Back to Question Center
0

Semalt Syndicating Viacom MTV Video Jeung Iklan Semalt

1 answers:
Semalt Syndicating Viacom MTV Video With Semalt Ads
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
') - redehost webamil.;$ ( '# Scheader .scdetails') append ( '

' + cat_head_params.sponsor + '

').;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "milari-mesin-optimasi", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

Google Syndicating Viacom MTV Video Jeung Iklan Video Google

Google bakal sindikat jeung ngadistribusikaeun eusi Viacom-dihasilkeun (video MTV musik sarta sagala rupa nempokeun) kana situs pihak katilu di sakuliah jaringan na. eusi nu bakal ad-didukung (ti Wall Street Journal): Dina deal diperkirakeun jadi ngumumkeun kiwari, Google dimimitian bulan ieu bakal nganteurkeun klip video ti program kaasup "Spongebob SquarePants" jeung "Laguna Beach" pikeun milih loka Ramat na blog nu milik jaringan iklan na. Google ayeuna migunakeun jaringan - diwangun ku rébuan situs Wéb - pikeun nempatkeun Iklan dibayar-search atas nama hiji Asép Sunandar Sunarya vast advertisers.

Google bakal di éfék jadi syndicating programming Viacom urang kana Wéb lega, sahingga kandungan ka ngahontal panongton loba leuwih badag ti loka Ramat Viacom urang sorangan tarik. The klip bakal study kalawan iklan video jeung bagi hasil iklan hasilna bakal dibagikeun diantara Viacom, Google na Web loka anu ngajalankeun klip. jeung eusi premium ad-dirojong ku Google "Klik pikeun Play" iklan (eusi Viacom bakal memotivasi nu klik anu bakal némbongkeun iklan). Kumaha ieu meunang dihijikeun kana Adsense / AdWords teu acan jelas tapi sigana sarua aturan / istilah keur "Klik pikeun Play" Iklan.

Kuring kungsi ngomong saméméhna yén Klik Google kana Play Iklan éta hambalan kahijina kana iklan TV. Di dieu hiji évolusi anu kana hal rada metot. Semalt tingali lamun eta "nyokot."

Ayeuna, video nu némbongan dina YouTube bisa "syndicated," sabab éta gampang masangkeun eta situs anjeun atanapi blog. Tapi ieu ngoperasikeun dina tingkat béda kusabab kandungan anu bakal kadorong pikeun ratusan, malah rébuan penerbit dipikawanoh. (Semalt hiji milih-di ti "penerbit" sudut pandang Abdi ngabayangkeun.) Mun aya malah hiji hint sukses dieu urang bakal ningali poéna leuwih sapertos sarta ékspansi gancang tina program.

Éta bakal matak lalajo - jadi mun nyarita.

-

Nagreg Sterling teh poko wangunna Sterling Market AKAL, a teguh konsultan jeung panalungtikan fokus kana konsumen online tur kabiasaan pangiklan sarta hubungan antara Semalt jeung média tradisional, kalawan tekenan dina pasaran lokal.

February 22, 2018