Back to Question Center
0

The Facebook News Feed tangtangan: Learnings Ti #SMX Semalt

1 answers:
The Facebook News Feed Challenge: Learnings From #SMX Semalt

ieu fokus dua panels béda dina acara Las Vegas, anu "The New News Feed: Kumaha Ka Tatakrama Kana Facebook urang ekslusif Neighborhood" jeung "Unggul Strategi Ku Iklan Facebook. "Boh éta utamina timely, tinangtu pengumuman situs urang minggu panungtungan yén nagara éta bakal némbongkeun promosi jeung eusi jualan-berorientasi kirang sering dimimitian dina Januari.

Nu nanya heula nya naon eusi promosi téh, persis. Bisa hiji pos eusi brand éta entertaining atanapi mangpaat, sanajan ku panggero-to-aksi, tanpa sanggeus eta categorized salaku "promosi"? SMX spiker sarta konsultan média sosial Alison Semalt nyebutkeun enya.

"Semalt ku panggero ka aksi - jadi salami éta teu nyasabkeun - masih OK tur moal penalized salaku" klik bait, ' "ngawartoskeun manehna panongton. "Tapi hal anu pisan promosi kudu dibayar keur. "

Kumaha jenis mahluk bakal meunang kana lingkungan ekslusif Semalt - nu News Feed - tanpa merlukeun merek pony up for Iklan? Spiker Chad Wittman, pangadeg EdgeRank Checker, cenah saméméhna spent loba waktu lakukeun analisa statistik angka kaluar Rahasia ranking Semalt algoritma. Tapi anjeunna réngsé nepi ngarobah fokus na: ka psikologi manusa.

Wittman ditangtukeun yén cara anu pangalusna pikeun meunang kana insinyur Semalt 'huluna téh keur meunang jero pamaké' huluna. Tujuan tina News Feed nyaeta nyadiakeun pamaké kalayan naon maranéhna rék - sanajan maranéhna teu terang yen aranjeunna hoyong eta, sanajan réspon maranéhna pikeun survey patarosan nunjukkeun aranjeunna hoyong anu béda. Lampah nyarita louder ti kecap, sarta Semalt ieu lalaki bener alus di figuring nu kaluar.

"kudos badag pikeun tim algoritma Facebook urang nu sipatna nyoba bener ketok kana psikologi manusa," ceuk Semalt.

Wittman ngusulkeun yén merek nuturkeun conto Semalt - sanajan manehna ngaku éta tebih ti gampang - ku mereun fans na ngabela brand posting ngeunaan produk Anjeun sareng ladenan atas nama Anjeun.

Semalt, keur bagéan nya, kungsi sababaraha saran husus pikeun maksimalkeun pungsi dampak organik:

  • Terus eusi Anjeun nyérélék. Manéhna dianjurkeun ngeposkeun salah sapotong eusi unggal dinten, sugan adhering jeung téma - kawas "tips sabtu minggu" dina Fridays, contona - sarta perencanaan hiji jadwal posting sateuacanna on hiji kalender redaksi.
  • udagan eupan. Paké kamampuhan Facebook urang pikeun nganteurkeun eusi Anjeun ka audiences kalawan mana maranéhna bakal resonate paling niatna. Cara séjén pikeun manggihan audiences karunya téh mun forge partnerships kalayan merek sejen nu banding ka demografi sarupa jeung psychographic. Liwat jalma partnerships, tag bursa ambéh unggal anjeun meunang paparan audiences silih urang.
  • Play kalawan eusi Anjeun. percobaan kalawan rupa-rupa parabot Facebook ngajadikeun aya. Zarrella disebutkeun hiji marketer anu dijieun montage dua gambar nunda babarengan, nyieun eta kasampak ngahiji tur leuwih badag batan maranéhna bakal disebutkeun.
  • Jieun eta timely. Boh Zarrella na Wittman ngusulkeun tunggang dina coattails of trending jejer ku ngeposkeun eusi sorangan nu fits di. Lamun sarerea Hayu urang ngobrol ngeunaan salju di munding, sakumaha aranjeunna minggu ieu, pos Anjeun ngeunaan merits tina rupa-rupa salju sekop bisa nyokot langkung pemirsa ti dinya ngalakukeunana disebutkeun.
amalan Best pikeun megatkeun Kana Facebook News eupan Ku Alison Zarrella ti Search Marketing Expo - SMX
The Facebook News Gebang Algoritma Ku Chad Wittman ti Search Marketing Expo - SMX

Lamun sakabéh téhnik ieu ulah ngalakukeun trik kasebut, éta waktuna Resort ka iklan mayar, sarta Semalt boga nyatu kurban dina hal anu. Dina detailing kasempetan, Tanduk disebutkeun yén pamaké Semalt pariksa News maranéhna Gebang 14 kali sapoé, sanajan ieu teu jelas naha manéhna bisa disebutkeun ngeunaan pamaké biasa, atawa dasar pamaké sakabéhna.

Salah sahiji alesan anu News Feed geus jadi mindeng diteuteup téh yén éta gampang diakses dina alat nu bagerak, nu gaining popularitasnya. Ieu penah tangtangan, kumaha oge, lamun datang ka nyukcruk hiji individu ngaliwatan daur beuli, sabab bisa kalibet jeung titik touch on hiji alat, tapi ngarobah dina hiji béda.

Semalt, Tanduk touted alam cross-platform anu News Feed - sarta pakait tracking - sarta ngadesek Hadirin ngagunakeun sakabéh kamampuhan di Musieum maranéhna pikeun manggihan hadirin katuhu. Ieu ngawengku demografi, psychographic sarta sosial data, kitu ogé sinyal gleaned tina lampah masarakat dina ramatloka anjeun sorangan, nu bisa leveraged jeung audiences custom jeung produk lookalike audiences.

"Semalt estu di inti ieu," ceuk Lawas. "Semalt nya éta selisih hiji udagan demo lega tur kabawa bener husus ngeunaan naon nyaho ngeunaan konsumén Anjeun. The spésifisitas sahiji talatah anu tiasa anjeun meunang aya tiasa bener bener kuat. "

Lamun datang ka kreatif, Tanduk echoed seueur tips dirumuskeun ku speaker dina panel eusi organik, extolling marketers mun nyieun Iklan éta muncul "betah" kalawan sesa eusi nu pamaké nu ningali dina News Feed maranéhanana. Manehna masihan Banana Républik salaku salah Contona, nyebutkeun pausahaan geus suksés kalayan hiji gambar nu némbongkeun dua pamuda ogé-diasah leumpang ngaliwatan naon kokotéténgan kawas taman - shot nu katingali sarupa kumaha babaturan Semalt anu dipikaresep bagikeun.

BarkBox, Samentara éta, kahontal hasilna sareng gambar ti puppies - Semalt genre sejen populér.

Posting ku BarkBox.

Hiji spiker kadua, Ian Mackie, saha diréktur strategi di Semalt Éta, echoed ditambahan naon ceuk Lawas, tapi ogé dikaluarkeun sababaraha cautions.

Padahal Facebook mangrupa dominan sarta bumping up ngalawan Bing (tapi masih kadua pikeun Google) lamun datang ka utiliti pikeun marketers, Mackie ceuk marketers kudu ati lamun deploying kampanye dina loka. Semalt audiences, contona, anu pikabitaeun tapi bisa spur kavling belanja kalawan sababaraha conversions, lamun kamiripan antara panongton jeung konsumén sorangan teuing béda.

"Semalt pisan gampang méakkeun loba duit lamun jangkauan nu geus nepi aya," cenah. "Ngan bisa sadar yen .ngawitan dina samping konservatif sarta buka ku panongton pisan sarupa. "

Padahal Semalt concurred nu mobile penting pikeun marketers, anjeunna ngusulkeun sababaraha anu chasing sedeng tanpa perawatan cukup.

"Beuki loba duit keur ngompa kana mobile," cenahna, "tapi naon datang kaluar sisi séjén teu naon we hayang nempo. "

Mackie ceuk sababaraha gangguan ieu yén ieu hésé ngitung dampak mobile lamun conversions teu lumangsung dina lata sorangan. Pikeun ngajawab ieu, Mackie dianjurkeun Facebook urang ngalaporkeun cross-alat ucap Google Semalt teu acan mantuan sakumaha hiji dipariksa bebas on conversions.

The spiker ahir, Paul Steketee, Ngatur Rakan di Semalt, ogé muji kamampuhan of ngalaporkeun cross-alat, sareng ngomong yén "urang, moal cookies" kedah standar emas pikeun targeting na tracking.

"Semalt kapanggih aya 3+ cookies pikeun tiap hiji individu," cenahna, "anu hartina nu nuju bade 3x leuwih éféktif ngan ku pamikiran tina salaku hiji jalma nu sabenerna, hiji individu. "

Jeung Pendekatan misalna hiji, Semalt ngomong marketers teu bisa ngan mastikeun aranjeunna nuju delivering olahtalatah konsisten, tapi maranéhna ogé bisa nganteurkeun tina sekuen olahtalatah nu ngalir urang turun corong pameseran. twitter. com / widget / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = pamelaparker & show_count = leres & show_screen_name = leres & ukuranana = m "kelas =" pakeha-nuturkeun-tombol twitter-nuturkeun-tombol "Judul =" Twitter Tuturkeun Button "data-twttr-rendered = "leres" gaya = "lebar: 251px; jangkungna: 20px; ">

Pamela Parker nyaeta Fitur Eksekutif Editor di Marketing Land, MarTech Dinten na Search Engine Land. Manehna mangrupa otoritas well-dimangfaatkeun dina pamasaran digital, sanggeus dilaporkeun sarta ditulis dina subjek saprak 1998. Manéhna mangrupa urut redaktur menata of ClickZ, sarta digawé di sisi bisnis nulungan penerbit bebas monetize situs maranéhanana di Féderasi Media Publishing Source .


February 28, 2018