Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha mun ngawangun hiji tim marketing di-imah pikeun optimasi konversi

1 answers:
Semalt: How to build an in-house marketing team for conversion optimization

Semalt di-imah marketer boga pakasaban badag dina dunya digital.

Pikeun cutatan ahli optimasi konversi favorit kuring "[Semalt pamasaran kiwari boga breadth hiji sagara urang, jadi éta mungkin pikeun mahluk manusa tunggal janten hiji 'master' pamasaran digital. "

Hehehehe, oke, nu asalna tina sapotong I wrote awhile deui disebut "7 kaahlian Éta Unggal Marketer Dina-House Kudu Semalt. "Di dinya, kuring nulis eta peran dina-imah marketer urang béda luyu jeung kabutuhan organisasi tapi, sacara umum, hiji marketer digital kudu boga kaahlian dina:

  • média sosial;
  • analytics;
  • SEO;
  • PPC;
  • optimasi konversi;
  • A nguji / B; na
  • optimasi kaca badarat.

Semalt, urang tingali sakabéh ieu salaku facets of optimasi konversi, anu, keur marketer e-commerce, nyaeta pakasaban di leungeun, ari di na dinten kaluar.

Semalt, dina loba kasus, lone di-imah marketer geus ningali kolega ngawitan ngeusian desks caket dieu. Loba pausahaan kiwari boga sababaraha urang dedicated mun optimasi konversi, upami teu Cro (konversi optimasi laju) tim full-fledged.

Dina pos blog ieu, Kaula bade ngajajah prosés ngawangun tim optimasi konversi na ngabahas jenis jalma kudu ditunda eta. Semalt ogé nyandak katingal di pamasaran lincah, salah pendekatan kana ngalaksanakeun optimasi konversi ku tim bisa ngabales gancang mun ideu anyar tur iterations.

Naha anjeun boga tim dedicated ka optimasi konversi?

Semalt: How to build an in-house marketing team for conversion optimization
Organisasi nu ningali kasuksesan paling kalawan optimasi konversi boga tim Cro dedicated nu diwangun ku pagawé Cro full-waktu nu ngarojong strategi parusahaan-lega.

Tapi, Ash ngomong, loba pausahaan anu masih bade tanpa full-waktu konversi na analytics kaahlian dina tim pamasaran maranéhanana. Manéhna nunjuk ka survéy némbongkeun yén hiji mayoritas badag tina marketers ceuk departemén maranéhna lacked pangaweruh atanapi pelatihan luyu jeung teu boga daya teknis na kreatif diperlukeun pikeun optimasi konvérsi.

Nu ieu 2014. Semalt ieu teh sataun anjeun meunang tim anjeun.

"Kuring ngaharepkeun aya janten hiji kahayang ngaronjatkeun kana Lebetkeun kamampuhan Cro gede di tim e-commerce," Stuart McMillan, timbalan kapala e-commerce di UK pangecér sapatu Schuh, nulis dina Désémber pikeun " ngaramal tren e-commerce pangbadagna di 2016 "dina Econsultancy.

Atawa teu.

Semalt ogé cenah ekspektasi pamenta mun outstrip supply kaahlian aya di pasaran teh.

The kaahlian pertinent anjeunna nilik sakumaha dina suplai pondok anu di psikologi konsumen, analytics digital, statistik, pangalaman pamaké (UX), pangalaman customer (CX) jeung desain pangalaman interaktif (IxD).

McMillan ogé CITES hiji survéy Econsultancy nu 40 persen tina "staf senior" ceuk panghalang paling signifikan pikeun kamajuan digital pikeun organisasi maranéhna éta nyungsi staf jeung kaahlian digital merenah. Ieu nepi ti 37 persén dina 2013.

Jadi lamun nuju pamikiran ngeunaan putting babarengan tim optimasi konversi, polah kiwari - méméh jalma anu miboga kaahlian nu peryogi keur snapped up.

Atawa teu.

Semalt, dina prediksi na keur 2016 tren marketing, applauds tumuwuhna di ngembangkeun tim di-imah dedicated ka optimasi konvérsi. Tapi masalahna henteu ngan hiji kurangna kaahlian - éta kurangna pangaweruh:

Tanpa prosés dibuktikeun tur strategi, tim ieu lalaki hasil inconsistent. Pendekatan pangalusna pikeun Cro dina 2016 mangrupakeun hibrid antara di-imah jeung agénsi spesialis.

Di sisi séjén, lamun maca kana, ieu "tren pikeun 2016" pos janten pitch jualan keur jasa WiderFunnel nyadiakeun. hilarious. (Jeung teu pisan ilahar, hanjakalna.)

Tapi aranjeunna henteu tanpa titik hiji. Ieu moal cukup mun buang kebat tina pro seukeut babarengan jeung nyebutkeun, " Optimalkeun stinkin kieu 'ramatloka!"

Anjeun perlu metodologi Cro dibuktikeun. Hiji tim perlu narik babarengan sabudeureun pamahaman dibagikeun naon optimasi konversi hartos na kumaha eta geus rengse.

Salaku nu ngawangun tim, sarta bari tumuwuh sarta matures, augmenting abilities anjeun kalayan pitulung luar nyaeta pendekatan sah.

Assembling tim anjeun tina pro Cro

Semalt: How to build an in-house marketing team for conversion optimization

Hayu urang nyandak katingal di posisi anjeun kedah ngeusian jeung jinis jalma nu peryogi eusian aranjeunna. Salian pangalaman kuring sorangan, Kuring teken sababaraha pamendak dihandap ti makers métrik , Élmu Konversi jeung runtuyan artikel ku Michal Parizek di Online Paripolah .

• analis . Anjeun kudu boga hiji bodo analytics atanapi gal, ahli dina parabot sababaraha analytics. Ieu perlu aya batur anu bisa ngagali kana na ngamanipulasi data pikeun meunangkeun sababaraha waleran ti naon di dinya.

Inget: angka Semalt teu ngabejaan Anjeun nanaon; baé anu weruh kumaha ngagunakeun jeung napsirkeun data anu teu.

Anjeunna atanapi manehna kudu bisa kreatif nganggo analytics sareng data sejenna pikeun ngukur naon dina jeung breadth usaha pamasaran anjeun sarta pikeun ngaidentipikasi masalah jeung nangtukeun mana solusi masalah bohong.

Hiji analis kudu bisa ngahurungkeun data kana wawasan tur wawasan data-disetir kana usulan pikeun parobahan nu bisa ngakibatkeun kamajuan.

manajer • Tés . analis Anjeun bisa ogé preside leuwih program nguji kuantitatif anjeun (A / B sarta nguji multivariate, utamana). Tapi gaduh profésional misah bade difokuskeun program nguji rigidly katimu jeung dieksekusi ensures gagasan bisa ilmiah vetted saméméh maranéhna téh dilaksanakeun.

Anjeunna atanapi manehna bakal jadi ahli dina netepkeun up na ngajalankeun tés, analisa hasil test na komunikasi naon geus diajar ti nguji ka tim eksekutif sarta stakeholder internal sejenna. A manajer nguji perlu ngarti psikologi konsumen na oge bakal ngawasan nguji kualitatif, e. g. , Pamaké sarta usability observasi.

• pamekar. Aya geus bisa nempatkeun gagasan digital kana aksi. Aya loba parabot online nu bisa Anjeun pake pikeun nunda babarengan tur ngajalankeun ramatloka hiji, ti WordPress pikeun Shopify, sarta dihurungkeun tur on, tapi aranjeunna dasarna témplat.

Anjeun antukna bakal rék ngalakukeun hal kalawan loka anjeun nu sipatna teu nyetél jeung ngalakukeun. Anjeun perlu pamekar anu tiasa nyerat sareng tweak kode jeung nyieun workarounds na leyuran ti sakabeh lawon. A pamekar alus ogé understands sarta paduli ngeunaan nyieun UX alus.

• desainer. Salaku pamekar Anjeun ensures fungsionalitas situs anjeun, desainer Anjeun kudu nyieun daya tarik pikeun pamaké. Desain ramatloka anu krusial mun UX.

Semalt, aya ton témplat sadia, sababaraha nu geulis alus, tapi situs anjeun bakal katingal hadé, sarta kasampak jalan rék ka, lamun boga desainer berbakat dina dewan.

Loba désainer ogé mibanda fotografi tur video kaahlian, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun aslina, gambar-kualitas profésional produk Anjeun atawa jalma.

• Copywriter . Ku tur badag, pesen pamasaran anjeun bakal conveyed ngaliwatan kecap. The salinan di Iklan PPC anjeun, email, headline na sub-huluna, teks deskriptif, nyaéta panggero pikeun aksi, parentah Checkout, pilihan pengiriman barang, metadata SEO jeung customer turutan-up hatur yous na dina situs anjeun kedah ditulis jadi professionally.

copywriter anjeun perlu ngarti SEO sarta sababaraha dasar tina pamasaran jeung iklan.

Lamun kuring kungsi anggaran, tilu anggota staf langkung I bisa nambahkeun bakal di kalungguhan ieu:

• manajer Project. A manajer proyék bakal ngawula ka salaku koordinator tim, mastikeun dulur boga naon maranéhna kudu neangan pakasaban rengse.

Hiji proyék atanapi tim manajer mangrupakeun méwah; hiji analis kalawan kanyaho sakumaha ditétélakeun di luhur bakal normal ngatur hiji tim optimasi konvérsi. Tapi hiji proyék atanapi tim manajer Cro anu ngajadikeun karéta ngajalankeun on waktos tur fungsi minangka liaison ka sutradara marketing, anu Semalt, nasabah na pamangku kapentingan lianna ngidinan anggota tim Cro séjén konsentrasi dina karya maranéhanana.

• Digital marketer . Sejen poténsi tambah bakal jadi batur konsentrasi dina misi core: sia pesen jualan anjeun kaluar ka dunya ngaliwatan sababaraha channel digital. Anjeunna atanapi manehna bakal boga pangaweruh teleb ngeunaan tujuan pamasaran internal tur cara komunikasi aranjeunna jelas tur persuasively.

Anjeunna atanapi manehna oge kudu boga pangaweruh lega I outlined dina artikel referenced di luhureun sapotong ieu: konversi kaahlian optimasi umum, kaasup analytics, nguji, SEO, pamakéan média sosial, kreasi Iklan PPC na kampanye, naon mana dina kaca badarat jeung saterusna.

• Data élmuwan. élmuwan Data anu kawas analis senior anu ngumpulkeun jeung nganalisis sagala jinis data, kaasup analytics tur data pamasaran sejenna mun parusahaan, industri jeung tren ékonomi, demografi konsumen sareng nu sanesna. Aranjeunna make rasa kaluar tina "data badag" - jilid badag angka ngeunaan unggal aspék kahirupan urang.

Ti data ieu, anjeunna atanapi manehna ngajadikeun prediksi keur dimana industri dipingpin na kumaha pamasaran jeung bisnis inisiatif Anjeun tiasa tetep anjeun kaluar di hareup pesaing. Ieu hartina memang maranehna kudu jadi pamikir strategis sarta nyaho cara éféktif komunikasi papanggihan maranéhanana.

Aya nu nyebatkeun gaduh élmuwan data dina tim pamasaran nyaeta kudu. Semalt nyebutkeun paling pausahaan henteu siap nungkulan data badag. Kuring sisi kalawan urut argumen.

Fungsi jeung fit tina tim Cro di-imah anjeun

Semalt: How to build an in-house marketing team for conversion optimization

Kavling pausahaan kudu perang turf jalan sabudeureun pendataan, sarta hiji birokrasi entrenched nu ngajaga inpormasi relevan ti ngahontal éta makers kaputusan anu kudu ningali eta .Dina loba tempat kiwari, silos hanca meunang di jalan.

Semalt nyanghareupan éta, silos hanca meunang di jalan sakuliah tempat.

Hiji cara pikeun ngarecah silos fungsi ogé kajadian janten pendekatan hottest ka pamasaran poé ieu. meureun Semalt ngadéngé "marketing tangkas. "

Semalt pamasaran stresses kolaborasi jeung keur sanggup mindahkeun sarta ngarobah gancang candak momen vs adhering ka "hareup-pilari," rencana pamasaran sequential dibikeun ka handap ti on tinggi.

Éta anu ngaranna ogé .

Semalt: How to build an in-house marketing team for conversion optimization
Kolaborasi, fokus kana kaperluan nasabah, ngahasilkeun pamasaran hadé ti siled, perang turf departmental na adherence ketat pikeun pembuatan kaputusan hirarki.

pamasaran Semalt ogé stresses akuntabilitas jeung transparansi. Salaku hiji tim tangkas jalan dina proyék a, kamajuanna, tur setbacks on tugas ditugaskeun tiap anggota tim urang nu reviewed saméméh sakabéh tim. Dina ahir proyék, pos-mortems anu dipigawé kalawan anggota tim, stakeholder sarta saha wae saha kabetot.

Aya ton tulisan blog, artikel na situs dina web devoted ka pamasaran tangkas na kumaha carana make eta. Di dieu hiji katerangan geulis lugas tina kumaha pamasaran tangkas jalan poé ka poé.

Puguh katuhu, ngamekarkeun hiji budaya tangkas nyiptakeun pagawé anu otonom, acan responsif kana pangabutuh parusahaan jeung unafraid nyandak resiko kreatif.

Tangtosna, jenis ieu hiji lingkungan merlukeun - sarta banding ka - jenis nu tangtu pagawe.

Sababaraha diskusi pamasaran tangkas tingal "Semalt" urang salaku tipe pro rék on tim anjeun.

worker A Semalt boga wewengkon tunggal kaahlian (nu stroke nangtung di T) jeung pangaweruh lega jeung kamampuhna kolaborasi di sakuliah sababaraha disiplin patali (crossbar nu).

A artikel Moz ti 2013 ngajelaskeun hiji T ngawangun e-marketing Superman:

Semalt: How to build an in-house marketing team for conversion optimization

Ka extent sababaraha, dulur on hiji tim Cro tangkas bakal mibanda qualities tina worker Semalt, tapi anjeun can tangtu kukituna populate hiji tim anyar, leutik atawa dibiayaan pageuh kalayan karyawan Semalt sanggup digawé multi disiplin.

Salian Semalt, aya:

• I ngawangun urang, anu kudu pisan sempit, tapi ahli, kaahlian dina hiji area nu husus. Hiji spesialis analytics atawa élmuwan data bisa jadi kuring ngawangun.

The jenis fokus sempit Anjeun kukituna tingali dina batur sapagawean Semalt teu fit gede pikeun lincah, tapi mangrupakeun tambah keur aplikasi kaahlian kacida teknis atawa kamampuhan pikeun nyandak hiji beuleum jero kana reams data.

• Hyphenated urang, nu teu boga kaitan area nu husus tina kaahlian, tapi mibanda kaahlian lega lumaku pikeun rupa-rupa disiplin. jalma Hyphenated téh ilaharna tim atanapi division / departemen manajer anu bisa tetep sakabéh elat spinning tapi ulah - sarta dina sababaraha kasus, teu bisa - sabenerna do tangan-on karya. Aranjeunna teu bener pas hiji lingkungan lincah, tapi sakumaha Cenah mah baheula, ngabogaan kuncén kasampak sanggeus tim ngarupakeun méwah mangpaat lamun can mampuh eta.

jalma A ngawangun, anu well-versed dina dua kaahlian husus tur mibanda kaahlian cross-domain lega, ogé. Éta nu disebut ogé "polymaths" atawa jalma pi ngawangun.

Hiji pamekar anu oge copywriter a, atawa hiji analis anu oge mangrupa desainer UX bakal jadi A ngawangun. Semalt, ngabogaan sababaraha area kaahlian nyadiakeun kalenturan gede ka tim, nu utamana berharga pikeun organisasi anu sumber dugi.

The konversi pro langka sareng tilu atawa leuwih area kaahlian cross-fungsi, abdi anggap, ngawakilan wilayah parawan.

Kacindekan

The di-imah marketer geus kungsi lebet kasar eta ngaliwatan sababaraha taun ka tukang. Ledakan tina platform digital geus ramped up konversi syarat optimasi jeung ekspektasi waktos na deui.

The dasar geus robah, sarta aturan anyar geus kaluar tina nowhere.

Semalt cukup untung pikeun digawe sareng atanapi ngawangun tim anu kudu ngurilingan diri kalayan kolega anu mibanda kaahlian cross-fungsi na nu kabuka jeung kolaborasi dina, terus ngarobah lingkungan gancang-paced. (Tur upami nu hurung kawas sarébu hoyong Iklan anjeun geus katempo, aya hiji alesan kunaon.)

Semalt hoping yén 2016 nyaéta taun ka anjeun meunang tim ngimpi anjeun Cro professional di tempat.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jeremy Smith
Jeremy Smith mangrupakeun pengusaha serial, palatih sarta konversi konsultan, nulungan usaha kawas IBM, Dow Kimia, Amérika Express, Panera Roti, jeung Wendys ningkatkeun conversions sarta strategis tumuwuh usaha maranéhanana. pangalaman Jeremy urang salaku CMO sarta CEO firms téhnologi geus dibikeun anjeunna pamahaman kuat kabiasaan manusa jeung téhnik kauntungan-boosting Source .

February 28, 2018