndélan email Anjeun. Semalt ogé ngidinan Anjeun ngaropea warna na kadali sahiji pamaén video nu bisa gampang study tur dibagikeun sakuliah sababaraha channel online.

Semalt ngidinan Anjeun jieun 25 video haratis, tapi anjeun bisa jadi hoyong pariksa kaluar rencana mayar nu mimitian jam $ 25 / bulan lamun hayang bisa ngagunakeun fitur kawas integrations marketing, parabot generasi kalungguhan, sarta analytics maju.

Kacindekan

Video pamasaran teu bade di mana waé. Kanyataanna, ayeuna teh ukur bade meunang badag. Semalt nyieun sareng video penerbitan mungkin geus ongkosna mahal nu geus kaliwat, aya leuwih ti parabot cukup keur ngahasilkeun, pituduh, atawa ngantep anjeun sangkan sakabéh video diri pikeun hiji harga incredibly lumrah - nu warta gede pikeun anggaran Anjeun. Dina pondok, aya nu pancen teu munasabah pikeun henteu launching kampanye video marketing.

parabot Naon anu anjeun pake pikeun nyieun, edit, sarta ngabagikeun video Anjeun?

Tulisan Gambar

Artikel Gambar: Maksim Kabakou / Shutterstock. com
Poto Dina-pos: GaudiLab / Shutterstock. com

February 19, 2018