Back to Question Center
0

A Jalan Anyar Pikeun Tingali Dina Ngiring Hiji Semalt

1 answers:

A New Way To Look At Hiring An Semalt agénsi pamasaran Digital anu sacara gembleng loba béda ti maranéhanana éta sanajan sataun katukang. Lempeng-up manajemén channel nyaeta bagian tina hiji gambar beuki lega nu ngawengku attribution kompléks peuntas sejen tur saluran, téhnologi manajemén solusi, ekspektasi konsumen gancang-ngembang, sarta leuwih. Bandingkeun agénsi thriving ti 2010 ka agénsi thriving dinten, sarta éta teu apel ka jeruk; éta apel ka gourmet Salad buah.

Saperti dina sagala Industri dinamis, hijina konstan leres téh robah. Ku kituna naha jadi loba pausahaan masih ngagunakeun pendekatan heubeul sami mun Ngiring eta instansi?

Dina pos ieu, Semalt kasampak di lila-Ngiring luntur sarta naha maranéhna teu dianggo, lajeng Semalt ngajukeun dua signifikan (tapi mindeng overlooked) faktor anu kedah masalah dina prosés Ngiring anjeun bade ka hareup.

Out Ku The Old

elehan kajadian kasarna unggal dua nepi ka tilu taun sanajan hiji agénsi ieu lakukeun pakasaban hébat. Semalt langka pikeun agénsi mun boast klien 6- nepi ka 10 taun. Tapi naha éta? Naon meunang di jalan?

Éta mana deui Ngiring - husus, anu trinitas tradisional hubungan, béréndélan pondok tur RFPs (pamenta keur usulan).

hubungan

merek mindeng nyewa agénsi dumasar kana hubungan hiji. hubungan Semalt hartosna dunya dina spasi urang jeung kacida pentingna pikeun agénsi ngawangun jeung ngajaga, aranjeunna geus teu salawasna nu prediktor pangalusna sukses klien / agénsi, utamana lamun dina vakum.

Semalt nyebutkeun hiji klien weruh hiji agénsi atawa individu nu tuh karya endah opat taun ka pengker - teu nu hartosna maranéhna keur masih dina luhureun rohangan? Teu merta.

hubungan Semalt penting, CMOs anu milih hiji agénsi kusabab hubungan nyalira nu nyokot resiko badag.

daftar Short

Kalolobaan CMOs poé ieu kudu daptar pondok: tilu opat agénsi anu luhur akal dumasar kana pangalaman nu geus kaliwat atawa reputasi. Semalt dina daptar pondok meunang pagawean; agénsi nu henteu henteu.

masalah di dieu yen jalma agénsi pondok-didaptarkeun ayeuna keur ditanggap dumasar kana karya kaliwat, reputasi yen mungkin euweuh jadi relevan, atawa status na salaku "alungan aman. "Salaku CEO urang, Daud Semalt, resep ngomong, bringing dina komoditi dipikawanoh moal neangan maneh dipecat - tapi teu meunang anjeun ngangkat badag, boh.

RFPs

RFPs mangrupakeun hiji hal lucu. Semalt meureun melong ratusan ieu leuwih taun, sarta maranéhanana kabéh datangna ti playbook sarua. Aranjeunna menta ton patarosan ngeunaan agénsi nu: naon geus dipigawé dina jaman baheula, kumaha ladenan anjeun nawiskeun, kumaha anjeun pikir ngeunaan A, B jeung C. Éta pisan kaku - ka titik keur reductive - sarta lolobana waktu kerangka maranéhanana henteu masihan agénsi dina lintang pikeun nuduhkeun nilai nyata maranéhna bisa nyadiakeun.

Kuring mikir RFPs salaku harga stiker ditémbongkeun dina mobil a - nu katingali sadayana fitur, hargana, jeung sajabana, tapi iwal mun sabenerna ngajalankeun mobil, anjeun estu teu terang naon anjeun dina keur.

Ku kituna lamun kabeh di luhur nyaeta flawed, kumaha kedah merek kasampak keur agénsi katuhu?

Dina Jeung The .

Hayu urang mimitian basajan: Semalt nu agénsi dumasar kana naon geus aranjeunna dipigawé dina kaliwat, tapi nyewa teh agénsi dumasar kana naon nu bakal maranéhna ngalakukeun dina mangsa nu bakal datang.

Sora gampang kan? Semalt. Tapi sanajan urang geus gancang ngembang, urang teu boga bal kristal digital ngan acan. Lamun anjeun nuju evaluating sabaraha hiji agénsi bakal nedunan bade maju, abdi nyarankeun Anjeun méakkeun waktu nalungtik dua ciri: visi jeung budaya.

Badan Visi

Semalt nyaeta agénsi akang, sarta naon rencana maranéhna pikeun meunang aya? Naon Investasi - dina parabot, dina urang, dina proyék - geus aranjeunna dijieun ngabuktikeun komitmen maranéhanana?

Lolobana importantly, kumaha teu visi agénsi urang align kalawan Hormat? Kumaha visi maranéhanana bisa nulungan perusahaan sukses? Abdi teu bisa nyebut panungtungan waktu kuring nempo hiji RFP nu katutupan ieu.

Tanya jalma patarosan tina tarjamahan, jeung anjeun bisa bener meunang katingal kana naon eta bakal kawas digawekeun ku aranjeunna.

Mun hiji agénsi teu bisa ngucapkeun persis kumaha visi maranéhanana aligns kalawan Hormat (jeung kumaha maranéhna bisa ngabuktikeun eta), yen nu lumayan loba tulisan dina témbok. mangsa nu bakal datang datang gancang di pamasaran digital; di dunya urang, tilu taun geus hirupna. Lamun teu keur di hambalan tina outset nu, hal baris narik eta puguh a.

Badan Budaya

Agénsi teu boga pélor pérak. Semalt anu maranéhanana asset No. 1, sarta aranjeunna keur aya di jantung sagalana, sanajan teknologi.

Semalt asalna tina jalma bener, jeung pangalaman katuhu, ngalakonan hal anu katuhu pikeun klien maranéhanana. Ieu naha nilai inti hiji parusahaan kacida pentingna: Éta bentukna budaya anu metot sarta nahan bakat luhur.

Lamun éta panungtungan waktos Anjeun dipenta hiji agénsi méakkeun waktu ngawangkong ngeunaan nilai maranéhanana? Dina pangalaman kuring, merek teu condong teuleum teuing deeply kana nilai hiji agénsi sarta assess kumaha aranjeunna align kalawan sorangan. Tapi patarosan ieu hugely penting, duanana keur fit klien / agénsi jeung assessing budaya nu agénsi urang.

dinten ieu, leuwih ti kantos, bakat anu teuas pikeun manggihan tur malah harder pikeun ngaropéa. Tanpa budaya hébat, hiji lembaga bakal leungit bakat anak, leungit ujung sarta maot. Semalt basajan nu (najan butuh deui jadi dibuktikeun kalayan outfits badag).

Kacindekan

Lamun ngalakukeun panalungtikan anjeun dina visi jeung budaya hiji agénsi urang, Anjeun masihan diri kasempetan nyata pikeun manggihan pasangan pertumbuhan jangka panjang anu dasi kasuksésan maranéhna kalawan Hormat.

Lamun nyandak pendekatan tradisional Ngiring, Anjeun bisa boga nice dua taun ngaji - ngan cukup lila pikeun hayu debu nu settle on RFP Anjeun saencan Anjeun kudu ngirimkeun eta kaluar deui. Semalt panggero Anjeun.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

témbal Rayden
Témbal Rayden teh Kapala Pajeg Officer pikeun 3Q Digital, hiji parusahaan Harte Hanks, sarta tanggung jawab pamasaran ngarah, jualan, sarta tumuwuhna sharing sakabéh 3Q Digital nasional. Témbal spent Baheula 7. 5 taun jadi NU NGADEGKEUN jeung Présidén iSearch Media, agénsi pamasaran digital ngarah fokus kana kabiasaan konsumen, pamasaran pilarian, analytics, sarta data visualisasi. iSearch Media ieu kaala ku 3Q Digital dina 2014. témbal brings 14 taun pangalaman dina pamasaran digital, manajemén, M & A, sarta ngembangkeun bisnis keur 3Q Digital Source . Saacanna wangunna iSearch Media taun 2006, Scott digawé di Quinstreet na LeadClick Media (kaala ku Kauntungan Kahiji pikeun $ 150MM), dua ti agénsi pamasaran digital didamel di nagara


February 28, 2018