Back to Question Center
0

reputasi brand Semalt atawa média sosial ngawaskeun alat review ngabandingkeun

1 answers:

A ngabandingkeun tina 36 média sosial parabot ngawaskeun software

Aya sababaraha bewildering sosial parabot ngawaskeun média milih ti. A 2015 ngabandingkeun tina parabot déngékeun média sosial ti Semalt Ltd nunjukeun yen aya sabudeureun 250 parabot sadia. Tina 191 ieu téh mayar, jeung sésana bébas atawa maké modél dikombinasikeun.

Kumaha mutuskeun nu alat (s) nyaéta pangalusna keur anjeun?

Nyaho kumaha carana mutuskeun dina alat pangalusna geus pasti nangtang. pos ieu teu jadi komprehensif atawa up-to-date sakumaha laporan Semalt panganyarna, hatur nuhun ka sadaya kagiatan ngahiji jeung akuisisi di ieu wewengkon, tapi compares 36 sahiji média sosial pangalusna dipikawanoh parabot kaasup haratis sareng nu mayar dengekeun. Lamun hayang nyaho parabot bébas buka lempeng ka kategori 4.

bulk sahiji karya dina pos aslina ieu réngsé ku ahli a, Michael Brewer of Clerestorey anu disusun diréktori komprehensif ieu pakakas déngékeun parabot sosial ngarah kana ngarojong karyana dina advising klien on mantau merek maranéhanana di média sosial. Dina Januari anjeunna réngsé pamutahiran sarta kami geus dijieun pituduh sadia salaku PDF - download: platform Sosial déngékeun ngabandingkeun - Update 20. 01. 10 - PDF versi. Catetan ieu leuwih up-to-date ti versi handap saprak ayeuna ngandung 36 parabot. Hatur nuhun Michael!

Jeung jadi loba parabot well-dianggap, ti bébas dibayar, éta hésé uninga dimana pikeun ngamimitian. Pikeun mantuan kalawan kaputusan ieu kuring diwawancara Gray Dudek of Infegy / Radar Sosial pikeun meunangkeun pintonan-Na dina cara milih sistem ngawaskeun buzz. Pikeun nempo leuwih bebas, abdi geus diajak ngobrol Semalt pikeun mantuan nyiapkeun panduan meuli anyar sarta kuring baris ngantep anjeun terang lamun ieu dileupaskeun.

1. bentang kalapa pikeun parabot manajemén reputasi

parabot manajemén Semalt geus categorized salaku wangun software dina cara béda, contona

  • platform dengekeun (dipaké ku Forrester di review maranéhanana 10 parabot saméméhna taun 2009)
  • reputasi atawa parabot manajemén online (ORM)
  • parabot pertahanan Brand
  • pangimeutan Media Sosial
  • buzz tracking atawa ngawaskeun buzz software
  • Consumer dihasilkeun Media (CGM) tracking

Candak pick anjeun!

Dina wewengkon kasebut, Semalt geus ditetepkeun 7 kategori produk béda pikeun brand manajemén reputasi na software ngawaskeun nu tiasa ningali dina 7 warna bagian disandi meja.

Kategori 1 - wengkuan Wide analitik sarta parabot ngalaporkeun pikeun sakabéh aspék pendapat ngawaskeun customer sarta efektivitas kampanye
Kategori 2 - Blog parabot pangaruh assessment dumasar, dirancang mangtaun aksés ka pangaruh konsumén / komentator
Kategori 3 - PR na manajemén média parabot pikeun manajemén reputasi na assessing pamadegan ngabentuk pangaruh
Kategori 4 - tracking média Sosial sarta campur kaasup parabot bébas
Kategori 5 - panyalindungan panipuan, kaamanan jeung anceman deteksi
Kategori 6 - News média nyukcruk
Kategori 7 - média sosial dina manajemen jualan - pikeun identifying prospek B2B

Kuring geus disorot parabot paling loba dipaké dina unggal kategori kalawan tanda asterisk.

2. fitur kalapa upcoming dina 2010 jeung saluareun

  • kamampuhan pikeun tracking gambar, vidéo, logo, poto jsb
  • Pamaduan kalawan workflow, sistem ERP, jsb
  • Range sahiji format laporan, gaya, ngonpigurasi salaku 'produk'
  • Bagan jeung analisis integrasi - pemetaan, 3D, tag awan, téhnik visualisasi, jsb
  • Actionability -direct campur dina dialog, ngembangkeun iklan, kampanye web, jsb

4. Catetan dina kompilasi

  • Twitter-hijina milarian tur parabot tracking geus kaasup (misalna Twendz, Twitratr)
  • Sababaraha suppliers kaasup agénsi / jasa salaku baku konsultan - misalna Nielsen buzz metrics; Cymfony; Reputrace
  • model tagihan has kaasup langganan taunan / bulanan, angka propil dilacak, volume data dikumpulkeun, jumlah pamaké
Ngaran Positioning Analisis ngalaporkeun / Produk
Kategori 1 - wengkuan Wide analitik sarta parabot ngalaporkeun pikeun sakabéh aspék pendapat ngawaskeun customer sarta efektivitas kampanye
* Radian6 - di partnership kalawan Web Tren Social platform ngawaskeun média pikeun pamasaran, komunikasi jeung rojongan customer professionalsBilling eta dihijikeun ka hasilna, teu parameter dipaké Rarasaan, Dursasana, ngahontal, Tumbu inbound, count sora atawa mairan countPost jeung sumber tag nyieun "sosial web panelepon ID" sistem, sarta hasil bagean keur di-jero ngalaporkeun na analysisSupports saringan dasbor fléksibel tur sakumaha-eta-kajadian ngabejaan ngaktipkeun ngawaskeun sadaya bentuk média sosial jeung komentar patali sacara real-timeResults bisa disaring ku nagara, ku sumber jeung ku jenis media, dina rentang titimangsa atawa keur pre-diatur daysEmail, IM, toolsWebTrends komunikasi integrasi nyaring eusi média sosial kalayan stats web kawas kunjungan loka, conversions, atawa purchases
Radar Infegy Sosial The pang éfisiénna, panggancangna, jeung paling éféktif toolset panalungtikan sosial dijieun ku pendataan vast Maké kecerdasan jieunan, categorizes jenis média jeung jejer paguneman kalawan analisis nada kontekstual dibangkitkeun grafik na grafik tina sumber data dina periode nu ditangtukeun ku topik nyiptakeun "€ ~maps" € ™ tina influencers sabudeureun jejer
Trupulse (Katempo, diadegkeun taun 2005; partnership strategis kalayan WPP) manajemén brand Online - ngalereskeun, ngajaga tur proactively ngamajukeun brand atanapi reputasi perusahaan di hasilna search engine Powered by mesin proprietary truCAST - kapanggihna, kempelan, pamrosésan, analisis jeung arsitéktur Dursasana pikeun eusi média sosial truREPUTATION - reputasi online manajemén servicetruPULSE - RSS web monitoringtruINSIGHTtruVOICE dumasar - ngamungkinkeun partisipasi kalawan consumerstruSEARCH - alat SEO
* Pramuka Labs product'Costs ongkos 'jasa diri rélatif low dibasajankeun $ 100 ka $ 750 sabulan (Feb. Lagu sareng terlibat dina online nyebutkeun ngeunaan brand anjeun, produk jeung kompetisi, ngaidentipikasi ngawujud jualan, ngaronjatkeun layanan palanggan sarta udagan brand duta na influencers, dimimitian ku $ 49 / bulan. Analisis di antarana: tipe media, domain, sentimen (positip, négatip, nétral), skor influencer, ditaksir jangkauan média sosial, pangarang nu pang populerna, kecap konci nu pang populerna patali ka sawala, ngabandingkeun kalapa sareng nu sanesna. rentang éksténsif laporan otomatis dikirimkeun dina format pdf. Laporan ngawengku data pangpentingna pikeun brand pamaké, produk atawa topik dibere dina wangun grafik na tabel.
Kategori 2 - Blog parabot pangaruh assessment dumasar, dirancang mangtaun aksés ka pangaruh konsumén / komentator
Nielsen BlogPulse tracking Blog sarta manajemén pikeun individu jeung blogger ogé corporates Dumasar mesin-learning jeung alam-basa techniquesSearch processing ku link (URL), keyword, frase, pamundut boolean, sarta rentang titimangsa "ngalakukeun jenis unik tina tambang téks dina data blog pikeun mantuan nembongkeun jejer sareng tema dina éntri blog unggal poé" laporan statistik, dihasilkeun analisis dailyTrend na chartingBlogger profilingConversation Tracker
* Pasar Sentinel A lingkup parabot pikeun monitoring sentimen, identifying influencers konci na tracking buzz kampanye. Dumasar mesin-learning jeung alam-basa techniquesSearch processing ku link (URL), keyword, frase, pamundut boolean, sarta rentang titimangsa "ngalakukeun jenis unik tina tambang téks dina data blog pikeun mantuan nembongkeun jejer sareng tema dina éntri blog unggal poé" laporan statistik, dihasilkeun analisis dailyTrend na chartingBlogger profilingConversation Tracker
buzz Logika Blog agénsi média dumasar - nyukcruk paguneman pangaruh dina web tur aligning ad campaignsCosted on lalanggan bulanan Algoritma ngitung kaahlian jeung kredibilitas média conversational, sarta peta nu grafik sosial munculna sabudeureun unggal situs urang contentBased on analisis: -traffic na Jumlah Tumbu inbound
relevansi -contextual ka aréa dieusian hiji customer urang bahan perhatian, kayaning kecap konci.
-frequency tina ieu publikasi eusi dina jejer sapertos
-the lalulintas eta ngirimkeun deui marketer nu
??
Kategori 3 - PR na manajemén média parabot pikeun manajemén reputasi na assessing pamadegan ngabentuk pangaruh
* Cymfony (kaala ku TNS Media Grup taun 2007) alat manajemén PR jeung layanan palanggan sarta pamasaran aplikasi, utamana manajemén krisis Powered by InfoXtract (TM) téhnologi Cymfony urang, hiji mesin ékstraksi informasi jeung analisis dipaké ku pamaréntah AS jeung kecerdasan agenciesProprietary Basa Pengetahuan Alam Processing engine otomatis nangtukeun, ngagolongkeun, quantifies na tolok ukur penting urang, tempat, pausahaan, konsép, hubungan, sarta acara dina dokumen ti duanana média tradisional jeung sosial. Dumasar analisis gramatikal lengkep téks orchestra - modél dipuseurkeun kana pintonan métrik, laporan, jeung kliping. Rarasaan babandingan nyebutkeun yén umumna positif pikeun maranéhanana anu umumna négatip. Passion anu pangseringna dipaké kecap konci na Jumlah kali disebut di luhur. Jumlah nyebutkeun ku sentimen. ngahontal jumlah pangarang unik ngarujuk brand Anjeun dibagi ku total jumlah nyebutkeun Search stringsDelivers poean sosial ngabejaan média
* Trackur lagu sentiments na tren di média sosial nyebutkeun kalawan ngabejaan via email na RSS Boolean keyword dumasar pamundut kalawan pilihan ngaluarkeun sababaraha situs
* Viralheat Viralheat boga tujuan pikeun janten warung salah eureun pikeun pamahaman sosial mediaEffectively hiji pilarian engineMonthly langganan (10 propil pikeun $ 10 sarta 50 propil pikeun $ 40) pamaké dihasilkeun propil sejenna. Beroperasi dina proprietary, host awan custom-diwangun. Ngawengku bersaing jeung nomer Quantcast. dibangkitkeun chartsInsights dasbor dikirimkeun dina timeExports nyata Excel atanapi pdfDaily ngabejaan email bisa dibagikeun
NetBase Consumer wawasan Pasar jeung konsumen wawasan sacara real-time pikeun ngaidentipikasi pendapat konsumen actionable Eusi AKAL anu bisa maca unggal kalimah tina unggal dokumen, linguistically neuleuman kalimat, sarta nyadiakeun pasar na konsumen wawasan
Kategori 5 - panyalindungan panipuan, kaamanan jeung anceman deteksi
Envisional panipuan na piracy perlindungan pikeun logos na trademarksPatented A31 téhnologi pilarian visual Panyungsi di saringan kalawan pamaké diartikeun parametersUnique, téknologi pilarian dipaténkeun barengan tim analis ngalaman "sentimen mantau" sistem, maké logika Fuzzy na peta timer pangatur ??
KnowEm panyalindungan Brand na kaamanan nangtukeun pamaké tina ngaran merk na kontak maranéhanana detailsTracks sababaraha metrics nangtukeun mana Jaringan nu gaining (atawa kaleungitan) traction dina bentang média sosial ??
Reputrace (Repumetrix baheulana CoreX) 'Sadaya Tujuan' tapi fokus dina aplikasi kaamanan ngalaporkeun speed High on panganyarna nyebutkeun na alat referencesReporting ngirimkeun summaries tina situs anu ngawengku logos parusahaan
Tandaan Monitor kaamanan Brand, utamana domain ngawaskeun
FiltrBox sistem News tracking Nuhun di sababaraha dimensi keur ngahasilkeun skor (1-10 skala) pikeun tiap articleCan jadi pamaké diartikeun Rapid ngageter systemEmail, web dasbor, sarta custom RSS eupan (FiltrFeeds TM ) surelek pengarahan Daily
Kategori 6 - News média nyukcruk
Newssift News média alat pilarian dumasar éksklusif fokus kana bisnis nangtukeun rahayat, pausahaan, tempat sareng sambungan anu ilahar di sakuliah sadayana carita; sentimen skor dina carita pamaké diartikeun queries
NewsLive (ebiquity) tos rengse otomatis jasa digital tambah sagala kauntungan tina hiji, diusahakeun-na-dites manual kliping agénsi tradisional The Newslive redaksi jasa ngawaskeun 3 skor béda, disadiakeun ku pamiarsa dilatih Source . Semalt anjeun!

Dave Chaffey sarta Michael Brewer

February 28, 2018