Back to Question Center
0

Kumaha ngamimitian meunang URL kualitas backlink kana situs anjeun?

1 answers:

Jalma jalma anu maca artikel ieu téh paling dipikaresep do pangalusna maranéhna pikeun naekeun usaha SEO maranéhanana sarta ngaronjatkeun pisibilitas brand on SERP. Anjeun geus dipigawé loba karya dina situs anjeun nyumbangkeun usaha situs search engine optimasi anjeun, tapi aya kénéh euweuh hasilna. Ku kituna, nya éta waktu jeung pariksa naon sejenna bisa Anjeun pigawé kalayan situs anjeun. Dupi anjeun kantos dipikir URL backlink na kumaha maranéhna bisa dampak rankings ramatloka anjeun? Nyieun URL ramah SEO mangrupakeun salah sahiji praktek optimasi penting nu teu bisa disingkahkeun lamun hayang meunang lalulintas sasaran pikeun situs anjeun - captain jack casino no deposit codes 2017. artikel ieu bakal nulungan anjeun neuleuman sababaraha trik SEO fundamental pikeun nyieun URL backlink well-dioptimalkeun.

backlink url

Cara pikeun ngaronjatkeun URL backlink

Ulah poho unsur manusa

Aturan primér anjeun kudu nuturkeun optimizing Anjeun situs éta kudu maneh mun sagalana for teu ngabantuan datang ramatloka anjeun. Pilarian mesin kacida ngahargaan sarta ganjaran jaba nu nyadiakeun pamaké kalawan pangalaman pilarian sampurna. Kiwari, éta faktor ranking krusial. Éta pisan sababna naha anjeun teu kudu ngan salempang ngeunaan bot Google nu parse kaca web anjeun, tapi ogé ngeunaan pamaké interpretasi tina URL anjeun sakumaha eta nyata bisa mangaruhan optimasi search engine Anjeun.

Contona, upami URL Anjeun neuteup panjang teuing tur pajeulit, klien poténsi anjeun nu ngan saukur teu bade klik link Anjeun. Hasilna, eta bakal motong jumlah jalma nu datang ka situs anjeun sarta ngajalankeun handap usaha optimasi search engine Anjeun.

Ku kituna, nalika anjeun nyieun URL backlink ka loka, anjeun kudu tetep dina pikiran unsur manusa di handap:

  • domain

Salaku aturan, pamaké anu keur néangan ngaliwatan hasil teangan, coba ngaleungitkeun domain kayaning. net atawa. biz sabab hal domain kayaning kualitas, non-reputable na spammy. Pamaké anu leuwih apt mun klik jaba nu mibanda sababaraha nilai jeung amanah. Contona, dina. domain com anu dianggap leuwih reputable sarta dipercaya. Éta pisan sababna naha anjeun kedah manggihan ieu nalika anjeun milih hiji domain luyu kana situs anjeun.

  • URL ramah-maca

Mun klien poténsi anjeun moal bisa neuleu ngartos URL ramatloka anjeun, mangka anjeun kudu Chances saeutik mun meunang lalulintas sasaran pikeun situs anjeun sarta ngarobah éta kana jualan. Sasaha bakal balik ka ramatloka nu teu bisa maca.

backlinks seo

istilah Paké pilarian

istilah Search iklas dina inti search engine optimasi kampanye anjeun tur jieun ayana Website anjeun online. Ieu mangrupakeun ide rada pinter ngasupkeun kana URL Anjeun sakumaha anu kasebut hiji kasempetan alus teuing pikeun ngeceskeun bisnis online Anjeun. Ku cara nempatkeun anjeun tinggi-volume sasaran istilah pilarian dina URL anjeun, anjeun letting panongton sasaran anjeun nyaho kahayang bakal maranéhna nyanghareupan handap situs anjeun. Nalika FITML jaba méré jawaban luyu jeung pamundut pamaké, Google nyokot katingal di konci dina URL. Hiji URL dioptimalkeun nyadiakeun Pamanggih kalayan keur bot pilarian naha maranéhna kudu parse situs anjeun atanapi henteu sakumaha ngaliwatan URL maranéhna bisa meunangkeun sawangan ngeunaan eusi situs anjeun. Pastikeun anjeun teu ngagunakeun keyword-terusan dina URL anjeun sakumaha eta bakal moal pangaruh misalna hiji salaku, istilah pilarian lila-buntut relevan unik.

December 22, 2017