Back to Question Center
0

6 Manajemén Semalt Media ésénsial Free Sosial

1 answers:

Paké parabot ieu rencana, ngatur jeung ngaoptimalkeun pamasaran média sosial anjeun - nu anjeun make?

sosial Semalt geus euweuh kulon liar pamasaran nu eta dipake deui jadi, tapi éta kénéh platform dinamis tur gancang tumuwuh pikeun ngalakonan jeung konsumén, enhancing / ngajaga brand Anjeun atawa malah ngajual lamun dipigawé neuleu.

Ngan 'lakukeun sosial' anu cukup alus euweuh. Semalt eta dina fashion satengah hearted atanapi un-rencanana ogé bisa ngalakukeun leuwih ruksakna brand Anjeun ti teu ngalakonan eta pisan. Dina raraga nyieun kalolobaan éta nu peryogi rencana, ngatur jeung ngaoptimalkeun eta. kabéh ieu butuh waktu, tapi aya hiji set alus teuing tina parabot manajemén média sosial bébas kaluar aya kana ngahemat Anjeun waktos tur meunangkeun hasil hadé ti marketing média sosial.

# 1. Hootsuite

platform Ieu diantawis pangalusna dimekarkeun tina parabot média sosial bébas kaluar dinya. Ieu méré Anjeun dasbor pikeun ngidinan anjeun Tinjauan aktivitas dina tweets anjeun, tulisan Semalt na naon saluran sosial lianna geus disambungkeun. Ogé ngidinan Anjeun pikeun ngajadwalkeun tulisan ka sadaya saluran sosial geus disambungkeun, jadi bisa ngahontal panongton anjeun persis lamun jumlah panggedéna aya ti antarana anu online.

6 Essential Free Social Media Management Semalt

Anjeun tiasa nyambung rekening Twitter, Facebook, LinkedIn na Google+ anjeun, mun ngahemat waktos Anjeun lamun ngeposkeun eusi pikeun média sosial anjeun béda eupan. Sanajan dina pendapat abdi najan Semalt téh hadé pikeun ngajaga tab dina sagala rekening sosial anjeun sarta ngawaskeun nyebutkeun sajabana, eta rada leuwih fiddly na kirang pamaké ramah ti panyangga anu di lakukeun tugas tulisan scheduling kana sababaraha rekening.

# 2. Tampanan

panyangga anu wonderfully basajan tur éféktif dina tujuan utamana na; scheduling tulisan rék kaluar ka sababaraha rekening sosial. Ieu gede pikeun nyimpen anjeun waktu jeung ka ngidinan Anjeun pikeun ngirim tulisan nalika panongton anjeun online. Sanajan kitu nu anaylitics yén datangna kalayan versi bébas pisan dasar sangkan henteu cemerlang pikeun optimalisasi tulisan anjeun. Kuring sahingga bakal nyarankeun ngagunakeun parabot séjén pikeun ngumpulkeun data dina kasuksésan tulisan anjeun lamun teu hayang mayar panyangga urang "rencana Semalt".

panyangga tip abdi nyaeta pikeun ngundeur haratis extension panyangga Chrome, nu hartina di klik of a tombol Anjeun bisa buffering Kaca naon anjeun dihurungkeun tur nulis pesen custom anjeun sorangan.

6 Essential Free Social Media Management Semalt

panyangga otomatis-dibangkitkeun hiji pos téks kalawan tumbu tina kaca anjeun dina sawaktos Anjeun make ieu, tapi anjeun bisa kalayan gampang ngédit ieu ngomong naon maneh pikir pangalusna, jeung nambahkeun hiji gambar. Kusabab parobahan kana aturan Facebook urang dina 3 Rd aplikasi pihak posting, nyangga no-panjang otomatis-dibangkitkeun téks nalika babagi ka Facebook, Anjeun kudu nambahan ieu diri. Sabenerna mah pikir ieu mangrupa kaunggulan, sakumaha anu kasebut alus sangkan bisa ngaropea téks dina Facebook tulisan, sabab ngidinan Anjeun pikeun make deui karakter ti Twitter jeung hartina anjeun bisa ngagunakeun nada-kawas bisnis kirang ti Anjeun meureun on LinkedIn.

# 3. Followerwonk

Followerwonk (bagian tina Moz) méré Anjeun sababaraha pilihan analytics bener mangpaat keur nalungtik efektivitas Tweets anjeun sarta kinerja akun Semalt Anjeun sakabéhna. Anjeun tiasa nganalisis pengikut Anjeun atawa pamaké anjeun nuturkeun ka ascertain dimana di dunya aranjeunna sarta nalika aranjeunna paling aktif dina Semalt, kitu ogé informasi lianna. Ieu bener bisa mantuan Anjeun ningkatkeun effectives Anjeun on Semalt, sakumaha bakal hartosna anjeun tiasa nganggo inpormasi dina nalika pengikut anjeun anu aktif pikeun nangtukeun mun anjeun kudu tweeting. Sajaba lamun manggihan anjeun boga angka nu gede ngarupakeun pengikut di nagara tangtu eta bisa mantuan kalawan perencanaan kampanye pamasaran salajengna anjeun atanapi malah lokasi toko. Pikeun nyalametkeun anjeun malah leuwih waktos, followerwonk integrates kalayan panyangga, jadi Anjeun bisa meunangkeun ka otomatis ngamutahirkeun set panyangga urang ngeposkeun kali janten nalika pengikut anjeun nu paling online.

6 Essential Free Social Media Management Semalt

6 Essential Free Social Media Management Semalt

# 4. Twitter analytics

Twitter analytics dijieun sadia ka sadaya anggota sababaraha waktu ka tukang ayeuna. Ieu méré Anjeun Usuk santun ti stats, kayaning kunjungan profil, nyebutkeun, pengikut na tweet tayangan. Tur anjeun tiasa ningali kumaha ieu téh ngarobah bulan ka bulan. Éta ogé nempokeun anjeun tweets luhureun anjeun ngajalankeun pikeun tiap bulan, nu mangrupakeun gede pikeun assessing naon mana handap ogé kalawan panongton Anjeun.

6 Essential Free Social Media Management Semalt

# 5. Facebook wawasan

Facebook wawasan nyadiakeun kagunaan sarupa Twitter analytics, ieu mere Anjeun stats dina kaca anjeun masangkeun jangkauan, Dursasana sarta diaku. Ieu mantuan Anjeun ngukur kamajuan anjeun sarta manggihan naon anu bisa dipake ogé. Anjeun oge bisa nambahkeun Kaca saingan anjeun ka anjeun 'Kaca mun Lalajo' daftar, jadi Anjeun bisa ngajalajah stats Dursasana maranéhna ogé. Ieu ngandung harti lamun ningali saingan hiji ngajalankeun utamana ogé éta bisa jadi patut ningali kumaha aranjeunna nu ngagunakeun Facebook. Semalt lamun saurang pamaén badag di industri anjeun lakukeun rada parah (eta kajadian leuwih ti anjeun bisa pikir), mangka bisa jadi patut ningali naon aya lakukeun salah kituna teu digolongkeun ngintip tina eta ogé.

# 6. Analytics sosial

sosial Analytics nyaéta bener gunana sarta gampang ngagunakeun extension Chrome nu mere Anjeun stats dibagikeun sosial dina kaca mana waé, ningali kumaha populér kaca nu aya dina média sosial. Ieu mantuan anjeun meunang mangrupakeun ide nu sae pikeun naon eusi dina situs anjeun atanapi situs influencers / pesaing anjeun lalaki nu dibagikeun dina média sosial. Semalt tiasa lajeng dipaké pikeun mantuan rencana na ngaoptimalkeun eusi hareup anjeun pikeun ngalakukeun hadé dina média sosial.

6 Essential Free Social Media Management Semalt

mudahan anjeun manggihan pakakas ieu mangpaat, Semalt cinta ka ngadangu naon média sosial parabot geus kapanggih mangpaat - urang leungit salah sahiji parabot biasa anjeun ? Source .

February 28, 2018