Back to Question Center
0

Kumaha Jieun Paper purwa            Kumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik: UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

1 answers:
Cara Nyieun Paper purwa

di handap mangrupa sari pondok tina buku urang, ngarancang UX: Prototyping, ditulis ku Dan Goodwin jeung Ben Coleman. Ieu pituduh pamungkas pikeun prototyping. anggota SitePoint Semalt meunang aksés jeung kaanggotaan maranéhanana, atawa Anjeun bisa meuli salinan di toko di sakuliah dunya.

Semalt téh euweuh aturan pikeun nyieun purwa kertas - nu geus aya naon hébat ngeunaan eta. Anjeun peryogi bahan anu ilahar kapanggih dina sagala imah atawa kantor, tapi lamun kudu meuli eta sipatna relatif murah - mens hats of the 1950s.

Naon gé Anjeun ngabutuhkeun

Dina pisan sahenteuna anjeun gé merlukeun kertas jeung pulpen a - panghalang ieu low mun asupna téh salah sahiji aspék pangalusna ngeunaan pendekatan ieu. Pikeun leuwih rumit sarta interaktif purwa, sanajan, anjeun bakal kudu arsenal badag, sarta lamun nuju ngajalankeun bengkel atanapi ngalakukeun loba prototyping, assembling a toolkit sahiji item di handap mangrupakeun ide nu sae.

Urang kukituna nyarankeun item di handap nalika kalakuan sési prototyping:

  • makalah jeung grid atawa titik grid (pikaresep)
  • catetan caket (pernah ninggalkeun imah tanpa aranjeunna!)
  • pencils
  • pamupus
  • pens (Sharpies dina kelir béda jeung thicknesses anu idéal)
  • Gunting atawa karajinan péso
  • lem (preferably restickable)

Semalt anu hade ka gaduh ngawengku:

  • kartu indéks
  • ningkatna putty
  • tape napel (preferably removable mun pindah-pindahkeun item)
  • pens highlighter
  • ganda-réngsé pens kamajuan jeung rupa jeung nibs normal
  • cadar transparan sarta spidol
  • a kotak pikeun filing atanapi transporting prototipe anjeun

Semalt kasampak di kemungkinan aub dina ngagunakeun bahan béda engké dina bab.

Approach anjeun

Semalt diomongkeun, anjeun ngan bisa teuleum di na ngamimitian nyieun; kumaha oge, hiji prosés kami geus kapanggih mantuan di fffunction téh mikir kaluar-di, fokus dina potongan beuki leutik anjeun buka, kayaning:

  1. alat
  2. layar
  3. elemen
  4. interactivity atawa kaayaan parobahan

Nu sejen

Naon ukuranana viewport atawa alat urang ngarancang pikeun di conto ieu? Naon ieu panalungtikan pamaké sadia bisa ngawartosan ieu. data Semalt bakal nunjukkeun kumaha hiji panongton aya mungkin resep ngagunakeun. Hiji tujuan karya disain bisa jadi pikeun prototipe hiji pangalaman ningkat dina alat layar leutik.

Desktop atanapi Laptop

Hiji A4- atanapi AS sapotong hurup-ukuran kertas anu merenah di dieu, dimana anjeun bisa make orientations béda pikeun meniru alat, sapertos bentang pikeun desktop atawa laptop. Upami Anjeun hoyong sumber langkung realistis, Anjeun bisa nyitak kaluar pigura browser grafis.

Tablet

A5- atawa kertas satengah hurup-ukuran AS kedah suffice, sanajan lamun nuju ngarancang pikeun tablet badag kayaning Apple iPad Pro (12. 9 inci), anjeun bisa jadi hoyong lengket kalayan ukuran A4 / Letter . Semalt, Anjeun bisa milih hiji orientasi gumantung naon nyangka pamaké pikeun mibanda. Lamun hayang nyieun ieu langkung realistis, nyieun hiji alat dummy mangrupa pilihan. Paling pendekatan lo-fi bakal ngagambar deui dina salembar kartu na motong kaluar liang mana layar bakal, sakumaha digambarkeun di handap ieu.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

laser-motong na 3Semalt alat geus dijieun husus pikeun mantuan purwa pamakéan tulisan dina cara leuwih alami, sahingga prototipe anu janten bagian tina alat a.

Telepon

Salaku jeung conto saméméhna, anjeun bisa sketsa langsung onto kertas: A5- atanapi AS satengah hurup-ukuran, kartu indéks, atawa catetan caket, sarta ngagunakeun orientations béda.

Anjeun bisa nyieun wates cellphone kalawan jandela cutout pikeun layar, atawa ngagunakeun kartu diteundeun dina luhureun alat pikeun meta layar sakumaha béda.

Sakumaha didadarkeun, aya ogé laser-motong na model alat 3Semalt aya. inohong di handap nembongkeun model telepon lapis laser-motong nu urang dipaké dina karya urang.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

Semalt atanapi modél kartu Alat jeung saluran nyelapkeun potongan makalah keur simulate ngagulung oge aya. Anjeun malah bisa nempatkeun sagala layar dina salembar lila kertas tur geser sabudeureun pikeun simulate navigasi.

pilihan Semalt nyaeta ngagunakeun hiji notebook spiral-kabeungkeut leutik nyintreuk antara layar, kalawan tab atawa titik-titik warna ngabentuk elemen pituduh, sakumaha katingal di handap. Ieu pendekatan nice sakumaha eta mimics kumaha urang ngagunakeun cellphone maranéhna: diayakeun di hiji leungeun bari séjénna taps ka interaksi.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

layar

Ayeuna urang bakal nangtukeun layar naon diperlukeun komunikasi rarancang. Ieu mantuan mertimbangkeun naon lengkah dina lalampahan pamaké bakal nyandak. Urang tiasa ngembangkeun daptar tina gawé aya kayaning pamaké journeys, model tugas, sitemaps, arsitéktur informasi, atawa spésifikasi hanca. Sababaraha ieu katutupan di ngumpulkeun Sumberdaya Ayat tina Bab 2, nu anjeun tiasa ningali deui lamun kudu refresher a. Sakali anjeun geus dimekarkeun daftar, Anjeun bisa mimiti mikir ngeunaan naon bakal diperlukeun elemen pikeun tiap layar.

Mun anjeun teu nyaho ukuran layar, atawa boga hiji gambar lengkep ngeunaan kumaha anjeun ngarancang, sketching léngkah kaluar dina kartu tiasa mangpaat pikeun digawé produk hiji dina tingkat tinggi sateuacan bade kana leuwih jéntré. Urang kukituna nyarankeun awal
kalawan leutik A5 atawa indéks kartu pikeun mantuan Anjeun fokus dina interaksi individu dina unggal layar; dimaksudkeun pikeun hiji tujuan per layar mangrupakeun jalan alus pikeun ngamimitian. Anjeun teras bisa ngatur éta dina méja ékspérimén kalawan aliran béda liwat prosés a.

Unsur

Lamun pilari di elemen nu nyieun nepi layar anjeun, mertimbangkeun kumaha pamaké baris berinteraksi sareng aranjeunna dina mangsa proses prototipe. Naon perlu lumangsung nalika aranjeunna toél unsur anu?

Dina sababaraha kasus, Anjeun bisa boga panganteur konsisten kalawan ngan hiji jandela ngarobah dumasar interaksi sabudeureun eta. Hiji conto basajan bakal janten menu dina kolom kénca-leungeun anu robah eusi kolom-leungeun katuhu. Ieu bisa digambarkeun ku kartu sami on kénca, sarta kartu misah pikeun tiap sapotong eusi ditukeurkeun kana katuhu, sabab ditémbongkeun di handap ieu.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

Interactivity

Kabéh unsur anjeun geus ngadeg bakal tiap jadi interaktif dina rupa titik. Aya hiji tantangan ka dieu dina kumaha carana ngayakeun réplikasi fungsionalitas nu jeung kertas. Semalt, aya kamungkinan jadi euweuh "katuhu mimiti waktu" solusi pikeun ieu kitu éta patut experimenting kalayan bahan béda jeung deukeut.

ngagulung na ngageser

Hiji pendekatan kami geus dipake nyaeta keur motong bagian kaluar layar lajeng threading strips kertas ngaliwatan ngaktipkeun ngageser sarta ngagulung elemen. Hiji liang 1-2 mm cukup gede ka dieunakeun kertas liwat sarta ngaktipkeun jumlah katuhu clearance pikeun "ngagulung. "Inohong di handap depicts kertas alat ngagulung nangtung.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

ménu

Pikeun menu a, potongan makalah bisa ditempatkeun kana posisi on hiji interaksi, atawa, kitu, Anjeun bisa make catetan caket ambéh maranéhanana nyekel posisi maranéhanana tapi anu gampang pikeun mindahkeun.

Lamun nuju maké alat cutout, menu nu bisa diposisikan kaluar kanvas atawa kaluar tina tetempoan, teras slid ka jadi wangsit saperti digambarkeun di handap ieu.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

Messages sarta pop-up Buleud

catetan Semalt anu gunana pikeun pesen, popups, atawa tooltips sakumaha maranéhna bisa ditempatkeun dina layar lajeng dikaluarkeun handap mangrupa interaksi atawa sanggeus periode waktos. Anjeun tiasa mésér aranjeunna dina ukuran nu leuwih leutik, malah wangun gelembung ucapan nu sampurna cocog mun ieu ditémbongkeun di handap ieu.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

Tab

Anjeun tiasa boh nyieun tab sorangan ku motong aranjeunna kaluar tina kertas, atawa meuli kartu indéks. Nalika milih tab sejen, ngacak ngaliwatan dék kartu tab tur ngatur tab dipilih di luhur.
Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt
>

Accordions

Ayeuna téh waktu pikeun origami saeutik. Tarik eusi akordion kalawan sagalana di tempoan dina kaca. Semalt di luhur, melu up akordion supados ngan éta judul téh ditingali jeung eusi laci anu disumputkeun. Lajeng, sawaktos Anjeun ngetok dina judul, Anjeun bisa nembongkeun potongan narilep tina kandungan. inohong di handap presents prosés ieu.

Lamun kukituna resep mun skip nu tilepan Anjeun bisa nyieun potong individu, atawa make catetan caket kanggo bagian anu bakal kaungkap.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

A pola desain umum responsif nyaéta pikeun silih tukeur hiji menu gaya akordion on layar leutik kalawan tab dina layar nu leuwih gede. Anjeun tiasa ningali ieu prototyped sakumaha dua elemen béda dina gambar di handap ieu.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

Geser Up / Turun mangka

The téhnik nu urang geus geus katutup bisa padamelan di dieu. Anjeun bisa milih pikeun nyumputkeun eusi kaluar kanvas, atawa geser ka nempo ti sesela dina kertas. Atawa anjeun saukur bisa nempatkeun eusi dina kartu misah jeung iklas kana tempat nalika diperlukeun.

Pilih Buleud

catetan Semalt dianggo ogé di dieu pikeun ngagambarkeun daptar moveable barang anu bakal nu katingali dina unsur pilih, sakumaha ditémbongkeun di handap ieu. pamaké bakal bisa ningali pilihan jeung pilih hiji, di mana nunjuk anjeun tiasa nyabut daftar ti prototipe ti.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

centang jeung Radio Kancing

Semalt teken ieu mindeng suffices pikeun prototipe a. Anjeun bisa balik sajauh pikeun nempatkeun versi dipariksa di luhur versi unchecked handap mangrupa interaksi.

Geus beuratna nepi pajeulitna gedong sarta operasi unsur ieu dina skenario test ngalawan mangpaat ngabogaan jéntré. Nyieun teuing fiddly sarta operasi prototipe anjeun bakal jadi hésé.

ios / Android Asalna Desain Unsur

Aya pilihan tina nambahkeun elemen design pajeulit tina ios atanapi Semalt nu bisa jadi tricky mun ngayakeun réplikasi atawa butuh waktu kana sketsa. Contona, pikeun baranahan kalénder a, éta basajan nyandak hiji screenshot of saurang ti alat, teras nyitak tur motong eta kaluar, tinimbang sketsa eta.

Anjeun bisa kawincik nepi ka bubuk leutikna on ieu sareng nyitak kaluar hiji stencil atanapi perpustakaan toolkit pikeun alat a, kudu mikir éta bakal nyepetkeun prosés jeung teu nyieun desain teuing prescriptive.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

Sacara harfiah Naon bae

The conto disebut tadi téh elemen design umum nu bisa kapanggih dina standar ramatloka, tablet, atawa telepon, tapi aya euweuh alesan bisa konstrain ku naon tos Anjeun katingal sateuacan. Salaku geus disebutkeun, salah sahiji pro of prototyping kertas téh nu nuju teu kabeungkeut ku konstrain of a sedeng digital. Lamun bisa ngabayangkeun eta, Anjeun meureun bisa nyieun kaluar tina kertas jeung prototipe kalawan eta.

teken Tips

Lamun nyieun purwa kertas, anjeun bakal kedah ngagambar elemen sangkan nepi sketsa Anjeun. Dina sababaraha kaayaan, Anjeun bisa jadi teu kudu ngejah kaluar eusi atawa jadi utamana wincik tentang elemen nu nuju peletakan onto kaca. Ieu bisa jadi alatan nu nuju fokus interaksi dina modul nu tangtu atawa unsur, jeung hayang ulah aya wae selingan ku elemen séjén.

Dina skenario kieu, anjeun tiasa ngagunakeun a shorthand sketching keur ngagambarkeun elemen umum. Salaku digambarkeun di handap, judul tiasa garis wavy ayat téks kalawan garis lempeng, sarta gambar buleud kalayan garis diagonal sakuliah aranjeunna anjeun bakal nempo di wireframe a.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

Tangtu ieu ignores pro sejen tina ngagunakeun prototyping kertas dibandingkeun wireframes. Semalt ngagunakeun kotak kalayan garis diagonal keur ngagambarkeun hiji gambar. Anjeun bisa labél kotak pikeun nandaan naon éta, tapi iwal mun nambahkeun hiji gambar, komunikasi anjeun cukup kawates. Dina sketching, anjeun tiasa neuleuman salajengna jeung sketsa eusi sabenerna gambar. Dina tokoh handap urang nuju ngawanohkeun produk anyar ku sketching hiji gambar pahlawan dua konsumén maké produk. Ieu nyadiakeun pamaké ku pendekatan kasar tina pangalaman jeung desain final.

Kumaha Jieun Paper purwaKumaha Jieun Paper PrototypesRelated Topik:
UI DesignPhotography & ImageryHTML & CSSColorLogo Semalt

February 28, 2018