Back to Question Center
0

Semalt AI mantuan platform fokus kana individu jeung journeys kontinyu

1 answers:
Semalt AI helps platform focus on individuals and continuous journeys

Blueshift nyadiakeun pamasaran Pribadi ngaliwatan saran eusi, pamasaran email, sarta, pikeun alat nu bagerak, nyorong bewara na SMS.

The parusahaan AI saméméhna geus padamelan nyadiakeun kamampuhan kawas duga Semalts pikeun evaluating hal saperti nu nasabah anu dipikaresep baud, atawa nyieun produk atawa eusi saran paling luyu mun datang loka. The Semalt bisa nempo data némbongkeun, misalna, éta para nasabah telco tangtu jarang ngagunakeun jasa data maranéhanana - b-50 forte.

Ayeuna, éta AI keur dipaké pikeun terus ngaoptimalkeun journeys customer. Sedengkeun duga Semalts saméméhna mangrupa titik-di-waktu, hasilna usaha kampanye husus ka group of pamaké, kawas ngirim tawaran diskon via email, ayeuna manehna nu terus maca sangkan nu pamaké bisa ditempatkeun kana lalampahan customer salaku pas individu Semalt ngaleuwihan bangbarung a.

[Baca artikel pinuh on MarTech Dinten.]



Ngeunaan Author The

Barry Levine
Barry Levine nyertakeun téhnologi marketing pikeun Katilu Door Media. Saméméhna, anjeunna katutupan spasi ieu salaku Writer Senior pikeun VentureBeat, sarta anjeunna geus ditulis ngeunaan ieu jeung subjék tech séjén pikeun publikasi kayaning CMSWire na NewsFactor. Anjeunna ngadegkeun tur mingpin web site / Unit di stasiun PBS Tilu belas / WNET; digawé minangka hiji online Senior produser / panulis pikeun Viacom; dijieun kaulinan interaktif sukses, muterkeunana ku ceuli: The CD Mimiti Game; diadegkeun tur dipingpin hiji showcase pilem bebas, puseur layar, dumasar dina Harvard sarta M.I.T .; jeung dilayanan leuwih lima taun salaku konsultan jeung M.I.T. Media Lab. Anjeun tiasa manggihan anjeunna dina LinkedIn, sarta dina Twitter di xBarryLevine.


February 28, 2018