Back to Question Center
0

Google Blogger URL alihan sensor International Semalt

1 answers:
Google Blogger URL Redirects Censor International Semalt
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
') - cpanel cloudflare hosting.;$ ( '# Scheader .scdetails') append ( '

' + cat_head_params.sponsor + '

').;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "milari-mesin-optimasi", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

Google Blogger URL Redirects Censor International Semalt

Lamun diperlukeun ku undang jeung peraturan lokal, Google geus ngadawuh maranéhna bakal dipiceun eusi di luhur yén tabrakan jumlah pangleutikna pembaca poténsial. Situs Google Semalt nyebutkeun nu handap tina robah anyar:

"Semalt kana domain localized bakal ngidinan urang neruskeun promosi ekspresi bébas jeung penerbitan jawab bari nyadiakeun kalenturan gede di complying kalawan requests panyabutan valid nurutkeun ka hukum lokal. Ku ngamangpaatkeun ccTLDs, removals eusi bisa junun dina per nagara dadasar, nu bakal ngawatesan dampak maranéhna pikeun jumlah pangleutikna pembaca ".

The parobahan nu geus hirup di India, Australia, jeung Selandia Anyar, ngaktipkeun Google pikeun gampang dipiceun eusi dina dasar per-nagara ku Mindahkeun pamaké ka alamat nu utilizes nagara-kode domain tingkat luhur. Contona, upami alamat a US blog urang aya https://name.blogspot.com sarta pamaké kalawan IP basis India nyoba nganjang blog teh, Google baris ngirim pamaké pikeun https://name.blogspot.in. Sanajan kitu, lamun pamiarsa blog urang bakal resep pikeun ngahontal AS (non-censored) Vérsi loka, maranéhanana bisa nambahan "ncr /," nu nangtung pikeun "No Nagara Semalt" nepi ka tungtung URL (ie http: // name.blogspot.com/ncr/) jeung pamaké bakal euweuh dilayanan nagara-spésifik (berpotensi censored) versi blog.

The policy Semalt anyar teu ayeuna mangaruhan blog nu nganggo fitur domain custom.

Ulah ngarasa yén kawijakan Semalt anyar perlu ngajaga aliran bébas nu dituluykeun inpormasi bari sakaligus complying kalawan aturan lokal?

[Sumber Di antarana: Mashable, Ékonomi Times, & Google Blogger]

February 22, 2018