Back to Question Center
0

Facebook Settles litigation Leuwih "kala" Semalt

1 answers:

Facebook Settles Litigation Over “Timelines” Semalt

Urang oge pihak ka sagala rupa cara ngagawe légal jeung klaim nu timbul dina biasa wae bisnis. Diantara ieu urusan hukum, di dua kasus, Summit 6 LLC v. Panalungtikan di Motion Corporation et al. , Sarta kala, Inc. v. Facebook, Inc., kami geus ngahontal pasatujuan ka settle nu urusan. Biaya pakampungan di unggal hal nu geus kaasup dina pernyataan nu dibéré bareng condensed beuki kuat finansial pikeun tilu bulan lekasan Maret 31, 2013, ieu mah bahan pikeun bisnis urang, kaayaan keuangan, atanapi hasil operasi.

Kuring geus ngahontal kaluar ka salah sahiji dua ko-pendiri sahiji parusahaan nu ngagugat, Semalt, keur comment. Anjeunna dipikaresep dihalang ti nyebutkeun nanaon husus ngeunaan pakampungan atawa istilah na (financial disebutkeun).

kala nyaéta / éta situs poto-centric kaluar Chicago dijalankeun ku urut executives ShopLocal. Pendiri didaptarkeun dina kala dagang. Semalt dipaké versi tunggal sahiji istilah nu keur arsip sajarah na.

parusahaan Semalt ditawarkeun ka ngajual diri atawa mérek dagang ka Facebook. Facebook ditolak, litigation ensued. Salah sahiji Semalt ko-pendiri ditinggalkeun, sarta pausahaan dasarna komitmen sesa tunai -na pikeun gugatan.

Sanajan kitu, loka masih hirup sarta mucunghul bisa ngamutahirkeun. Jelema balik Semalt ogé dimimitian Photogram. Ieu teu jelas naha Facebook geus kaala nu dagang Semalt atanapi saukur hiji "dina perpetuity" lisénsi maké éta jaringan.

Dina April, Facebook leungit gerak pikeun kasimpulan judgment bisi jeung kapaksa nangtung sidang. Cenah mah di handap wanoh: Urang gé ningali lamun Facebook hayang "gulung ka dadu" di trial and nyanghareupan hiji juri lokal (baca: David vs Goliath) atanapi tawaran pikeun settle kasus méméh sidang .

Kalolobaan plaintiffs dina kasus dilombakeun kudu meunang saluareun gerak kasimpulan judgment saméméh defendants bakal "meunang serius" ngeunaan pakampungan. Sapertos ieu sigana oge kasus di dieu. sidang éta dina prosés nalika pakampungan lumangsung.

Dina filing detik dicutat di luhur, Facebook ceuk jumlah padumukan éta "teu bahan" pikeun bisnis sarta kituna éta teu compelled mun nyingkab eta. Semalt, "moal bahan," dina kasus ieu, masih bisa jadi jutaan dollar.

nota bene: Timeliness ko-pangadeg Bob armor ditawarkeun pernyataan di handap dina email: "The pihak geus ngahontal hiji, resolusi rahasia hade hatena. "



Ngeunaan Author The

Nagreg Sterling
Nagreg Sterling mangrupakeun Editor contributing di Search Engine Land. Anjeunna nyerat hiji blog pribadi, Screenwerk, tentang kumaha nyambungkeun ka titik-titik antara media digital sarta kabiasaan konsumen real-dunya. Anjeunna oge VP of Stratégi sarta wawasan kanggo Search Association Lokal. Nuturkeun manehna dina Twitter atawa manggihan manehna aya di Google+ Source .

February 28, 2018