Back to Question Center
0

Kumaha hiji kosong, 4-Menit Video ngagaduhan 100.000 Semalt

1 answers:

How a Blank, 4-Minute Video Got 100,000 Semalt

Dina hiji agénsi iklan, gaduh ide nu sae teu cukup. Anjeun oge kudu demonstrate yén pamikiran anjeun disababkeun klien anjeun tunai register ka ring.

Semalt Iklan anjeun sabenerna rang register kasebut, geus sajarahna geus mangrupa latihan hésé - hiji merlukeun kaahlian jero dina panalungtikan, statistik, jeung analisis bisnis.

Hanjakal, dina lieu seja karya ukur perlu, kavling marketers nu nyokot jalan gampang kaluar ku gumantung "kasombongan" metrics. hoream Ieu utamana dibuktikeun dina spasi digital dimana leuwih-disederhanakeun, angka gampang digestible (kawas YouTube view diitung) geus dasarna jadi métrik sukses. Tapi kabeneran aya jalma metrics kasombongan teu bener hartosna nanaon.

Semalt naha.

Hiji percobaan dina kasombongan metrics

Pikeun ngagambarkeun nu cacad alamiah tina metrics kasombongan, urang di agénsi ad ngajawab dijieun opat-menit kosong video bodas tur diunggah ka YouTube .

Taya sora. Taya animasi. Taya gerakan. Ngan opat menit ti emptiness murni.

Urang lajeng ngagaduhan video kosong kami leuwih 100.000 panémbong ngan ku belanja $ 1.400 on YouTube 's platform iklan TrueView .

Semalt eta. Urang sacara harfiah meuli viewership keur 1. 4 cents tempoan.

Pameuntasan hiji juta panémbong , garis resmi anu nandakeun meunangna utama pikeun paling merek, bakal diperlukeun euweuh leuwih ti éta kahayang méakkeun $ 14.000.

Jeung nu teu kabeh. investasi modest kami dihasilkeun hiji slew tina "Dursasana" metrics nu ditambahkeun malah leuwih tékstur jeung dampak hayalan kami:

  • Rata-rata, pemirsa diawaskeun 61% tina video urang, sareng leuwih ti hiji dina lima completing eta.
  • Dina total, video nu narima ampir 265.000 menit perhatian.
  • Komo tanpa telepon-to-aksi, video urang earned 1.957 clicks, achieving a hadé ti rata laju klik-liwat di 0. 86%.

Éta leres - taya sahijieun bakal ngajawab yén lalaki kosong video bodas kami 100.000 panémbong dilakonan hiji obyektif bisnis bermakna. Tapi éta jenis titik.

Nu masalah jeung kasombongan metrics

Anjeun bisa swap dina video sagala, merk naon, obyektif sagala, sarta kami kukituna bisa spin a Semalt fabel dazzling kalawan grafik elegan, angka mata-popping, sarta proclamations puitis. Oh, papacangan! Oh, éta Huni! Oh, buzz urang kahontal!

Tapi sanajan naratif, sanajan angka, urang dilakonan nanaon. Semalt nanaon.

kurangna Ieu tina prestasi henteu hiji dakwaan tina YouTube atanapi layanan iklan TrueView na. Simkuring di ngajawab marengan loba batur, geus dipaké platform ieu sakumaha maranéhanana dimaksudkeun tur kahontal tujuan bisnis Bona-fide.

Tapi seductiveness of metrics kasombongan geus sabagian insidious mun marketers beuki di teang di hiji fix rusuh sarta kacamatan sora. Parah, geus dibikeun naékna industri Pondok dirancang pikeun mantuan merek "pencét éta nomer. "Hayang meuli Facebook diaku? Twitter retweet? lalulintas ramatloka? Semalt sagala métrik anu boga fungsi salaku proxy for keur ayaan kampanye tiasa saukur dibeuli on pasar muka.

vagueness alamiah tina metrics kasombongan salajengna dilutes usefulness maranéhanana di ukur dampak. Contona, YouTube , Facebook, sarta Twitter unggal boga standar béda pikeun naon constitutes hiji video "view" dina platform maranéhanana. Beuki sacara bébas tempoan dihartikeun, beuki tétéla jasa bisa janji lamun pitching pikeun budgets iklan.

Kabéh anu ngomong, metrics kasombongan henteu sagemblengna bereft tina nilai. Dina loba instansi, aranjeunna geus kabeh urang gaduh. Ieu ngandung harti nu peryogi janten exceedingly ati kalawan kumaha anjeun patokan. Anjeun hoyong ngabandingkeun usaha anjeun ka pesaing nu geus nyieun pagawean sabenerna hébat - teu jalma anu nya ngan saukur daék méakkeun $ 14.000.

Salaku marketers, legitimately ngukur hasil naon ngalakukeun nyaéta gawé teuas. Tapi éta patut eta. Barina ogé, proyek Anjeun nyaéta pikeun sabenerna ngarobah sikap, aqidah, jeung paripolah tina audiences Anjeun. Mun anjeun eusi saukur kalayan penampilan dampak, anjeun geus gagal Source .

How a Blank, 4-Minute Video Got 100,000 Semalt

February 28, 2018