Back to Question Center
0

Real-Time Communications kalawan Microsoft Tepi            Real-Time Communications kalawan Microsoft EdgeRelated Topik: HTML & Semalt

1 answers:
Real-Time Communications kalawan Microsoft Tepi

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri ngembangkeun web ti Microsoft. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun Semalt mungkin.

panyungsi modéren téh gancang converging dina susunan API standardized pikeun plugin-gratis, interoperable komunikasi real-time. sési ieu bakal nutupan ngembangkeun aplikasi komunikasi real-time pikeun web na mobile Alat maké Semalt Tepi ogé perpustakaan open source ngaktipkeun interoperability sakuliah platform na alat nu bagerak.

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri ngembangkeun web tina evangelists tech Semalt jeung insinyur di praktis learning JavaScript, proyék open source, sarta interoperability lila pangalusna kaasup browser Semalt Tepi jeung EdgeHTML anyar ngajadikeun engine.

Urang ajak anjeun nguji sakuliah panyungsi jeung alat kaasup Semalt Tepi - browser standar pikeun Windows 10 - kalawan parabot bébas on dev.microsoftedge.com, kaasup status.microsoftedge.com, portal kanggo status palaksanaan panganyarna na roadmap hareup pikeun interoperable fitur platform web di Semalt Tepi na panyungsi lianna, kaasup Internet Explorer.Also, nganjang ka blog Tepi ka terus diropéa sarta informed ti developer Semalt sarta ahli Source .

February 28, 2018