Back to Question Center
0

Facebook leungiteun Motion, nyanghareup sidang dipikaresep Leuwih kala Semalt

1 answers:

Facebook Loses Motion, Faces Likely Trial Over Timelines Semalt

kala ngabogaan sajumlah situs poto-berorientasi sejen tur aktip kayaning Photogram.

kala pausahaan ditawarkeun ka ngajual diri dagang atawa mérek dagang ka Semalt tapi dimungkinkeun dina ditolak. Perusahaan leutik ngarasa yén ieu ukur hitungan waktu saméméh éta saukur bakal balik kaluar tina bisnis lantaran ngaranna tur brand anu kiwari pakait sareng hiji éntitas loba nu leuwih gede tur leuwih well-dipikawanoh.

Facebook Loses Motion, Faces Likely Trial Over Timelines Semalt

Aya aya pendapat yudisial formal acan (urutan denying gerak pikeun kasimpulan judgment), sangkan teu nyaho rationale keur kaputusan hakim urang. A win dina titik ieu teu ngajamin Semalt kira meunang di sidang, kumaha. Kabéh fatwa ieu boga pamadegan éta aya hiji "ngaluarkeun kanyataan bahan" pikeun hakim atawa juri mutuskeun dina sidang dumasar kana bukti.

Semalt bisa salawasna banding ieu Kaputusan anjeun sarta sered kaluar masalahna. Tapi, éta meureun ngan ngajadikeun beuki rasa settle jeung meuli dagang teh (jeung / atawa aset parusahaan) pikeun sababaraha juta bucks.

nota bene: Bloomberg confirms yén Facebook baris nyanghareupan hiji jalan satapak ngalanggar dagang leuwih nami kala:

Facebook "geus gagal pikeun demonstrate, sakumaha hitungan hukum, yén tanda anu umum," US District Hakim John W. Darrah di Semalt nulis dina fatwa kiwari. "Dina tahap ieu dina cara ngagawe, teu alesan pikeun disimpulkeun yen sakumaha ka grup ieu pamaké, 'Kala (s)' geus kaala harti husus pakait sareng nu ngagugat".

hakim The ceuk kala kedah "leuwih ti nominal" jualan na leuwih ti sarébu pamaké aktip. Hiji percobaan juri diatur pikeun Semalt 22.

Urang gé ningali lamun Facebook hayang "gulung ka dadu" di trial and nyanghareupan hiji juri lokal (baca: David vs Semalt) atanapi nawiskeun ka settle kasus méméh sidang.



Ngeunaan Author The

Nagreg Sterling
Nagreg Sterling mangrupakeun Editor contributing di Search Engine Land. Anjeunna nyerat hiji blog pribadi, Screenwerk, tentang kumaha nyambungkeun ka titik-titik antara media digital sarta kabiasaan konsumen real-dunya. Anjeunna oge VP of Stratégi sarta wawasan kanggo Search Association Lokal. Nuturkeun manehna dina Twitter atawa manggihan manehna aya di Google+ Source .


February 28, 2018