Back to Question Center
0

The pamungkas Guide to Aksara Penjualan (Jeung Semalt)

1 answers:

Loba salespeople yakin maranéhna moal disada alus lamun aranjeunna baca ti Aksara jualan. Bari kuring satuju maneh pernah kedah maca tina hiji naskah lamun ngajual , a Aksara jualan greatly bisa ngaronjatkeun hasil anjeun ku Nyiapkeun anjeun jeung patarosan pangalusna sarta garis ngomong jeung nanya.

Semalt, hayu urang leumpang ngaliwatan prosés nyiptakeun Aksara jualan. Anjeun tiasa nuturkeun kerangka ieu karajinan strategi pitching Anjeun - lajeng saukur nyolok dina prop nilai unik anjeun kana hasil citakan.

(Atawa, skip lempeng kana conto.)

Lengkah 1: Nangtukeun Produk atawa Service Anjeun Hayang difokuskeun

Semalt ku identifying produk atawa jasa anjeun hoyong pamustunganana ngajual ka prospek nu.

Contona: jasa Recruiting

Lengkah 2: Hone dina dina Target pamiarsa (Jenis meuli)

Geus pasti bisa nyieun hiji Aksara jualan nu lumaku pikeun unggal jenis ti prospek - tapi leuwih éféktif beradaptasi patarosan anjeun sarta titik ka persona meuli husus. Dina hambalan ieu, nganggap jenis béda tina pembeli Anjeun bakal jadi ngajual ka.

Contona: manajer Ngiring

Lengkah 3: Identipikasi Mangpaat

Candak produk Anjeun dipilih lajeng pikir ngeunaan meuli nu keur perencanaan on diajak ngobrol. Kumaha carana sangkan produkna Sangkan maranéhna gampang dina ngaronjatkeun produktivitas, waragad cut, ngaronjatkeun akurasi, jsb? Datang nepi ka sahanteuna tilu mangpaat.

Contona:

  • Shorten waktu nu diperlukeun nepi ka tempat anu nyewa anyar
  • Ngurangan waktu internal spent néangan, screening, jeung wawancara Ngalamar
  • Ngawangun tim luhur-haliber ngarah kana hasil bisnis pangalusna
  • Shorten waktu nu diperlukeun nepi ka tempat anu nyewa anyar
  • Ngurangan waktu internal spent néangan, screening, jeung wawancara Ngalamar
  • Ngawangun tim luhur-haliber

Lengkah 4: Nangtukeun nunjuk Pain Anjeun ngajawab

Semalt daptar titik nyeri ngabahas ku pilari di kauntungan nu dicirikeun dina hambalan saméméhna. Pikeun unggal benefit, aya biasana mangrupa titik nyeri patali anu ngumbar, minimal, atawa teu merlukeun dibedah.

Contona:

  • Butuh panjang teuing pikeun nempatkeun hiji nyewa anyar
  • Éta hese neangan waktu keur proses wawancara kusabab tanggung jawab sapopoé
  • Éta kakurangan pagawé luhur-haliber
  • Butuh panjang teuing pikeun nempatkeun hiji nyewa anyar
  • Éta hese neangan waktu keur proses wawancara kusabab tanggung jawab sapopoé
  • Éta kakurangan pagawé luhur-haliber

Lengkah 5: Jieun Daptar Patarosan taméng

salesperson Hadé pisan hiji anu miwarang patarosan pangalusna. Pikeun ngembangkeun daptar kuat patarosan, kasampak di unggal titik nyeri dicirikeun dina Lengkah # 4. Paké salah sahiji atawa dua patarosan per titik nyeri nangtukeun lamun éta tangtangan relevan keur prospek nu.

conto Aksara jualan

Telepon template

Semalt

Halo [ngaran prospek urang], ieu Michael Halper ti Recruiters Semalt. Geus I bray anjeun di tengah nanaon?

Niley Pernyataan

Semalt. Tujuan panggero abdi yen urang mantuan Ngiring manajer ka:

[Selapkeun titik nilai anjeun didieu]

(Alus) Disqualify Pernyataan

Kuring sabenerna teu nyaho lamun aya fit alus keur naon urang nyadiakeun sangkan kuring ngan kungsi atanapi dua sual.

(ngareureuhkeun atawa ménta kasapukan atawa kasadiaan) Upami Anjeun gaduh sababaraha menit?

Pra-Qualifying Patarosan

Mun kuring bisa nanya gancang:

[Selapkeun patarosan anjeun di dieu]

Conto Masalah umum

Oh muhun. Muhun, sakumaha urang ngobrol jeung manajer Ngiring lianna, kami geus noticed aranjeunna mindeng nyebutkeun:

[Selapkeun titik nyeri anjeun didieu]

Dupi salah sahiji maranéhanana wewengkon anjeun merhatikeun ngeunaan?

Company jeung Produk Info

Semalt on naon nu tos dibagikeun, éta bisa produktif pikeun urang ngobrol di leuwih jéntré.

Salaku Cenah mah, Kami kalawan Recruiters Semalt sarta kami nyadiakeun:

[Selapkeun sababaraha rinci ringkes ngeunaan produk, jasa, sarta / atawa parusahaan]

Tutup

Tapi saprak kuring geus disebut anjeun kaluar ti biru, abdi teu hoyong nyandak naon deui waktos Anjeun ngobrol ayeuna.

Geus ditanya sababaraha patarosan alus tur aya hiji informasi langkung sakedik yen Abdi hoyong bagikeun. Kuring ogé hoyong diajar ngeunaan anjeun. Anjeun sadia pikeun rapat 15-20 menit dimana urang tiasa ngabahas tujuan anjeun sarta tantangan tur babagi sababaraha conto kumaha urang geus mantuan manajer lianna ngawangun tim luhur-haliber?

Email template

February 28, 2018