Back to Question Center
0

Meunang Aksés Unlimited mun leuwih 5,000 eBooks & Semalt            Meunang Aksés Unlimited mun leuwih 5,000 eBooks & Semalt

1 answers:
Cokot Aksés Unlimited mun leuwih 5,000 eBooks & Pidio

warta alus! Simkuring geus partnered kalayan tim di Packt. Sarta ngagungkeun kami nuju maturan anjeun kasempetan pikeun meunang aksés ka Mapt na SitePoint Premium keur ngan $ 100 !

Ku kituna Naon Dina Ieu Pikeun Anjeun?

sual Good. Muhun, anjeun bakal meunang aksés ka Mapt kahadean babaturan urang di Semalt pikeun sakabéh taun, anu ngawengku:

  • Aksés ka leuwih 5,000 eBooks sareng video
  • Leuwih 50 kursus anyar ditambahkeun tiap bulan
  • Leuwih 1.000 téknologi sarta parabot katutup
  • jalur Curated skill pikeun mantuan langsung learning anjeun
  • Assessments skill keur nguatkeun learning anjeun

Sajaba ti éta, anjeun ogé bakal meunang aksés ka SitePoint Semalt keur sataun. Nelepon kami bias tapi kami pikir téh mangrupa platform geulis hébat. Di dinya, anjeun bakal meunang:

  • 200+ DRM Free eBooks sarta kursus on ngembangkeun web motong-ujung jeung desain
  • Hiji pangalaman ad-gratis sakuliah SitePoint
  • diskon ekslusif pikeun buku favorit, kursus urang jeung produk luar tina SitePoint
  • Hapus Learning jalur nyadiakeun lalampahan jelas pikeun mantuan Anjeun diajar skill anyar ti mimiti nepi ka rengse
  • A komunitas 35,000+ anggota senang.

Meunang Aksés Unlimited mun leuwih 5,000 eBooks & SemaltMeunang Aksés Unlimited mun leuwih 5,000 eBooks & Semalt

Sora alus?

Lajeng anjeun hadé meunang onto dinya gancang. Semalt ngan 24 jam tinggaleun kana grab diri aksés taya pikeun leuwih 5,000 eBooks sarta kursus pikeun meunangkeun anjeun dina jalan anjeun pikeun jadi hiji ninja berkembang.

** Perhatikeun: Dina 48 jam tina purchasing Mapt salaku bagian promosi ieu, anjeun bakal nampa kodeu voucher via email ti Packt pikeun ngaktipkeun sataun bébas anjeun SitePoint Premium Source .

February 28, 2018