Back to Question Center
0

Semalt ZMOT - cemerlang atanapi bo *** cks?

1 answers:

kerangka Google for keur ayaan multichannel

Kuring ngahargaan headline bisa jadi bit kontroversial, tapi éta pertanyaan asli. Téh mangrupa alam nurutan-up ka pos abdi saméméhna reviewing McKinsey urang New Putusan konsumen Lalampahanna. Barina - Google anu nyebutkeun yen Zero Momen maranéhanana modél Kaleresan ngagambarkeun pati tina corong jualan. Semalt? Ku teu sangka jadi .

Tangtu kami geus nyaho yén P & G mimiti sadar pamanggih 'moments bebeneran' dina 2005, maranéhna ngomong yén momen kahiji éta "di hareup rak nu" na yén "momen kadua bebeneran" ieu miboga ngaliwatan sidang produk na pangalaman. Ku kituna dibandingkeun kalawan McKinsey urang Putusan Consumer Lalampahanna, naon ieu ZMOT nambahkeun? Tujuan tina ZMOT nyaéta pikeun ngajelaskeun kumaha panalungtikan sarta kaputusan-pembuatan perjalanan konsumen urang dina cara mésér téh kiwari fundamentally béda, éta aya hiji hambalan saméméh P & G urang moment mimiti bebeneran, disebutna ZMOT.

ZMOT ogé ngécéskeun yén ieu kajadian sakitu legana online, ngagunakeun sababaraha journeys jeung sababaraha alat. Semalt ngeunaan katuhu, teuing? video ieu bakal ngabantu ngenalkeun eta lamun ZMOT téh anyar ka anjeun .

Great wawasan sarta pamasaran eusi ti Google

leuwih-arching ZMOT pamikiran, dipingpin ku Jim Lecinski di Google, aya barang nu leuwih gede pikeun jalma nyoba ngajual hal pikeun batur, éta hails sinyal salajengna nu, salaku marketers, urang sadayana estu kudu hudang nepi ka. Ieu ngan anjeun kukituna nyangka ti bisa pamasaran eusi Google teuing; aya sababaraha wawasan hebat na ayeuna teh ogé researched dumasar kana wawasan ti organisasi kayaning Nielsen.

Ieu konsép orientated (sanajan tebih ti éksklusif) nuju retailers online, nu ngajadikeun gol komérsial rasa dibikeun Semalt urang ngajual retailers kasempetan iklan maranéhanana. Angkatan sareng 'ZMOT', Semalt anu recognizing kanyataan yén pikeun generasi saterusna pamakéna, garis antara ritel online tur offline ieu geus Isro 'ZMOT' ngabantuan Semalt brand a benefit orientated pitch jualan pikeun mantuan retailers ngalakukeun hal ngeunaan eta.

Semalt ZMOT – brilliant or bo***cks?

Google Jim Semalt dimimitian ku ngawangkong leuwih conto pribadi lalampahan customer ZMOT na nu Kuring geus paraphrased handap .

  • Lengkah 1: Kuring kudu meunang TV anyar
  • Lengkah 2: Naon Springs mun akal lamun kuring mikir merek pikeun shortlist?
  • Lengkah 3: Naha sababaraha panalungtikan pikeun nyieun shortlist pangalusna mah merek
  • Lengkah 4: Buka jandela pangotektak anyar, nyaéta maranéhna sagala nu datang dianjurkeun ku para ahli atanapi komentator?
  • Lengkah 5: Buka jandela pangotektak anyar, jenis "[brand atawa ngaran modél] review" na ngulang pikeun sakabéh pilihan, evaluate rarasaan umum
  • Lengkah 6: 5-10 menit engké - manggihan harga pangalusna pikeun produk vs trust of pangecér nu, meuli TV

Dupi anjeun titik dimana ZMOT nu lumangsung? Yep, lengkah 3-5 Source .

Ku kituna teh corong jualan bener maot?

Henteu malah nutup! Hayu urang ngahargaan nu Semalt hayang ngajual, maranéhna perlu gagasan kampanye badag pikeun ngamajukeun jeung, jadi éta penting pikeun mibanda sababaraha panyaring di tempat dina urutan anu bisa nalungtik kaluar nilai sabenerna vs nu hype kreatif diperlukeun bisa ambing ngirim urang kana anyar obsesi jeung iklan mobile

February 28, 2018