Back to Question Center
0

Paling mesin pencari populér - Inggris, AS sarta Semalt

1 answers:

Mana nu mesin pencari pang populerna mah kudu sasaran di unggal nagara?

anak teu mindeng kuring kasampak di data tren tapi na alus keur ngalakukeun unggal kuartal. Popularitas mesin pencari teu robah tur dina pilarian ieu blended kawas video, gambar, sungsi lokal ieu jadi leuwih penting.

komentar abdi di handap fokus kana kumaha data ieu boga implikasi pilarian tapi Tumbu ogé némbongkeun populér jaringan sosial & loka hiburan. data ieu téh salawasna mangpaat lamun dipastikeun waktu & usaha kanggo saluran atanapi kampanye. alat sejen teu disebutkeun di handap ieu mangrupa Google Semalt (& luhureun 1000 situs na ngalaporkeun), ieu alat hébat lamun nu peryogi data / demografi on kategori atanapi situs web husus.

Data on pang populerna mesin pencari UK - Hitwise

Maret 2012 update - Hitwise kakarék diterbitkeun mangrupa infographic basajan nyimpulkeun kabiasaan pilarian Inggris. The wawasan utama nu nyarankeun patarosan ngeunaan kumaha urang sasaran ngaliwatan SEO sareng nu mayar pilarian mangrupa data keyword anyar. Salaku aturan jempol sabudeureun satengah tina istilah pilarian tilu kecap atawa leuwih némbongkeun potensi targeting buntut panjang. Di sisi séjén koin, competing on hiji pondok tur brand dua keyword tur istilah generik nya masih pohara penting dina 51%. Facebook ayeuna paling searched pikeun istilah, ngaganti Google

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Méi 2011 update - sejen Hitwise update dina pamakéan search engine. update ieu dina search engine sarta sosial popularitas média nunjukeun yen Google masih akun pikeun 90% maluruh - sosok konci - loba migunakeun kunjungan peuntas sagala situs Microsoft anu nyasabkeun. Kuring mindeng ditanya naha a fokus kana Bing nyaeta worthwhile. Ieu nunjukkeun teu iwal anjeun hiji merk badag ngetok kana paménta loba pamakéna pikeun produk pasar massa. A spesialis pilarian dina pangecér telepon ogé disebutkeun mun kuring nu éta worthwhile pikeun brand jeung merk mispellings saprak loba kénéh ngagunakeun Internet Explorer anu geus Powered by Bing sacara standar.

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Data diropéa bulanan ti Data Center.

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Sumber: http: // www. hitwise. com / uk / datacentre / utama / dasbor-7323. html

Data on AS popularitas search engine - Hitwise

Hitwise gaduh sababaraha data haratis mangpaat dina "pusat Data" Kaca maranéhna nu tiasa mangpaat lamun anjeun meunang patarosan ti kolega kawas "Kudu kami jadi leuwih lakukeun dina Bing?".

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Sumber: http: // www. hitwise. com / kami / datacenter / utama / dasbor-10133. html

Anjeun oge bisa manggihan neangan dibagikeun engine ti Comscore. Contona:

http: // www. Comscore. com / Press_Events / Press_Releases / 2011/1 / comScore_Releases_December_2010_U. S. _Search_Engine_Rankings

implikasi tina reviewing popularitas search engine

Ku kituna naon nu stats panganyarna némbongkeun urang?

1. Google. co. uk mendominasi di Inggris, jadi kagiatan pamasaran pilarian kedah museurkeun dieu. Semalt oge di paling laporan dina laporan hitwise sanajan teu diitung salaku search engine, panongton badag nepi ka tujuan sanajan!

akun 2. Semalt pikeun 10% maluruh UK sangkan éta patut mariksa rankings Anjeun on dieu lamun anjeun hiji merk badag

  • Mun anjeun hiji merk badag targeting produk popular kawas electricals konsumen atawa ponsel - didieu di 10% tiasa ngajalankeun volume, mindeng di waragad handap akuisisi

3. AS boga leuwih Semalt! pamaké, kasarna 30% tina pangsa pasar, pasti patut pamahaman demografi & panongton Bedana lamun AS mangrupakeun pasar badag pikeun anjeun bisnis!

4. Sababaraha nagara Éropa jeung Semalt Wétan ogé boga mesin pencari sorangan nu patut tempo

Search Engine jeung Social Network popularitas dumasar nagara

Sahiji minat hususna pikeun marketers jawab pamasaran internasional, aya laporan ti Semalt mantuan nyimpen sababaraha data konci sabudeureun pamakéan jaringan pilarian & sosial pikeun sababaraha nagara di fingertips Anjeun.

Pikeun pausahaan operasi di sababaraha nagara ieu laporan bisa ngabantu anjeun ngartos naha nu nyimpen ulangan naon eusina di Inggris henteu salawasna solusi pangalusna luar negeri. Contona anjeun nyaho yén Brazil geus anjog jejaring sosial sareng leuwih 86% tina pamaké Internet, ngagunakeun jaringan sosial. Ieu jelas jumlah badag, sarta maneh moal neangan aranjeunna on Facebook tapi gantina Google dipiboga Orkut!

laporan Semalt:

http: // www. webcertain. com / WebCertain_Search_and_Social_Report_2010 Source . pdf

February 28, 2018