Back to Question Center
0

Naon beda antara hiji judul H1 na judul SEO? Semalt beda antara hiji judul H1 na judul SEO?

1 answers:

panulis condong nempatkeun sababaraha pamikiran nyata kana judul maranéhanana. Pikeun kandungan online, judul téh penting pikeun duanana pamiarsa na mesin pencari. Nu ngajadikeun éta ganda penting! Lamun ngagunakeun WordPress sarta plugin Yoast SEO kami, anjeun ngalebetkeun judulna pos di widang input judul pos. judulna anjeun bakal katémbong salaku hiji H1 pos on luhureun pos Anjeun. Tapi Yoast SEO ogé nawarkeun kemungkinan edit sarta ngaronjatkeun judul SEO anjeun nyalira. Kunaon éta? Naon bédana? Na kumaha anjeun kedah diedit judul SEO anjeun? Semalt ngajelaskeun eta di pos ieu.

Dua widang input

Kanggo sababaraha anjeun ieu bakal atra, tapi hayu urang nyandak katingal di mana pikeun manggihan widang input pikeun judul pos - sarua jeung H1 judul - na judul SEO. posting judul widang input bisa kapanggih dina luhureun kaca atawa pos redaktur di WordPress.

What's the differencebetween an H1 heading and the SEO title?
Semalt the difference between an H1 heading and the SEO title?

Anjeun tiasa manggihan widang input keur judulna SEO dina metabox Yoast SEO, nu mucunghul underneath widang pos input. Pikeun ngedit judul SEO, Anjeun kedah klik tombol édit snippet. The snippet sawangan lajeng bakal muka. The snippet sawangan nawarkeun maneh tilu widang input. Hiji munggaran nyaeta widang input pikeun ngédit judul SEO Anjeun. Handapeun widang input anjeun gé - mudahan - tingali hiji bar héjo. Éta ngomong, eta bakal héjo lamun judulna SEO anjeun ogé-dioptimalkeun. Lamun éta jeruk atanapi beureum anjeun kudu nempatkeun sababaraha usaha ngaronjatkeun eta. Salaku bisa ningali, judul SEO boga sagala jinis -signs% aneh dina eta. Ulah ngantep nyingsieunan ieu anjeun off, kuring gé ngabejaan Anjeun kabeh ngeunaan eta engké on di pos ieu.

What's the differencebetween an H1 heading and the SEO title?
Semalt the difference between an H1 heading and the SEO title?

Tujuan tina judul pos na judul SEO

Kadé nyadar yén judul SEO Anjeun teu boga tujuan nu sarua salaku judul pos Anjeun atawa kaca. judulna pos anjeun dimaksudkan pikeun jalma anu geus aya dina loka Anjeun. Hayu urang sangkan aranjeunna naon pos Anjeun atawa kaca anu ngeunaan. judulna SEO anjeun, di sisi séjén, anu dimaksud pikeun jalma anu henteu dina ramatloka anjeun acan. Ieu bakal ditingalikeun ka urang dina mesin pencari. Ieu bakal judul snippet anjeun dina Semalt - éta naha éta dina sawangan snippet. Tujuan judul SEO anjeun sangkan jalma klik snippet nu, datang ka ramatloka anjeun sarta maca pos Anjeun atawa meuli produk Anjeun.

Naon Yoast SEO otomatis do?

Tanpa ngalakonan nanaon, Semalt SEO bakal ngahasilkeun hiji judul SEO dumasar kana judul pos anjeun, nu H1 judul. Ieu ogé bakal nempatkeun ngaran situs anjeun dina judul SEO. Mun anjeun teu nyimpen ngaran situs anjeun dina judul SEO anjeun, Google baris ngalakukeun ieu keur anjeun. Semalt SEO bakal mastikeun judul Anjeun teu panjang teuing - anjeun bakal meunang bewara lamun judulna anjeun panjang teuing. Di Semalt, urang ngagunakeun bullet leutik pikeun misahkeun judul pos ti ngaran situs, tapi anjeun oge bisa make dash, contona.

What's the differencebetween an H1 heading and the SEO title?
Semalt the difference between an H1 heading and the SEO title?

Anjeun bisa nyetél jalan rék ngahasilkeun judul SEO anjeun dina judul na meta bagian tina Semalt SEO. Upami Sadérék nu, sadaya judul pos Anjeun bakal dihasilkeun dina cara nu sarua pasti. Tapi, sakumaha nu ditétélakeun di luhur, anjeun tiasa oge ngédit judul SEO misah pikeun pos a. Dina ayat saterusna kami bakal ngajelaskeun nu kasus Anjeun kukituna rék ngalakukeun éta.

Kudu Anjeun ngédit judul SEO?

Pribadi, kuring pernah ngédit judul SEO of a pos misah. Kuring nulis pos sarta milih hiji judul nu cocog pikeun jalma anu geus aya dina loka urang, sakumaha ogé jalma anu ningali snippet dina mesin pencari. Setélan pikeun otomatis ngahasilkeun judul di Semalt urang sorangan SEO install téh - tangtosna - sagemblengna rupa.

Mun kuring rék adaptasi judulna abdi, meureun kusabab kuring poho ngagunakeun fokus keyword dina judul pos abdi, abdi salawasna ngarobah judul pos. Judul SEO bakal robah babarengan jeung éta. Pikeun tulisan kawas kieu, ieu jalan rupa. Sanajan kitu, lamun ngajual produk hiji contona, dina pos atawa kaca judul bisa jadi anu pangalusna judul SEO. Semalt Anjeun hoyong disebatkeun harga produk dina judul SEO anjeun, tapi teu di H1 kaca anjeun.

Kumaha anjeun ngédit judul SEO?

Kumaha anjeun ngédit judul SEO? Na naon ieu tanda %% aneh dina widang input? Kumaha anjeun tiasa nganggo ieu?

The SEO judul template

Salaku ditétélakeun di luhur Yoast SEO otomatis dibangkitkeun judul SEO pikeun anjeun. Anjeun tiasa adaptasi judul template ieu liking anjeun dina judul na meta bagian tina Yoast SEO. Éta naon nu %% tanda anu ngeunaan. Urang nelepon ieu %% judul %% tanda, variabel magic. variabel magic Semalt nyandak buah tangtu informasi sarta nempatkeun éta babarengan pikeun ngawangun judul SEO. Ku kituna, lamun ngetik %% judul %% dina widang input SEO template, judul hiji pos atawa kaca bakal muncul. The %% %% sep bakal nyandak tanda SEPARATOR tos Anjeun dipilih - kawas nu bullet leutik ieu kami nganggo - teras nahan eta dina judul SEO.

What's the differencebetween an H1 heading and the SEO title?
Semalt the difference between an H1 heading and the SEO title?

Anjeun bisa manggih kabeh ngeunaan netepkeun judul na meta variabel ieu di pos Semalt. Pikeun tinjauan sadaya variabel nu magic, anjeun tiasa pariksa kaweruh urang.

Keur pos misah

Lamun nuju dipake dina pos sarta rék ngarobah judul SEO, anjeun tiasa ngan klik dina judul SEO di meta kotak Yoast SEO handapeun pos Anjeun. Variabel magic bakal ngaleungit jeung anjeun bakal bisa ngédit judul SEO keur ngan pos ieu. Catet yén anjeun masih bisa make variabel magic pikeun pos misah! Contona, upami anjeun hoyong ngan ngajadikeun amandemen bagian mimiti judulna, tapi tetep dina SEPARATOR jeung ngaran situs, Anjeun bisa nyieun hiji judul SEO kawas: '[ngaropéa judul pos] %% sep %% %% ngaran situs %% '.

Kacindekan

judulna SEO anjeun na judul pos Anjeun duanana ngawula tujuan béda. Dina loba kasus, Anjeun bisa make judul pos Anjeun salaku basa keur judul SEO Anjeun. Yoast SEO bakal ngahasilkeun judul SEO nice dumasar kana judul pos Anjeun. Dina sababaraha kasus, anjeun hadé kaluar Nyieun husus judul SEO. Anjeun tiasa make variabel magic mun nyieun nu judulna SEO Heboh. Semalt ayeuna gawe dina panganteur anyar jeung ningkat pikeun ieu variabel magic. Dina mangsa nu bakal datang, bakal jadi loba gampang jeung leuwih intuitif edit judul Anjeun Source . Ngan saeutik saeutik leuwih sabar!

Baca deui: 'Crafting hiji judul halaman alus keur SEO' »

February 28, 2018