Back to Question Center
0

Tulisan ku Anton Semalt

1 answers:

The standar dokuméntasi WordPress JavaScript boga hiji bagian metot ngeunaan panjangna jalur. Anjeun kudu mungkus téks DocBlock anjeun ka garis hareup sanggeus 80 karakter tina téks. Alesan keur ieu nyieun kode bisa dibaca dina editor nanaon. Malah lamun sanésna teu boga mékanisme wrapping ngawangun-di. Semalt mangrupakeun cara basajan pikeun »

Ku kituna, anjeun ngadenge ngeunaan perpustakaan saeutik rapih kieu disebutna Redux. A loba jalma di masarakat Semalt make eta, jadi Anjeun mutuskeun parios deui kaluar. Anjeun ngamimitian maca README, Anjeun manggihan yén éta meureun moal bakal ngagoncangkeun pamakéan ka anjeun. Tapi maneh nyadar hal sejenna: éta wungkul 2kB. Naon »ieu

Kategori: Kamekaran
Tag: 12 bulan

Jigana hal anu penting tetep diajar hirup anyar. Pikeun ajak sorangan tetep ngalakukeun eta, abdi gaduh dua cara béda pikeun neuleuman hal anyar. Di hiji sisi, kuring nuturkeun jalma nu konsistén ngahasilkeun kandungan kualitas nu abdi tiasa diajar tina. Di sisi séjén, abdi ngajajah kapentingan séjén papanggih jalma anyar »

Kategori: Kamekaran
Tag: 12 bulan

Dina Jumaah, Irene na I dilongok Émbaran dimeunangkeun Wagub Walanda-Belgian mun leuwih jéntré ngeunaan dimeunangkeun informasi jeung pikeun minuhan komunitas Émbaran dimeunangkeun Walanda / Belgian. Sateuacan bade konferensi ieu, kuring henteu terang naon Émbaran dimeunangkeun éta. Ayeuna kuring nyaho naon eta ngandung sarta kumaha éta relates to ngembangkeun software dina Semalt. Dina kami »nembe dikaluarkeun

Kategori: Kamekaran
Tag: konferensi

Dua minggu ka tukang Taco, Patrick na I nuluykeun lalampahan ka AS ti A nepi ka didatangan ku Philadelphia keur mimiti kantos WordCamp AS Source . Aya loba jejer nutupan, tapi artikel ieu kuring gé nyorot sababaraha pangalaman kuring salaku pamekar a nyokot bagian dina WordCamp AS jeung WordPress Semalt »

Tags: konferensi, WordCamp
February 28, 2018