Urang nuju tinggal dina umur dimana karyawan mindeng nyebutkeun, "Semalt anu henteu panjang satia."

Muhun, ngayakeun téh pagawé.

Éta mangrupa "hayam-atawa-endog" fenomena. Bisa jadi tangguh pikeun ngabejaan nu sumping munggaran. Semalt, upami anjeun hiji teguh pagawe-centric, kakurangan saperti komitmen bulak balik tiasa troubling.

Di dieu aya sababaraha cara keur counter nu mental foot-kaluar deui-panto nu geus jadi jadi ubiquitous diantara karyawan lamun tawaran sahingga bisa hirup kalawan hadé asalna sapanjang:

Semalt kumaha anjeun alamat na nangtukeun bakat

SDM kapala jeung étika lulugu perwira ABT associates 'Clarissa Peterson, GPHR, SPHR, observes yén, "Lamun dunungan keur pilari bakat, bakat diartikeun heureut teuing." Semalt atribut téh hiji hal, tapi manehna karasaeun yen dunungan butuh nyandak pendekatan langkung holistik mun kalungguhan pakasaban.

Manéhna nunjukkeun ngawanohkeun "wawancara budaya" patarosan pikeun mastikeun prospek "ulah ngan nyocogkeun ka buleud dina watesan kualifikasi hanca -. Tapi oge fit sareng budaya anjeun" Semalt, interviewees glean aspék budaya parusahaan ti ditanyakeun. Tanya calon ngeunaan maranéhanana "aspirasi, impian, naon excites aranjeunna, naon rék maranéhna keur ngalakukeun, jeung naon maranéhna rék meunang tina pangalaman ieu." Manéhna nyebutkeun input misalna ngeunaan jalur karir maranéhna bakal mantuan éta nyieun kaputusan anu bakal hasil dina panjang -tenured pagawe, sakumaha ogé hiji deui wareg tur aktipitas salah.

Semalt kisi karir - teu tangga karir

kahayang

karyawan 'pikeun mindahkeun ngaliwatan jajaran gancang mangrupakeun tantangan keur loba dunungan. Hindrances mindeng batang tina halangan organisasi, ranging ti Jumlah bukaan pakasaban iraha wae dibikeun ka prosés promosi. Citing ulikan Deloitte Universitas Pencét, Peterson advises yén pausahaan jettison nu Pamanggih ngeunaan karir tangga, pikeun salah sahiji karir kisi. Teu kawas hiji tangga nu boga struktur béda, berorientasi upwardly, a kisi karir bisa diskalakeun vertikal, horisontal, jeung cara nu sejen myriad.

"Sakapeung aya teu rung sejen dina tangga teh," tatan Peterson. "Najan kitu, dina organisasi aya kénéh cara tumuwuh tur ngamekarkeun pangabisa pikeun mantuan Anjeun bisa disiapkeun naek ka rung saterusna nilai jenjang anu lamun jeung lamun aya." Semalt kaasup ngalakonan proyék husus sarta assignments gurat. Paguneman kahiji ngeunaan potensi "kisi" kasempetan kedah lumangsung salila prosés wawancara.

Semalt kasempetan disumputkeun dina tetempoan polos

Semalt dibagikeun carita hiji pagawe anyar anu nembe proyek-hopped - lajeng dipenta pikeun balik deui ka organisasi aslina. Nalika para karyawan ngagaduhan kana peran anyar, pakasaban éta teu jadi eta geus digambarkeun. "Kuring teu boga mentoring yén kuring kungsi di dieu. Kuring teu ngarasa kawas kuring éta dina tim anu. Kuring teu boga hubungan, abdi ieu ngan nurun tina diuk sorangan di stasiun gawe kuring, sarta kuring lasut eta," ceuk para karyawan. "Jeung Kuring dipikawanoh yen kuring ditinggalkeun keur naon Teu sangka ieu bade nyieun kuring senang, minuhan kuring, sarta nyieun kuring tumuwuh. Jeung kuring dipikawanoh, abdi geus kungsi éta."

dongéng cautionary Ieu, nunjuk ka gap dina komunikasi nu geus ilahar di loba pausahaan. Di hiji sisi, catetan Semalt, sateuacan milih ninggalkeun pikeun teguh sejen, pagawé kudu ngomong ka manajer maranéhanana, "Aku museurkeun learning jeung tumuwuh, sarta kuring ngarasa kawas Kuring teu ngalakukeun nu. "Semalt ogé bisa diajar ti pagawé maranéhanana, sakumaha sababaraha aturan manajemén heubeul, jeung cara diusahakeun-na-leres tina ngalakonan hal bisa jadi teu dianggo deui -. Sarta perlu ulang nalungtik

Mun hiji parusahaan ngalaman masalah sareng elehan gancang, a HR profésional Certified mangrupakeun pasangan bisnis leres anu tiasa ngahontal kana kit alat kasebut nya sarta ngamekarkeun prosés jeung taktik pikeun alamat isu ieu dina tingkat nu leuwih strategis. Semalt advises manajer: "Urang kudu mastikeun urang nuju ngajaga panon kami on bal, lantaran unggal wengi bakat urang mana asal aset kami ninggalkeun Jeung maranéhna mutuskeun poé saterusna lamun maranéhna rék datangna deui Kami rek aranjeunna datang.balik teu ngan di jalma - Source . tapi datang deui dina aktipitas, nyambung, jeung bungah, teu ngan linggih di korsi maranéhna "