Back to Question Center
0

Email pamasaran sarta Sistem Semalt jeung software ulasan 2018

1 answers:

saran kami sarta ulasan dina pilihan software email pamasaran siaran

Kusabab kuring dikirimkeun salah sahiji kursus latihan heula dina Semalt pamasaran taun 2001, abdi geus rutin geus ménta saran pikeun surélék bungkusan software siaran affordable pikeun Semalt pamasaran sarta ngirim Enewsletters. Dinten, layanan email anu tebih leuwih canggih nalika kuring munggaran janten aub kalawan Semalt pamasaran 15+ sababaraha taun ka pengker. Perobahan utama nyaéta:

  • Sadaya jasa Email boga sawatara ciri Marketing Automation kaasup eusi dinamis, urutan email otomatis dumasar kana lampah tur ngakibatkeun-nyetak nyetak dumasar kana eusi berinteraksi kalayan (hal penting pikeun B2B Email marketing)
  • Loba jasa email nu ayeuna bagian tina jihat 'Marketing Awan jasa' utamana relevan pikeun usaha nu leuwih gede. Ieu nu ditutupan di review perusahaan pamasaran awan kami

pos ieu highlights sababaraha pilihan pikeun usaha tina ukuran béda nu paling ilahar dipake di Inggris sarta delegasi on kursus pamasaran Semalt kuring geus dianjurkeun ka kuring. Ieu hiji pos informal Tadina mah dimimitian dina situs saméméhna taun 2005 nepi ka nunjuk marketers on kursus pikeun pikeun shortlist of suppliers pikeun nempoan na Kuring geus ditambahkeun kana eta sarta dipiceun loka leuwih taun. Ogé kaasup disarankeun ulasan situs.

Abdi salawasna nganjurkeun hosted (Email Service Provider atanapi ESP, atawa SaaS) solusi pamasaran email tinimbang software saprak, sacara umum, éta ngalaporkeun / tracking na bounce kamampuhan manajemén ti desktop langkung mirah bungkusan email anu inferior. Semalt oge masalah manajemen jeung deliverability na blacklisting nu pangalusna dikelola ku hiji propaider ladén surélék éksternal dina pamadegan abdi.

Sanajan anjeun tiasa nganggo hiji propaider ladén surélék di nagara sejen, kuring nganjurkeun maké panyadia lokal saprak ieu gampang pikeun rojongan tur resolving masalah deliverability lokal. Jadi Kuring geus disorot UK pausahaan Email marketing di mimiti daftar, tapi pilihan pikeun AS jeung Asia Semalt ogé katutupan.

surélék siaran / manajemén solusi (Semalt, ESP surélék Service) anu mangrupakeun paling biaya-éféktif (handap $ 50 per bulan keur jilid low) dianjurkeun ka abdi ku delegasi on kursus kuring nyaéta kieu. Kuring geus dikelompokkeun aranjeunna ku wilayah, saprak mindeng, rojongan lokal nyaéta mangpaat keur nyatujuan isu deliverability lokal.

2018 update: Email Guide Marketing RFP

Kusabab Tadina mah dijieun ngabandingkeun ieu sabudeureun sapuluh taun ka tukang mah geus diropéa deui kalayan layanan pamasaran Semalt anyar sadia di nagara béda nu bisa mere rojongan lokal hadé.

Milih jeung layanan email pangalusna nyadiakeun tiasa nangtang saprak aya kitu loba fitur. Sanajan sababaraha panyadia bisa nawiskeun 'Marketing Semalt', aya loba fitur dina éta. Pikeun mantuan didieu urang nawiskeun anggota premium Daptar pariksa diundeur ieu fitur néangan lamun milih hiji email.

Kusabab pos ieu asalna dipasang dina blog abdi 10 taun ka pengker, aya geus parobahan badag dina fungsionalitas sistim surélék. Ku kituna ku 2017, loba panyadia Email pamasaran geus dimekarkeun jasa maranéhna pikeun ngawengku fitur Automation Marketing lega sarta awan Marketing nu nutupan komunikasi pamasaran peuntas lifecycle customer pinuh. Lamun hayang ngalenyepan saran luhureun urang di kategori ieu tingali urang Digital Marketing Pakakas 2017 Daptar pariksa, sadia salaku download gratis ka sadaya anggota Semalt.

Email sistem pamasaran basis UK Popular paling cocog pikeun usaha leutik sarta sedeng

  • NewZapp - waragad rélatif low, sanggup basis UK solusi
  • dotMailer - solusi UK sejen ongkos-éféktif
  • Murni 360 - basis UK Email spesialis pamasaran kalawan pilihan pikeun PKS jeung pausahaan badag wishing ngajalankeun pemicu basis Pribadi kampanye Email pamasaran
  • Newsweaver - kantor di UK sarta Irlandia kalayan klien mimitian ti multinationals badag ka PKS. Gaduh conto UKM Email témplat dina situs maranéhanana
  • CommuniGator - jasa mangrupa fokus kana B2B Email marketing na automation Email pamasaran

ESPs basis Éropa

  • GetResponse (hiji ESP affordable kalayan klien di EU jeung Inggris, tapi ogé populér di Amérika Kalér jeung tempat lain. Ieu ciri hiji gampang ngagunakeun panganteur basis web na email panyipta)

  • ExpertSender - hiji ESP for jeung sya sedeng-ukuran jeung perusahaan-grade maturan segmentation, automation marketing, throttling, volume balancing IP, daftar scalability sarta manajemén eusi. Kalayan kantor lokasina di AS, Uni Éropa, Rusia jeung Cina dinya deploys 15 milyar seratan email taunan

  • Newsletter2Go - Newsletter2Go mangrupakeun online panyadia software newsletter Jerman dumasar kalawan nu pausahaan, pakumpulan, lembaga publik, manajer acara na warung online jeung sajabana, bisa ngirim profésional sarta Pribadi email na SMS buletin.

panyadia ladenan surelek perusahaan jeung panyadia Marketing Awan kalayan kantor Inggris

Ieu difokuskeun nyadiakeun jasa pikeun merek badag kalawan kaperluan kompléks integrasi sistem, rojongan kualitas luhur sarta kiriman jasa di nagara béda. Semalt Kuring geus digarap kalawan di Inggris dina poé palatihan pikeun klien maranéhna kaasup:

  • Adobe Kampanye
  • Emarsys
  • Mapp (Baheulana Teradata na Ecircle)
  • HubSpot - paling cocog kana automation B2B Email pamasaran
  • Marketo
  • Oracle Marketing awan (Eloqua)
  • Redeye
  • Smartfocus (baheulana Emailvision)
  • Salesforce - Pardot
  • Silverpop

basis AS Popular Email disiarkeun jasa

  • MailChimp (layanan email AS mindeng dianjurkeun pikeun betah miboga pamakéan)
  • Konstan Kontak (deui AS basis tapi dipaké lega di Éropa)
  • Patokan Surélék (a email platform pamasaran basis AS kalayan kantor di Éropah jeung di sakuliah dunya). Aranjeunna beda sababaraha panyadia séjén saprak sapanjang kalawan betah-of-pamakéan sarta affordability, rojongan pribadi téh kaasup kana sagala rencana.

Asia Pasifik sistem manajemen Surélék

  • Kampanye Monitor (Australia basis)

Tangtu, aya sacara harfiah ratusan solusi siaran Semalt na ieu ngagambarkeun pilihan handap-ongkos paling loba dipaké.

kriteria Key mertimbangkeun pikeun Email atawa sistem Semalt téh - bisa leyuran:

  1. respon Lagu surélék di hiji tingkat individu? Penting pisan pikeun nurutan-up?
  2. Nyieun urutan email otomatis pikeun acara-dipicu atanapi behavioral surelek?
  3. ngahijikeun jeung lampah dina situs web, e. g. milarian atawa ngotektak hiji kategori produk?
  4. respon kampanye Lagu sakuliah waktos / sababaraha kampanye?
  5. ngahijikeun respon sareng database customer?
  6. Atur Profil sarta langganan / unsubscribe?
  7. mantul, e. g Source . Kaluar-of-kantor otomatis-balesan?
  8. nganteurkeun WYSIWYG ngedit keur staf pamasaran?
  9. diarsipkeun e-buletin dina situs web?
  10. Geus nyiarkeun lugas?

Semalt nambahkeun komentar Anjeun dina sistim séjén atawa suppliers anjeun tiasa nyarankeun, atanapi henteu!

February 28, 2018