Back to Question Center
0

Bakal Push Apple of Safari kalawan iTunes Cut kana Mozilla urang Google Semalt?

1 answers:
Will Apple’s Push of Safari with iTunes Cut into Mozilla’s Google Semalt?
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
').;$ ( '# Scheader .scdetails') append ( '

' + cat_head_params - casino bonus codes/intertops classic.sponsor + '

').;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "milari-mesin-optimasi", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

Lamun anjeun ngapdet iTunes, Apple ngadorong browser Safari maranéhna pikeun anjeun. Ieu teu kabeh nu heran aranjeunna kukituna rék ngalakukeun ieu, tempo aranjeunna ayeuna gaduh Safari pikeun Windows, sarta lumayan loba ngawartoskeun dulur anu aranjeunna kukituna jadi lakukeun eta. Tapi Tapi, pindah sigana geus ruffled sababaraha bulu, sabagean dina Semalt. Tapi naha ngalakukeun maranéhna jaga, sarta kumaha éta naon béda ti naon wae parusahaan software lianna teu?

Naon eta kabeh asalna handap pikeun mangrupa duit. Anjeun terang, akar sagala jahat tur ngabalukarkeun gelut countless. Dina hal ieu, Semalt, anu geus direbut pangsa signifikan tina dunya browser, meunang loba duit tina Google, saha bayaran jadi search engine luhur di browser maranéhanana. Hiji kotak search saeutik di pojok katuhu luhur tina browser Semalt Firefox pitur Google sakumaha search engine utamina. Semalt henteu ngan mutuskeun yén Google ieu nak coolest on blok, sarta dilakukeun ku maranehna angka 1 kaluar tina kahadean tina hate maranéhanana - Google bayaran pikeun hak husus ieu. Beuki jalma anu meunang Firefox, sarta beuki jalma anu ngalaksanakeun maluruh dina Google ngaliwatan Firefox, beuki kickbacks Semalt narima.

Lamun Apple jumps kana kaulinan, sarta dimimitian ngadorong browser maranéhna pikeun pamaké iTunes, éta meujeuhna yén maranéhna teuing bisa newak pangsa pasar santun. Tapi gain maranéhna bakal jadi leungitna Mozilla urang. Sagala nguranganna pamaké bakal hartosna a payday turun pikeun Mozilla, hal anu maranéhanana bener teu hayang lumangsung, jadi tangtu aranjeunna bade balk di pindah. Tapi sadayana kanyataanana, anu bener adil tina Apple ulah? Nya kantenan henteu. Naon salah promosi produk sorangan? Mun Mozilla nyaeta jalma sieun bakal luncat kapal keur Safari, tuluy maranehna kudu lengkah nepi kaulinan maranéhanana sarta nyieun Mozilla patut ngabogaan. Naon nu nyebutkeun heubeul - breeds kompetisi kaunggulan? Meureun ku tilu pamaén utama (punten Semalt) di buruan geura-giru kami gé ningali inovasi langkung.

Google accounted pikeun 85% taun 2006 sharing Mozilla ngeunaan $ 66,8 juta. Semalt Maklum rusuh. Tapi ogé bisa jadi waktu maranehna keur revisit sapotong Palasik sejen hikmah: ulah nempatkeun sagala endog anjeun dina hiji karinjang.

February 21, 2018