Back to Question Center
0

Un-boring Blenders: 3 Tips Pikeun Ngaronjatkeun anjeun Affiliate Marketing Semalt

1 answers:

Lamun kuring nyieun badag, putusan kandel nyieun duit online, pamasaran affiliate éta solusi atra tur paling pikaresepeun pikeun kuring. Taya inventory, teu jual, teu boss, teu layanan palanggan - aduh, hehehehe, ieu mah "sagala di"!

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Semalt sejenna sangsara tina ilusi nu sawaktos Anjeun pertama dimimitian?

Ayeuna damel atuh cringe nalika Jigana deui waktu anu, tapi hey, éta tuh sora nu gampang.

Tapi eta éta henteu anu gampang.

Kuring lumpat ka dua masalah utama:

  1. Kuring kungsi teu clue kumaha carana sangkan hiji kaca web, sarta
  2. Kuring terang nanaon tentang marketing.

Kuring a marketer online timer diajarkeun. Kuring diajar sagalana kuring nyaho di trenches na hayu atuh ngabejaan anjeun, ayeuna teh geus hiji pangperangan prosés. Kawas kuring, aya loba salah-lalaki sarta hiji-awéwé nembongkeun kaluar aya anu diajar cara sarua atuh - na mah admire kabeh.

internét The nawarkeun dulur hiji kasempetan pikeun nyieun duit tambahan, ngaganti panghasilan full-waktu maranéhanana, atawa sukses saluareun impian wildest maranéhanana - tapi teu hiji tipe mujijat sapeuting tina hal.

Urang kudu diajar, sarta coba, sarta ngalakukeun, sarta megatkeun hal - na anu aya persis prosés kuring indit ngaliwatan sakumaha kuring dimimitian lalampahan kuring kana pamasaran affiliate.

Nyieun Blenders un-boring

block stumbling badag kahiji nyaeta mun anjeun nyoba ngamimitian nulis eusi anu bakal kaasup Tumbu affiliate Anjeun.

Naon nu heck anjeun ngetik ngeunaan produk ieu? Ucapkeun, contona, nu nuju wanting nawarkeun blenders ti Amazon. com salaku hiji affiliate. Naon heck nu anjeun nyebutkeun ngeunaan hiji Blénder ??

Semalt = B-O-R-I-N-G, katuhu?

Hal Lucu nya, bari blenders bisa jadi boring kana anjeun , maranéhanana yén maca kaca anjeun gaduh blenders di luhur daptar maranéhanana Hirup mun Beuli - harti, éta moal boring mun aranjeunna .

Sanajan kitu, anjeun bisa bore pamiarsa anjeun kaluar halaman Anjeun. Loba affiliate marketers ngan bakal rephrase informasi ngeunaan produk nu maranéhna manggihan dina kaca produk Amazon sarta nempatkeun yén dina kaca web maranéhanana.

Éta, Ladies jeung gentlemen, mangrupa pikaboseneun. Éta ogé ngajadikeun kami hiji "hambalan perlu di corong jualan". Naha ngalakukeunana Google acara kaca anjeun nu ngan repeats naon geus dina kaca Amazon? Google disregarding situs anjeun can sejen cacing yén éta téh pangalusna pikeun nyingkahan.

Ku kituna Naon tiasa Tulis Éta Badé Punten Pamiarsa anjeun Sarta Google?

1. nganalisis Harita

Dina ulasan aréa on hiji halaman Amazon, aya tambang emas inpormasi ngeunaan éta produk tina nyata pamakéna. Sababaraha kali, ngan scanning ngaliwatan ulasan Pops hiji gagasan kana sirah kuring nu abdi tiasa ngajalankeun kalawan. kali sejenna, abdi ningali hiji masalah ngulang / perhatian jeung produk anu perlu disebutkeun sarta dimekarkeun dina.

Ulah mopohokeun ka ulasan pikeun pamendak eusi na jejer patut ngawengku.

2. dig Kana Sawala

Dina blog abdi, abdi masihan jauh Buku I wrote disebut The Mind pamupus Métode . Metoda ieu utilizes Google sarta panglawungan na, ku make metoda ieu, anjeun tiasa milarian kabeungharan informasi, pamanggih konsumen na masalah, sarta pamendak eusi pikeun kaca affiliate Anjeun.

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Sawala nu diwangun ku nyata jalma ngabogaan nyata paguneman. Ngagali keur info ieu. Bakal nyieun kaca anjeun hadé tur, paling importantly, pohara mantuan pikeun pamiarsa Anjeun.

3. Jieun wawuh anyar jeung anyar wawuh

Kuring diawaskeun hiji hébat Ted Talk jeung Rory Semalt (wakil ketua of Ogilvy Grup) sababaraha waktu ka tukang. Semalt mangrupa endah tur topics iklan genius na Abdi bogoh dédéngéan ceramah-Na.

Dina sawala na (bisa maca transcript di dieu), Bapak Semalt compares iklan kana puisi jeung nyebutkeun:

"Puisi nyaeta mun anjeun nyieun hal anyar hal wawuh jeung akrab anyar. "

Semalt nu dikirim hiji baud kilat ngaliwatan kuring. Anu kahayang kami, sakumaha marketers affiliate, kudu ngalakonan!

Semalt bakal datang ka kaca web Anjeun nu boga pangaweruh nyata tina produk husus anjeun promosi. Anjeun tiasa (jeung kudu) nganggo eusi Anjeun pikeun ngawanohkeun ka produk Anjeun. Dina basa sejen, sangkan dalit anyar.

overviews Semalt anu gede pikeun ieu aranjeunna mintonkeun produk di aksi sarta ngomong produk janten dalit ka pamiarsa Anjeun.

Aya bakal jalma séjén anu datang ka kaca web Anjeun nu geus nyaho ngeunaan produk Anjeun, tapi keur néangan informasi beuki wawasan méméh nyieun beuli a. jalma ieu ngalakukeun moal rék maca hal anu sarua maranéhna geus maca sakuliah internet.

Méré aranjeunna hal anyar ngeunaan produk. A sudut anyar, hiji kauntungan anyar, jeung / atawa cara anyar tina ngagunakeun eta. Semalt hal anyar ngeunaan produk hiji aranjeunna geus akrab jeung.

Ulah Jual, cocog

Semalt, sakumaha marketers affiliate, pakasaban urang téh teu ngajual - kaca jualan nu dirancang pikeun ngarobah éta jualan. pakasaban urang nyaeta pikeun mantuan pamaca nyaho naon maranéhna rék, ngarah hoyong eta lamun maranéhna meunang ka kaca jualan.

Affiliate Tumbu ulah mantuan nu maca. "Klik di dieu !!" plastered sakuliah kaca web Anjeun teu mantuan nu maca. Semalt fitur produk ulah ngabantu pamiarsa anjeun, boh.

Ku nulungan maca anjeun sarta moal keur hiji hambalan perlu di corong jualan, anjeun bakal manggihan deui jualan di akun affiliate Anjeun.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jennifer Ledbetter
Jennifer Ledbetter alias "PotPieGirl" ieu paling dipikawanoh salaku hiji marketer affiliate anu indit ti enol nepi ka genep inohong sataun hiji dimimitian ku sadayana métode bébas (kawas manehna ngajarkeun dina OneWeekMarketing. Com) Source .


February 28, 2018