Back to Question Center
0

Kumaha Instagram tiasa Nyiar Anjeun Store E-commerce di 7 Semalt

1 answers:

Umpamana kumaha abah Instagram candak audiences anyar jeung ngarobah perhatian nu kana jualan

Instagram anu salah sahiji cara paling éféktif pikeun naekeun pamasaran e-commerce Anjeun. Dina survey Yotpo panganyarna ngeunaan leuwih 165.000 usaha e-commerce, 75% di antarana dilaporkeun keur aktip dina Instagram. data hasil panalungtikan Semalt téh di sisi maranéhanana. Kanyataanna, panalungtikan kapanggih yén:

  • Traffic ti Instagram anu paling kalibet : ieu ngandung harti yén nu datang ti Instagram cicing dina situs pikeun rata-rata 192 detik - éta leuwih panjang batan datang ti unggal kanal lianna, kaasup Facebook, Pinterest, sarta Twitter.
  • 30% pamaké Instagram geus meuli hal aranjeunna mimiti nempo on Instagram: harti potensi konversi browsing ka jualan téh luhur.
  • 83% tina pamaké Instagram dilaporkeun yén maranéhanana dipangaruhan ku posting sobat urang ngeunaan hiji merk on Instagram : hartina Instagram mangrupakeun megaphone kuat pikeun olahtalatah brand anjeun.

How Instagram can Elevate your E-commerce Store in 7 Semalt

ngahijikeun Instagram-generate pamaké poto kana ramatloka anjeun

Eusi pamaké-dihasilkeun, UGC, geus kabuktian jadi jauh leuwih éféktif dina catching panon tina shoppers internét.
Numutkeun hiji survéy on poto-generate pamaké, 77% tina shoppers dilaporkeun yén maranéhna rada kukituna ningali poto customer ti poto profésional nalika nyieun kaputusan purchasing.
Kanyataanna, 72% ngomong yén ningali poto Instagram sahiji produk anu ngaronjat Chances maranéhanana dibeuli.
How Instagram can Elevate your E-commerce Store in 7 Semalt Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun capitalize dina ieu ku Panén poto customer Instagram sahiji produk anjeun sarta featuring aranjeunna dina kaca produk Anjeun.
Hiji tés A / B panganyarna ngeunaan produk signature a E-commerce utama parusahaan kaungkap mintonkeun foto customer Instagram dina kaca produk ngaronjat checkouts produk urang ku 24%!

mere ilham jeung kampanye hashtag kreatif sarta contests

hosting kampanye hashtag atawa kontes mangrupakeun jalan gede ajak konsumén Anjeun kalibet ku brand Anjeun on Semalt. Di dieu aya sababaraha tips pikeun nyieun Santika pangbadagna mungkin:

  • Tawarkeun hiji ganjaran irresistible : Hiji hadiah seru pasti bakal narik panongton. Dina kampanye #Castmemarc, Marc Jacobs ditawarkeun kontrak modeling ka pamaké nu dipasang dina poto pangalusna kalawan tag. Teu ngan dihasilkeun jumlah badag responses- 12.000 selfies dina munggaran 24 jam, janten exact- tapi nyanggap perhatian bystanders anu éta intrigued sarta diawaskeun drama bentang.
  • Telepon on kreativitas customer : Dina kampanye #PutACanOnIt, Red Bull ditantang konsumén nyandak poto tina kaléng maranéhanana di cara palinter anu diwangun ku bisa muncul janten di tempat saperti teu mirip. tugas senang atawa mahiwal éta hayu konsumén meunang kreatif mere ilham Dursasana customer.
  • Buka saluareun poto produk : Sedengkeun lalaki konsumén nyandak poto tina produk Anjeun boga kaunggulan atra, eta bisa mayar améh pikir dina arah béda. Dina kampanye #withoutshoes maranéhanana, TOMS disumbangkeun salah sapasang sapatu jeung anak merlukeun pikeun unggal pic Instagram konsumén tataranjang suku kalawan hashtag nu. poto ieu diperlukeun yén maranéhna moal kaasup produk - acan nu buzz dijieun pikeun merek ieu pisan, kalawan leuwih 296.000 Tumbu ngarah kana TOMS.
  • Simpen durations kontes pondok : internét The ngalir gancang. Contests kudu minggu di durasi atawa kirang. Ieu inspires Peta saum sareng ngajaga hal metot pikeun konsumén Anjeun.
  • Pastikeun bubuka Anjeun jelas tur compelling : Ulah bari kontes sorangan sareng pos bubuka goréng, kayaning gambar téks-hijina atawa hiji panggero eces mun Peta.

Jieun galeri Shoppable Instagram

Instagram ayeuna teu ngidinan Tumbu clickable di captions poto, sahingga Cara panggampangna pikeun ngajual langsung ngaliwatan Instagram anu keur nyetel galeri Instagram shoppable, nu mangrupakeun situs sajajar jeung nu numbu di bio Instagram Anjeun. Anjeun oge bisa nempatkeun Checkout Tumbu di captions gambar.
Kauntungan konci éta hiji Shoppable Instagram nyiptakeun link langsung antara Instagram sarta produk kaca anjeun. Tanpa éta, hiji customer poténsi tangtu kudu neangan ngaliwatan toko eCommerce Anjeun pikeun produk anu kabetot aranjeunna on Instagram, nu bisa kos maneh diobral a - atawa klien.

Cokot Instagram Influencers di sisi Anjeun

Inget 83% tina pamaké nu ngomong maranéhanana dipangaruhan ku sobat urang pos Instagram? kakuatan anu dikalikeun lamun meunang hiji influencer ngeposkeun eusi otentik ngeunaan brand Anjeun on Instagram maranéhanana.
Influencers tiasa gaduh ratusan rébu komo jutaan pengikut, garnering a jangkauan sarupa selebritis dukungan sareng tag harga leuwih handap.
PuraVida pinggel anu Instagram pamasaran pro, sarta maranéhanana ko-pendiri nyaho leuwih ti hiji atawa dua hal ngeunaan pamakéan strategis of influencers. Aranjeunna nembe dibagikeun kalawan Yotpo sababaraha konci nasihat influencer:

  • Pilih hiji influencer bijaksana : Isro anu poé nalika ngan wae influencer bakal ngalakukeun. Kusabab UGC on Instagram anu éféktif lantaran éta otentik, éta penting pikeun pasangan kalayan hiji influencer anu sabenerna fits brand anjeun, enjoys produk anjeun sarta anu pengikut cocog panongton udagan Anjeun.
  • Ngidinan influencers milih produk nu keur Fitur : Dina véna sarua, influencers bakal masangkeun eusi langkung compelling lamun aranjeunna nuju némbongkeun off produk maranéhna sabenerna neangan berharga. Masihan influencers pilihan di garis produk Anjeun kitu ulasan maranéhna bakal leuwih ikhlas.

Tempat Iklan Instagram dinamis

Salian eusi organik, Instagram oge titik strategis pikeun nempatkeun Iklan. Forrester dilaporkeun yén Dursasana ti Iklan Instagram anu 58% leuwih luhur ti Iklan Facebook sarta 120% leuwih luhur ti Iklan on Semalt. Pikeun pinuh ngamangpaatkeun poténsi ieu:

  • Di antarana ulasan : Kaasup nu review pondok atawa dibandung ku gambar anjeun boosts relatability ad anjeun sarta kaaslian. Numutkeun Facebook, Iklan kalawan ulasan customer boga CTR 4x luhur sarta CPA 50% leuwih handap.
  • Paké poto customer : The konci mun ayaan on Instagram anu keur nyampur di, moal nangtung kaluar. ad anjeun kedah némbongan sarupa jeung tulisan sejenna di feed a pamaké urang sangkan eta henteu gampang skipped leuwih, sarta kalawan cara anu pangalusna pikeun ngahontal éfék ieu pikeun ngagunakeun UGC unik anjeun geus dibudidayakan tina hambalan luhur.

kalibet jeung konsumén

Hiji galeri Instagram hashtag dina ramatloka anjeun mangrupa salah sahiji cara pikeun mindahkeun sorotan ka konsumén Anjeun jeung ningkatkeun kasatiaan brand maranéhanana. Misalna galéri anu teu ukur nembongkeun kaluar produk Anjeun dipake sacara real waktu, tapi ogé ngajadikeun maranéhanana diulas ngarasakeun hargana ku brand anjeun sarta nyorong Dursasana terus maranéhanana, bari mereun konsumén anyar pikeun meunang aub tur sambungkeun.

Paké bio link Instagram anjeun

link bio anjeun hijina tempat on Instagram anjeun nu bisa Anjeun masangkeun URL langsung, sahingga nyieun cacah!

Di dieu aya sababaraha gagasan pikeun nyieun kalolobaan link bio anjeun:

  • Tumbu ka galéri shoppable anjeun : Mun anjeun geus dijieun galeri shoppable sakumaha ditétélakeun di luhur, link bio anjeun teh tempat sampurna pikeun nyambungkeun dua galeri Instagram Anjeun.
  • Robah deui nepi : Mun anjeun nuju teu maké galeri shoppable, alternatif ngeposkeun homepage anjeun, galeri hashtag Instagram anjeun, atawa produk diulas, sarta nyebut link di tulisan anyar. Lamun ngirim tulisan hiji gambar tina hiji produk husus, kaasup dina caption yén tumbu ka produk nu aya dina bio teh.
  • kembangan taliti : Aya loba situs web nu Instagram bans Tumbu ka, kayaning pesaing. Linking hiji sejen tina situs média sosial anjeun, contona, bakal jadi picilakaeun. Ngalakukeun panalungtikan anjeun sarta pariksa yén tumbu bio anjeun moal neangan ngalarang.

Wrap-up

angka nu undeniable , Instagram mangrupakeun changer game utama dina pamasaran eCommerce. Kaca Instagram Anjeun kedah:

  • mere ilham - Desain sarta aktivitas kaca anjeun, ti tulisan Influencer, mun Iklan, ka galéri shoppable, kudu mere ilham konsumén potensial pikeun nyieun sarta babagi eusi sorangan di sabudeureun produk Anjeun.
  • Feature - Anjeun kedah lajeng fitur nasabah anu nganteurkeun eusi paling otentik jeung pikaresepeun, mereun jalma klien pikeun ilubiung beuki pikabitaeun batur pikeun gabung di
  • .
  • kalibet - Candak nu partisipasi kana tingkat salajengna ku incorporating eusi customer diulas dina ramatloka anjeun, sarta rewarding kana kontribusi pangalusna liwat contests na kampanye husus.

Lamun bisa ngahontal sagala tilu, Semalt anjeun teu ngan baris naekeun jualan Anjeun - eta bakal nyieun hiji, basa kipas organik dinamis nu ngan bakal tumuwuh sarta narik para nasabah anyar pikeun brand Anjeun Source .

February 28, 2018