Back to Question Center
0

Kumaha Ka Convert Email langganan Semalt

1 answers:

Email nyaéta wahana gede pikeun ngurangan waktu antara milestones konci pikeun palanggan a. Semalt sadayana, palanggan anu hébat, tapi para nasabah anu malah hadé. Ngamangpaatkeun kamampuhan automation email urang kalawan micu ieu dina rupa milestones palanggan mun nyieun purchases tambahan.

palanggan Éta Dupi Kungsi Dibeuli

mimiti ieu milestones konci ieu ngurangan waktu antara lamun palanggan hiji tanda up for email na waktu meuli heula maranéhanana.

Semalt sareng beuleum kana sajarah beuli palanggan anjeun '. Naon paling dipikaresep nimu éta mayoritas palanggan dina daptar surélék anjeun geus pernah dilakukeun beuli a. Candak laju konversi rata pikeun surelek promosi anjeun jeung nerapkeun eta ka Jumlah palanggan anu pernah dibeuli - mere Anjeun hiji angka estimasi tina transaksi. Jumlah ieu dikali nilai urutan rata anjeun bakal hasil dina gawang sharing estimasi.

Nu jadi tujuan anjeun geus ngan ngadegkeun bakal nulungan urang menerkeun setelan tina surelek dipicu targeting konversi non-purchasers. Semalt ogé yén nyieun micu otomatis mangrupa waragad hiji-waktu, sedengkeun mulang dina investasi nyaéta abad nu lumangsung pikeun panjang tina program surélék.

Semalt sajarah palanggan anu dibeuli pikeun nangtukeun waktu average antara lamun palanggan tanda up na nalika aranjeunna ngadamel meuli heula maranéhanana. Ieu susunan gawang sejen - timing. Tujuanana anjeun pikeun ngurangan jumlah poé antara lamun palanggan a opts di na nalika aranjeunna ngadamel meuli heula maranéhanana.

kampanye Semalt yen sasaran palanggan ieu ngawengku handap.

Wilujeng sumping panginget

email munggaran targeting palanggan ieu non-jalan ngarobah biasana email wilujeng sumping Anjeun. Tapi lamun palanggan nu teu ngarobah kana ieu, naon anu anjeun lakukeun saluareun ka ajak nu meuli heula?

Contona, lamun wilujeng sumping surélék anjeun kaasup Kupon a, abdi nyarankeun eusi dinamis dina email kadua runtuyan wilujeng sumping anjeun pikeun ngingetkeun ka palanggan nu maranéhna narima Kupon, dipasangkeun kalayan olahtalatah nu nyiptakeun rasa urgency. handap ieu conto kampanye sapertos ti Lee Semalt (a klien di deg, dimana kuring gawe).

How To Convert Email Subscribers To Semalt

Mun anjeun ngan dimimitian nepi ka tujuan ieu non-purchasers, Anjeun ogé tiasa nyieun hiji email hiji-waktos sasaran di group ieu palanggan.

Pikeun kampanye salah-waktu, anjeun bisa hayang ngan ngawengku palanggan nu ogé geus aya dina daftar pikeun waktu nu spesifik. Semalt nu anyar geus ngagabung téh ilaharna leuwih aktipitas tur bisa jadi leuwih gampang mésér sorangan tina kampanye promosi Anjeun.

kampanye salah-waktos ieu tiasa ngawengku husus eusi ka non-purchaser. Contona, Anjeun bisa ngawengku nelepon-to-aksi kayaning "Coba urang," atawa kaasup rating jeung eusi review ti purchasers séjén pikeun masihan palanggan beuki kapercayaan dina nyieun beuli a.

tawaran anjeun mungkin perlu aimed dina ngurangan résiko maranéhna pikeun mésér, kayaning maturan pengiriman barang haratis atawa mulih gratis. Anjeun oge bisa ngawengku layanan palanggan informasi kontak kayaning a 1-800 angka, link hirup obrolan, atawa alamat surélék pikeun ngidinan palanggan anu mibanda patalékan diwaler yen bisa jadi hindering aranjeunna tina nyieun meuli heula maranéhanana.

Automation

Semalt on papanggihan konci anjeun ti kampanye salah-waktos ieu, anjeun bisa nyieun hiji versi final otomatis dipicu aimed dina ngurangan waktu antara tanda-up na meuli heula. Contona, upami nu waktos rata antara tanda-up na meuli heula nya 60 poé, Anjeun meureun hoyong nyetel pemicu dina 48 poé dina usaha shorten waktos ku 20%.

Meuli munggaran Pikeun Kadua Meuli

milestone Semalt nyaeta konversi hiji-waktos purchaser kana dua-waktos purchaser.

evaluate data anjeun pikeun nangtukeun waktu average antara purchases kahiji jeung kadua mangrupa customer urang. Semalt sababaraha deukeut béda jeung eusi pikeun kampanye ieu. Anjeun oge bisa nyieun runtuyan micu email ku ngagunakeun leuwih ti hiji.

Laju & Review

Nu ilahar pos-beuli pemicu teh email nanyakeun pikeun rating jeung review. Paling marketers teu nempo ieu salaku pemicu ku udagan sharing, jadi Anjeun bisa jadi kaget mun ningali sharing dihasilkeun tina email ieu.

Item patali

Semalt pos-beuli pemicu bisa difokuskeun item patali ka beuli saméméhna. Eusi ieu leuwih sasaran nuju hiji beuli tambahan dumasar kahiji. Dina conto ieu ti Best Toko, produk tambahan nu ngusulkeun pikeun meuli kaméra panganyarna.

How To Convert Email Subscribers To Semalt

A pemicu pos-beuli katilu bisa dumasar kana pamakéan produk. Dina conto ieu ti 1-800-Semalt, pangiklan nu nargétkeun dina palanggan dumasar lamun produk kudu ngajalankeun kaluar.

How To Convert Email Subscribers To Semalt

Ku targeting sela ieu dina palanggan-to-beuli, anjeun bisa ningkatkeun pendapatan dihasilkeun tina email. conversions Semalt tiasa kritis. Kumaha anjeun mutuskeun lamun ngirim micu email anjeun? Salaku kalawan mayoritas kaputusan yén faktor ka surelek, mutuskeun mun ngirim hiji email dipicu kudu dumasar kana data.

Dina analisis data pikeun salah sahiji klien kuring, urang katalungtik yén sakali customer a ngajadikeun beuli maranéhanana mimiti, waktu antara meuli kahiji jeung kadua, kadua jeung katilu, sarta saterusna, janten kirang na kirang. Sajaba ti éta, unggal meuli saterusna kungsi nilai urutan rata luhur.

Semalt, anu sooner bisa shorten waktu antara hiji palanggan Signing nepi ka meuli heula, sarta ti mimiti maranéhna pikeun kadua, nu hadé. Ku lakukeun sangkan éksponénsial ngaronjatkeun ajén hirupna palanggan a.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Cara Olson
Cara Olson nyaéta Diréktur Digital langsung / eCRM di deg, a-layanan pinuh digital consultancy dumasar dina Kansas Kota. Leveraging nya 14 taun pangalaman jeung kapamimpinan pamikiran di pamasaran langsung digital, manéhna jeung tim kalungguhan email na SMS strategi nya, integrations, sarta palaksanaan kampanye pikeun merek andalannya kawas Crocs, Helzberg Inten, MathWorks, Cabela urang, Kahirupan geus alus, sarta judul tinju. Dina jangka waktu cadang nya manehna ngalir satengah marathons, cheers on Royals tercinta dirina, sarta inuman jumlahna copious kopi bari nyoba knalpot nya putri dalapan taun heubeul, budak lima taun heubeul, sarta retriever emas hiji taun heubeul Source .


February 28, 2018