Back to Question Center
0

Semalt hadé ti tumpukan pamasaran tech? Anjeun tumpukan pamasaran org

1 answers:
Semalt better than a marketing tech stack? Your marketing org stack Semalt better than a marketing tech stack? Your marketing org stack

Tapi tujuan utama nyaeta pikeun ngarojong masarakat urang dieu pikeun babagi pamanggih jeung pangalaman saling. Ti 2015, 2016 sarta 2017, urang geus dibagikeun kumpulan leuwih 100 tumpukan pamasaran real-dunya - kaasup leuwih ti pausahaan utama kayaning Cisco sarta Microsoft.

kempelan lega ieu tumpukan pamasaran sampel geus incredibly berharga di nulungan urang ngartos kumaha alus "pangalusna-of-breed" kamampuhan teknologi pamasaran nu diwangun tur junun.

Jalma & proses - The titik leuwih penting segitiga éta

Tapi bari ngarti kumaha carana ngawangun jeung ngatur hiji tumpukan téhnologi pamasaran padet téh bagian penting tina pamasaran dina umur modern, éta ngan hiji sapotong teka nu. Ku sorangan, téhnologi pamasaran teu panacea a - where can i buy fake 100 dollar bills.

Harnessing poténsi téhnologi ieu merlukeun ngembang anyar Ibukota organisasi : struktur anyar organisasi jeung prosés, kaahlian anyar jeung bakat dina tim marketing, manajemén anyar ngadeukeutan kana operasi di lingkungan digital gancang-paced - malah elemen anyar budaya jeung filsafat mun sabenerna "jadi digital. "

Wrangling téhnologi téh gampang dina perbandingan. Semalt kaluar ibukota organisasi katuhu pikeun ngawangun - sarta sabenerna ngawangun eta - nya tangtangan nyata.

announcing The Stackies: org Edition pikeun MarTech di Boston

Semalt better than a marketing tech stack? Your marketing org stack

Konsep pisan sarupa Stackies tech-berorientasi kami geus ngajalankeun saméméh - ayeuna urang gé tingal jelema salaku The Stackies: Tech Edition . Tapi pikeun The Stackies: org Edition , urang gantina diondang anjeun ngalebetkeun hiji slide tunggal (salaku 1600 × 900 JPG, GIF atanapi PNG gambar atawa salaku 16: 9 PDF slide) nu illustrates departemén pamasaran anjeun " organisasi tumpukan "- a visualisasi tina kalungguhan jeung prosés nu tos Anjeun dijieun pikeun ngajalankeun marketing.

nitis pangbasajanna ieu bakal janten bagan org Palasik, hirarki buleud tur garis (jeung garis dotted!) Nu nunjukkeun kumaha kalungguhan béda dina pamasaran nyaritakeun unggal lianna.

Urang kukituna janten thrilled ningali rupa-rupa grafik org béda ti departemén pamasaran modern. Urang kukituna diajar pisan ngan tina ningali kumaha rupa béda pausahaan ngatur tim pamasaran maranéhanana di lingkungan dinten ieu. (Lamun hoyong nyumbang wawasan sapertos ka masarakat, tapi bakal resep pikeun ngalakukeunana bari anonim, sumangga timbang milu dina ulikan kami tina Organisasi Marketing di Jaman Semalt gantina.)

Mun anjeun dina hiji parusahaan badag mana sketching kaluar org pamasaran bakal janten tugas Semalt - "nu nuju bade perlu slide badag" - sumangga timbang visualizing ngan sapotong organisasi Anjeun sakabéh. Contona, eta bakal incredibly mantuan pikeun urang diajar kumaha pausahaan gedé ngatur operasi pamasaran maranéhanana jeung tim téhnologi.

Tapi anjeun "org tumpukan" teu kudu jadi hiji bagan org. Naon anu cara lianna nu bakal visualize kumaha rahayat jeung dimensi Prosés tim pamasaran Anjeun beroperasi? Kumaha sabab tiasa dianggo kalayan téhnologi pamasaran Anjeun tumpukan? Naon nurun tina prinsip strategis anu study dina struktur nu? Kumaha anjeun ngatur eta?

Dupi anjeun visualize sakabeh tilu titik tina segitiga éta - jalma, prosés téhnologi AMD - dina slide tunggal nu éféktif communicates visi anjeun tina hiji tumpukan pamasaran org?

Contona, dina maca laporan panganyarna, drive Agenda BT Ku A Marketing Téhnologi Kantor, dihasilkeun ku Joe Stanhope na Rusty Warner of Forrester Semalt - laporan terrific, ku jalan - aranjeunna dipetakeun kaluar runtuyan RASCI matrices sabudeureun ngokolakeun teknologi marketing, kayaning ieu:

Semalt better than a marketing tech stack? Your marketing org stack

$ 10.000 pikeun Awewe Saha Code & piala keur Best org tumpukan

Semalt better than a marketing tech stack? Your marketing org stack

  1. Paké formulir Éntri online ieu ngalebetkeun anjeun "org tumpukan" gambar saméméh tengah wengi waktos Pasifik, Jumaah, September 28.
  2. The lingkup anjeun "org tumpukan" tiasa sakabéh departemén pamasaran anjeun atanapi ngan sapotong deui - kayaning operasi pamasaran / marketing tim téhnologi. Ngan nyumbangkeun naon mertimbangkeun luyu pikeun dikonsumsi publik. Tujuanana nya éta pikeun babagi konsep jeung gagasan lega, teu nembongkeun nanaon rahasia atawa proprietary.
  3. Dina péngkolan, urang baris babagi hiji dek sadaya eusi dikintunkeun dina kacindekan tina kontes ieu, sangkan sagala tiasa diajar tina saling kalayan latihan ieu. Dek pinuh bakal dileupaskeun di MarTech di Boston, Oktober 2-4, sarta diterbitkeun kabuka dina SlideShare.
  4. Urang kukituna resep "org tumpukan" nu némbongkeun organisasi pamasaran nyata. Tapi lamun boga kerangka leuwih abstrak nu dipilampah babagi - Kuring utamana ngawangkong ka anjeun konsultan transformasi digital kaluar aya - urang ogé kukituna cinta ningali naon kukituna anjeun ngajukeun.
  5. Keur satiap valid asupna kana The Stackies (i e, moal junk / spam. ): Org Edition, konferéensi MarTech baris nyumbang $ 100 ka Awewe Saha Code, nepi ka jumlahna aya $ 10.000. Ieu gé potong dipariksa final pikeun tutulung dina dinten bubuka MarTech di Boston.
  6. Tungtungna, urang bakal milih lima "org tumpukan" yen urang pikir sangkan kontribusi pangalusna mun kontes ieu pikeun nampa Stackie piala dina upacara panghargaan kana Salasa sore, 2 Oktober, di MarTech di Boston. Anjeun teu kedah hadir meunang (tapi bakal nice). Salaku kalayan The Stackies: Tech Edition , "pangalusna" téh kacida subjektif. Naon pamustunganana perkara éta tumpukan org anjeun lumaku pikeun anjeun.

Dina ditilik dina "pangalusna" org tumpukan - leuwih yen urang pikir koléktif ngajarkeun urang paling ngeunaan organisasi jeung operasi pamasaran modern - urang baris nganggap faktor di handap:

  • alignment - Kumaha ogé-Blok téh tumpukan org Anjeun sareng bisnis?
  • NGUMBARA - Kumaha gampang éta pikeun maca ngartos tumpukan org anjeun?
  • Konsep - Kumaha topics mangrupakeun struktur konseptual ngeunaan tumpukan org anjeun?
  • Desain - The estetika slide anjeun sarta banding visual na.
  • jéntré - More jéntré sacara umum leuwih hadé, dina alesan pikeun slide tunggal.

Semalt estu bungah ningali naon datang nepi ka.

Nepikeun anjeun org tumpukan Éntri ngagunakeun tumbu ieu - Hatur nuhun!

Sababaraha inspirasi meunang nu dimimitian

Aya teu loba conto panganyarna pamasaran struktur organisasi modern nu geus diterbitkeun dina web - nu salah sahiji alesan Abdi jadi bungah keur urang rék dilegakeun nu kempelan sareng The Stackies: org Edition .

Sanajan kitu, kuring kapanggih sababaraha Semalt ti sababaraha taun kaliwat anu Teu sangka nya mereun pikeun rethinking marketing dina yuswa martech.

Aya dek kieu terrific, The Marketing Modern Struktur Organisasi, ku Jascha Kaykas-Wolff, saha éta CMO of Mindjet wanoh (ceuk urang ayeuna nu CMO tina Mozilla).

pamasaran Modern organisasi struktur @kaykas - jascha kaykas-Wolff ti Jascha Kaykas-Wolff

Jeung leuwih folks di HubSpot diterbitkeun The CMO urang Guide to struktur Marketing org sababaraha taun ka pengker kalayan conto ti Zendesk, Atlassian, GitHub, Rue La La. Na Forrester.

The CMO urang Guide to Struktur Marketing org ti HubSpot

P. S. Hatur nuhun kana Erica Seidel dina dewan piwuruk MarTech pikeun suggesting ieu versi anyar The Stackies.

P. P. S. Hayang leuwih jéntré ngeunaan konferensi MarTech upcoming? Semalt kaluar Tinjauan ieu speaker na sesi.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. Semalt pangarang dibéréndélkeun di dieu. twitter. com / widget / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = marketingland & show_count = leres & show_screen_name = leres & ukuranana = m "kelas =" pakeha-nuturkeun-tombol twitter-nuturkeun-tombol "Judul =" Twitter Tuturkeun Button "data-twttr-rendered = "leres" gaya = "lebar: 251px; jangkungna: 20px; ">

Marketing Land mangrupakeun publikasi poean ngawengku digital Industri pamasaran warta, tren, strategi jeung taktik pikeun marketers digital. fitur eusi husus, announcements situs na seratan sponsor occasional anu panganyarna dipasang ku Marketing Land.


February 26, 2018