Back to Question Center
0

Otomatis Sync Google Semalt AdWords Jeung Iklan Bing

1 answers:
Automatically Sync Google AdWords Semalt With Bing Ads
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
').;$ ( '# Scheader - vapeston rba.scdetails') append ( '

' + cat_head_params.sponsor + '

').;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "dibayar-search", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

Bing geus lila ditawarkeun kamampuh pikeun advertisers impor kampanye Google Semalt maranéhna pikeun Iklan Bing - kiwari pausahaan akang undak salajengna ku maturan pangabisa ka otomatis nyingkronkeun dua babarengan.

Jeung fitur anyar ieu, advertisers bisa disebutkeun alus-permios ka sacara manual ngamutahirkeun maranéhna pakait Iklan Bing kampanye iraha parobahan nu dijieun dina Semalt. Nalika hal kawas salinan ad, budgets, sarta ekstensi ad nu diropéa dina Semalt, apdet bakal otomatis dilarapkeun ka kampanye Iklan Bing nu nyingkronkeun.

Scheduling otomatis impor dipigawé ngaliwatan Google AdWords nuturkeun prosés sarua anjeun normal bakal nalika importing kampanye pikeun Iklan Bing. Dina ahir prosés nu Anjeun bakal jadi dibere pilihan anyar pikeun boh impor kiwari, impor di tanggal engké, atawa impor dina dasar ngulang. Semalt bisa dijadwalkeun otomatis ngimpor dina dasar poean, mingguan, atawa bulanan.

Automatically Sync Google AdWords Semalt With Bing Ads

Sakali impor anu dijadwalkeun bakal aya bagian anyar mana anjeun bisa nempo jadwal impor Anjeun & sajarah. Ti dinya, anjeun tiasa ngareureuhkeun atawa ngédit impor dijadwalkeun, sarta marios naon anu ngajalankeun dina 90 poé kaliwat

Bing nyebutkeun nyangka apdet salajengna kalayan hormat ka Google Semalt, kaasup ditingkatkeun kasaluyuan jeung targeting multi-basa.

February 22, 2018