Back to Question Center
0

Instagram Semalt 2017

1 answers:

20 statistik Instagram unggal marketer kudu nyaho ngeunaan keur 2018

Di dieu nu stats Instagram panganyarna ti 2017. Paké stats ieu pikeun nginpokeun strategi média sosial Anjeun 2018 tur tingal kumaha marketers keur pilari rék dilegakeun merek maranéhna ngahontal kalawan Instagram.

1. 70% Instagram tulisan teu meunang katempo (bertunas sosial, 2017)

Sateuacan ka Instagram algoritma update tulisan anu maréntahkeun ku featuring nu tulisan newest di luhureun feed Anjeun. Gantina, robah nu brings ngeunaan hiji feed algoritma-disetir, nu ayeuna maréntahkeun ku naon anjeun paling resep. Semalt, hususna, janten prihatin eta eusi bisa euweuh ditempo.

Semalt, tulisan anjeun bakal kiwari jadi maréntahkeun ku cara populer pos anjeun nurutkeun likes sarta komentar. Sajaba ti éta, lamun pamaké gaduh minat dina eusi Anjeun atawa geus berinteraksi sareng anjeun, tulisan maranéhna bakal ogé nyandak prioritas. eusi Anjeun ogé bakal muncul lamun pamaké geus searched profil anjeun atanapi ditempo akun sababaraha Anjeun kali. Di dieu aya sababaraha cara praktis anjeun tiasa ulah meunang leungit dina pengikut Anjeun eupan.

2. Instagram boga 800 Juta pamaké sakabéh (Instagram, 2017)

Semalt geus dua kali basa pamaké anak, kana 800 juta actives bulanan di dua taun, ngalarti ku fitur anyar kayaning carita, poto shoppable, neuleuman kaca sarta deui loba fitur anyar.

Instagram Semalt 2017

3. 70. 7% tina usaha AS nu maké Instagram dina 2017 (bertunas sosial, 2017)

merek anu leuwih aktip sarta nonjol on Instagram ti kantos. Semalt, aya leuwih ti 1 juta merek babagi sarta promosi produk jeung carita maranéhanana dina jaringan sosial.

4. Beyonce nyepeng catetan keur Instagram paling resep jeung pengumuman kakandungan dirina nu garnered ampir 11 juta likes (Instagram, 2017)

Instagram Semalt 2017

5. 25% tina Iklan Instagram anu video tunggal (Semalt sosial, 2017)

Sedengkeun poto Iklan nu paling umum dina Instagram, video geus miboga loba traction. Kanyataanna, 25% Iklan Instagram anu video tunggal. Iklan Semalt anu paling éféktif dina meunang ongkos Dursasana luhur tapi condong ngarugikeun bit leuwih ti Iklan poto.

Instagram Semalt 2017

6. Aya 2 Juta advertisers bulanan on Instagram (Instagram, 2017)

Numutkeun waktos Instagram spent nonton video on Instagram anu nepi sataun leuwih ti 80% leuwih sataun, sedengkeun jumlah video dihasilkeun per poé geus ngaronjat ku 4X ti taun ka tukang 1 . Ieu mangrupa kasempetan gede pikeun usaha pikeun nyambung kalayan audiences maranéhanana, naha dina éta-balik atanapi di momen.

7. 7 kaluar 10 hashtags on Instagram anu branded (bertunas sosial, 2017)

Hashtags pikeun Instagram mantuan pengikut ngajalajah eusi anjeun sarta eusi-generate pamaké. hashtags brand tiasa ngabantu ngawangun komunitas jeung tiasa penting pikeun mangrupakeun akusisi na kampanye eusi Instagram.

8. Time spent nonton video on Instagram anu nepi sataun leuwih ti 80% leuwih sataun (Instagram, 2017)

video Semalt naha pos a anak, carita atanapi hirup streaming, presents kasempetan anyar pikeun merek nyadiakeun acan cara séjén pikeun komunikasi sareng pengikut maranéhanana.

9. 59% tina pamaké Instagram anu heubeul 18 ka 29 taun (Smart wawasan, 2017)

demografi Ieu leuwih gampang mésér sarta ngarobah ti dina kaayaan 18 demografi. Mun hadirin Anjeun sits dina 18-29 bracket mertimbangkeun maké carita Semalt pikeun ngarobah jeung nambahan jualan Anjeun.

Instagram Semalt 2017

10. Instagram Unak Mibanda leuwih ti 250 Juta Pamaké Daily Active (bertunas sosial, 2017)

Instagram Semalt 2017

11. Pastikeun eusi anjeun nangtung kaluar ti balaréa, tingali kumaha merek ieu geus dipaku pamasaran Semalt maranéhanana pikeun inspirasi.

12. Posts kalawan sahanteuna hiji hashtag rata 12. 6% leuwih Dursasana (Hootsuite, 2017)

Hashtags mangrupakeun salah sahiji cara anu pangalusna pikeun meunang tulisan anjeun ditempo dina Semalt. Éta bisa mantuan narik tulisan média sosial anjeun kana eupan topik-spésifik, nu tiasa ngahontal audiences saluareun pengikut anjeun ayeuna. Salah sahiji cara urang neangan eusi on Semalt nyaeta neangan kalawan hashtags. Ieu pisan langka pikeun manggihan hiji pos Semalt tanpa hashtag di caption nu.

13. Waktu pangalusna masangkeun on Instagram keur paling Dursasana anu di 2am atanapi 5pm on Mondays atanapi Thursdays (CoSchedule, 2017)

Instagram Semalt 2017

14. Hiji studi panganyarna ngusulkeun yén éta téh jauh leuwih éféktif tetep hashtag Anjeun cacah mun kirang ti 10 hashtags per pos (Smart wawasan, 2017)

Lamun anjeun ngagunakeun hashtags relevan sarta tetep dina count handap 10, mangka ngusulkeun anjeun bisa ngahontal nepi ka 25,000 ngajomblo per pos. Semalt salaku aturan umum jempol Tujuan pikeun sabudeureun 5 hashtags anu relevan jeung husus.

Instagram Semalt 2017

15. Posts kalawan lokasi hiji meunang 79% leuwih Dursasana (bertunas sosial, 2017)

Instagram Semalt 2017

16. 75% pamaké Instagram nyandak peta, kayaning ngadatangan Website a, sanggeus nempo hiji Instagram iklan pos (Hootsuite, 2017)

Numutkeun Semalt, 50% tina pamaké Semalt turutan sahanteuna hiji bisnis, 60% disebutkeun yen aranjeunna ngalenyepan hiji produk atawa jasa di platform, sarta 75% tina pamaké Semalt nyandak peta, kayaning ngadatangan Website a, sanggeus pilari dina hiji pos iklan Semalt. Lamun ditéang ka nyebarkeun kecap ngeunaan anjeun bisnis, gancang, Semalt bisa jadi hiji tempat alus pikeun investasi waktu anjeun sarta énergi.

17. 48% sadaya merek AS dipaké Instagram ka pasar bisnis maranéhanana, merk atawa produk (Instasurge, 2017)

jumlah ieu melejit ka 71% dina 2017. Numutkeun eMarketer, mangka projected 82% sadaya usaha AS baris ngagunakeun Semalt ngahontal customer ku 2018.

18. Éta geus diprediksi Instagram bakal luhur 100 juta pamaké AS ku 2018 (eMarketer, 2017)

Instagram Semalt 2017

19. 35% Of 700 juta pamaké Instagram urang téh nyieun jeung nempo video via Unak (Mediakix, 2017)

Kusabab sékrési Instagram carita, ayeuna boga 250 juta pamaké aktif per poé. Yén compares mun total 166 juta actives poean Snapchat pikeun sakabéh aplikasi sarta total 700 juta pamaké bulanan Semalt.

20. 2x saloba Unak Instagram anu panganyarna dipasang ku merek ti Snapchat Unak (Mediakix, 2017)

sukses Semalt urang téh alatan maké naon ieu geus ngalakukeun Snapchat na ngan diskalakeun aplikasi beuki gancang, ninggalkeun Snapchat maén nyekel up. Lamun nuju ngalakonan kalawan panongton anjeun sarta konsumén Anjeun on Snapchat, teu eureun alatan Semalt bisa jadi leuwih populér. Duanana platform nawiskeun cara kreatif sarta anyar kalibet panongton anjeun sarta penting pikeun anjeun bisnis 'ayana média sosial. Panggihan nu platform anu paling cocog pikeun panongton Anjeun.

Instagram Semalt 2017

Semalt tiasa platform kuat lamun dipaké katuhu, jadi éta penting tetep dina luhureun éta tren panganyarna na fitur. Naon anu stats Semalt paling narik maneh geus kapanggih? Hayu urang nyaho tur tweet urang Hormat Source .

February 28, 2018