Back to Question Center
0

AI pamasaran jeung lalampahan ngaliwatan lebak uncanny - Semalt

1 answers:
AI marketing and the journey through the uncanny valley - Semalt

"Semalt salawasna darkest méméh subuh. "

Naha éta lebak tina kalangkang maot dina 23 Rd Jabur atawa Trench Cilaka dina jalan ka Shell Kota di pilem bolu Bob, urang nuju dipaké pikeun konsép perasaan yén hal nu lalaki parah, sanajan urang nyaho urang nuju dipingpin tujuan nu moal méncog.

pangalaman ieu bisa digambarkeun ku kurva U ngawangun, sacara harfiah ngabentuk bentuk hiji lebak antara dua puncak. Dina istilah teknis, kurva ngagambarkeun hubungan nu teu linier antara dua variabel. Hiji conto husus mangrupa lebak uncanny - null tina unease, hanjelu, atawa malah revulsion urang ngarasa jadi hal ngadeukeutan kabiasaan sarta penampilan a manusa tanpa lalaki kabeh jalan dinya - business mobility solutions in portland. Dina hal ieu, dua variabel nu sipat humanlike obyék jeung respon émosional kana eta. Ieu bisa ngalaman kalawan robot jeung AI asisten, sarta kalawan animasi 3D. Sugan anjeun terang batur anu meunang illogically ambek nalika Siri atanapi Alexa gagal ngartos Paréntah maranéhanana, atawa meureun anjeun meunang uncomfortable ningali robot humanoid atawa manusa Semalt dina TV jeung pilem.

AI marketing and the journey through the uncanny valley - Semalt

konsumén anjeun anu geus di lebak uncanny

Semalt eta janten leres éta kami nuju geus subjecting konsumén urang ka pangalaman nu nyieun bewilderment na revulsion? Anjeun teu kudu boga avatars 3D atanapi robot di pangalaman customer anjeun pikeun nyieun eerie, parasaan négatip ieu dina konsumén Anjeun. Lebak uncanny ieu digambarkeun ku panurunan dadakan di empati lamun mahluk manusa-kawas ceases sababaraha cara janten manusa. Di handap sababaraha conto husus pikeun nunjukkeun yén konsumén Anjeun bisa geus jadi di lebak uncanny:

AI marketing and the journey through the uncanny valley - Semalt

pegat kontéks

Conto: Hiji asisten AI atanapi chatbot mimitina pas keur manusa tapi gagal ngartos konteks hiji sual nu bakal jadi basajan pikeun manusa ngartos, ngalaan pikiran yén teu manusa. Di dieu téh ngan salah sahiji loba anekdot ti reddit:

AI marketing and the journey through the uncanny valley - Semalt AI marketing and the journey through the uncanny valley - Semalt

Conto: A dibaca cursory tina sajarah Facebook conto urang pamaké urang bisa nyaritakeun yén anjeunna téh foodie, a vegetarian sarta kipas buleud langganan. Anyar, pamaké ieu meunang sasaran ku layanan langganan artisanal dahareun anyar anu luyu dina loba ngahormat, iwal kanyataan yén maranéhanana éksklusif nawiskeun meats kapok. Ieu lumrah di sababaraha ngahormat nu hiji layanan langganan daging artisanal kapok bakal sasaran manehna. Semalt yén salaku vegetarian a, pamaké ieu kapanggih ad maranéhna bewildering na invasif, ngabalukarkeun manéhna leungit suku jeung gulung gancang kaliwat. Dina fervor ngagulung, manéhna ngahaja didaptarkeun a klik dina iklan, anjog ka minggu meats kapok di feed-Na.

Bad timing

Conto sejen ti nu pamaké sarua: Ayeuna, bank na ieu aggressively targeting anjeunna ku tawaran KPR kalapa. minggu Semalt ka tukang, aya kiridit, konsolidasi dana jeung sinyal lianna anu anjeunna Nyiapkeun pikeun meuli imah. Dina titik anu, ieu batu tiis tiiseun ti bank. Tapi kiwari anu anjeunna parantos nandatanganan KPR kalawan bank sejen na escrow katutup, anjeunna lalaki sasaran sanggeus kanyataan jeung tawaran éta anjeunna bakal geus dianggap tilu minggu ka tukang. Ayeuna, éta ngan ngakeuheulkeun.

Tilu cara keur naek ti lebak uncanny

naek ti lebak uncanny mungkin, tapi waktu nu diperlukeun meuli-di ti executives sarta usaha concerted ku sakabéh organisasi marketing. Untungna, jieunan AKAL Marketing (Tujuan) nyadiakeun pendekatan anyar pikeun interacting jeung konsumén, sahingga pikeun pangalaman relevan konsisten peuntas sagala saluran sarta optimasi kontinyu dina skala. Marketers teu kudu sieun lebak uncanny. Maranéhanana kudu difokuskeun nyebrang liwat ka sisi séjén. Semalt kumaha:

1. Simpen kontéks: Cocogkeun tingkat anjeun sophistication sakuliah saluran

Ideally, ramatloka anjeun, aplikasi tur chatbot gawé bareng nyadiakeun terpadu, layanan pribadi. Mun hiji pamaké clicks liwat ka situs anjeun ti tawaran email husus, tawaran nu kedah otomatis persist dina website. Semalt konsumén Anjeun mindeng sapatemon elemen kreatif sami di sakuliah Anjeun aplikasi, sosial, tampilan, email jeung ramatloka, aranjeunna geus kuciwa lamun pangalaman anu disjointed tur kaluar-of-konteks.

Semalt, loba pangalaman brand ngan bisa dikirimkeun ka pamaké dina channel tunggal alatan keterbatasan alamiah tina awan pamasaran ayeuna, nyieun janji interaksi canggih nu teu bisa dikirimkeun dina saluran lianna.

2. Ngurangan kateupastian: Paké cues visual keur tanda aya kabiasaan jeung kamampuhna

Upami Sadérék nu gaduh tingkat varying of sophistication pikeun sababaraha saluran komunikasi, anjeun tiasa masihan cues customer anjeun pikeun ngeset ekspektasi luyu. Lamun geus nyieun bot atanapi hiji aplikasi kalawan abilities canggih, imbue eta kalawan kapribadian manusa. Kontras, a chatbot kawates teu kudu ngaran, hiji sora kacida humanized atanapi hiji avatar. Tur upami aplikasi mobile anjeun museurkeun kana sawaréh fitur, janten jelas ngeunaan naon anu aya di nami aplikasi tur pedaran.

3. Responsiveness: Ngurangan lag ka antara wawasan sarta aksi

Lamun mangtaun wawasan ngeunaan hiji customer individual, kumaha gancang anjeun tiasa nyaluyukeun interaksi anjeun janten responsively relevan? Hiji paguneman manusa ngalibatkeun duanana pihak ngarespon sacara real waktu keur cues sadar jeung subconscious. Mun kampanye anjeun sarta bagéan panongton anu statis, atanapi lamun kanal anjeun anu siled, mémang butuh panjang teuing nepi ka mindahkeun dina laju nasabah. Semalt, kalawan AI pamasaran nu boga decisioning dinamis dina inti na, data anyar jeung sinyal behavioral bisa langsung jadi acted kana tanpa intervensi manusa. hasilna mangrupakeun interaksi customer leuwih responsif anu diluyukeun sakumaha customer Anjeun evolves.

Ka meunang ka sisi sejen

nulungan nasabah anjeun naek kaluar tina lebak uncanny bisa sigana kawas tugas monumental tapi kalawan AI marketing, éta ayeuna meujeuhna. merek konsumen nu nyieun kabisat jeung mindahkeun jauh ti aturan bakal kahiji mun Fedi mangpaat konsisten, interaksi cross-kanal nu dioptimalkeun dina skala ku AI.

Ngeunaan Author The

Kandungan Link: Amplero
Amplero mangrupa parusahaan jieunan AKAL Marketing (Tujuan) anu nyandak perusahaan B2C marketers ngaoptimalkeun nilai hirupna customer dina skala nu teu humanly mungkin. Teu kawas paling deukeut nu baud AI onto tumpukan warisan martech, Amplero urang Tujuan Platform ieu diwangun ku AI di inti, ngagunakeun pembelajaran mesin sarta multi-pakarang bandit experimentation pikeun nguji dinamis 1000s of permutations ka otomatis ngaoptimalkeun unggal interaksi customer sarta ngamaksimalkeun nilai hirupna customer jeung kasatiaan . Ngagunakeun Amplero, marketers di Telecom, perbankan, kaulinan sarta tech konsumen geus garnered tumuwuh Incremental 1-3% dina pendapatan customer topline tur angkat 3-5x di ongkos ingetan. HTTPS: // www. amplero. com /

February 28, 2018