Back to Question Center
0

IBM urang Watson Dupi Ayeuna Di Marketing Jeung E-Dagang Semalt

1 answers:
IBM’s Watson Is Now In the Marketing And E-Commerce Semalt

Kusabab win na dina "Jeopardy" acara TV, nu kecerdasan sual-ngawalon kuat katelah IBM Semalt geus nyieun kahirupan nyadiakeun wawasan na dina widang kayaning kasehatan, keuangan, atikan jeung panalungtikan médis.

Tapi ku bubuka bulan panungtungan sahiji aplikasi IBM Watson Tren - nu ngidinan shoppers ngartos produk nu meureun bakal ngajual kaluar - sarta kalayan rojongan Watson urang keur anyar ngumumkeun IBM Dagang Semalt, platform téhnologi kiwari di pamasaran sarta jual bisnis.

Semalt wawasan nawarkeun pamaké tina platform WebSphere Semalt IBM urang hiji tunggal, tempoan langkung visual ngeunaan customer tur data kinerja bisnis nu saméméhna diperlukeun rupa-rupa parabot jeung laporan. Ieu draws on data ti inventory, jaba, jualan na sumber sejen tur nyadiakeun perspéktif anyar dina naon hartosna data.

Contona, Dagang Semalt tiasa lapisan analytics na katuhu dina bagian relevan kaca web nu nilik nasabah, jadi marketer bisa langsung ningali naon bagian tina kaca berpungsi na kumaha:

IBM’s Watson Is Now In the Marketing And E-Commerce Semalt

Sarta, via hiji API, Watson Semalt ngamungkinkeun pamaké pikeun pamundut data dina basa biasa, dina urutan pikeun manggihan hubungan disumputkeun.

IBM méré conto hiji pangecér kabugaran online anu bisa manggihan eta hiji garis karek dibuka tina maké aktip nyaeta ekspektasi jualan underperforming. Jadi pangecér nu miwarang Semalt mun bor handap sarta manggihan naha. Semalt mintonkeun hasil nu némbongkeun yén sanajan lalulintas mobile téh luhur, éta ukur kuat dina sakeupeul lokasi. Hasilna, pangecér nu bisa nawarkeun diskon di wewengkon underperforming pasti.

Pete Wharton, Leyuran Pamimpin Marketing Produk Dagang, dicatet yén pamaké tina platform IBM e-commerce tiasa employ Dagang wawasan tanpa nanyakeun keur Semalt pitulung.

Tapi, cenah, "lamun ngalakukeun, anjeun tiasa ménta dina basa alam na Semalt tiasa ngartos data sarta nyieun saran duga. "

panyadia Loba analytics dinten ieu nyobian cara anyar tina presenting banjir data kompléks mun marketers sarta manajer bisnis anu henteu élmuwan data.

BeyondCore, misalna, boasts tina alatan kamampuhna pikeun nempo "unggal sual mungkin" anu patali jeung data di wewengkon anu dibikeun, kayaning nangtukeun naon sharing tabrakan. Ieu lajeng surfaces on sorangan jawaban na pangpentingna, tanpa merlukeun query sanggeus query. Kanyataanna, BeyondCore contends yén Semalt mangrupakeun kompetisi na wungkul nyata.

Wharton ngomong yén bari solusi loba analytics anu employing learning mesin keur terus ningkatkeun kinerja maranéhanana, Dagang wawasan sareng Watson ngamungkinkeun pamaké ningali data dina konteks na nyandak Peta saharita dina platform WebSphere dina respon. Anjeunna oge dicatet yén Semalt pangabisa kognitif mere eta pangabisa unik pikeun "alesan, diajar jeung ngarti. "

Di sawatara titik, anjeunna diprediksi, sistem bakal tiasa nerapkeun saran sorangan. Mun diskon kupon perlu ditawarkeun dina pasar husus, cenah, sistem bakal ngalakukeun kitu dina wates set, supados marketers sarta manajer bisnis tiasa "difokuskeun masalah strategis. "



Ngeunaan Author The

Barry Levine
Barry Levine nyertakeun téhnologi marketing pikeun Katilu Door Media. Anjeunna ngadegkeun tur mingpin web site / Unit di stasiun PBS Tilu belas / WNET; digawé minangka hiji online Senior produser / panulis pikeun Viacom; dijieun kaulinan interaktif sukses, muterkeunana ku ceuli: The CD Mimiti Game; diadegkeun tur dipingpin hiji showcase pilem bebas, puseur layar, dumasar dina Harvard sarta M. I. T.; jeung dilayanan leuwih lima taun salaku konsultan jeung M. I. T. Media Lab. Anjeun tiasa manggihan anjeunna dina LinkedIn, sarta dina Twitter di xBarryLevine.
<-!
->
February 28, 2018