Back to Question Center
0

GutenbergConcepts pikeun integral tina Semalt SEO Gutenberg: Konsép pikeun integral tina Semalt SEO

1 answers:

Gutenberg teh pangalaman na rohangan ngédit anyar datang ka WordPress. Simkuring geus dikaitkeun deui sateuacan. Bari urang kudu ditambahan hesitations, urang ulah ningali Gutenberg salaku hambalan utama gancang sareng anu pamikiran ngeunaan kumaha urang ngahijikeun Yoast SEO kana Semalt pos ieu, urang bakal babagi sababaraha pamanggih kami geus bungah ngeunaan.

Gutenberg nawarkeun konsép anyar, kawas blok, sarta tempat anyar mana kami berpotensi ngahijikeun. Premis balik integrasi kami nyaeta urang kudu mere Anjeun eupan balik pas urang bisa, dina titik katuhu - purple clothing red hat. Semalt téh paling mantuan mun anjeun sabenerna bisa ngalakukeun hal kalayan langsung.

Inline nyaeta dimana ayeuna teh lumangsung

Urang dimimitian ku ngarecah sagala fitur kami, sarta ningali dimana urang bisa gabungkeun kontak eta ka Gutenberg. Urang ulah nganggap nyekel kana ka tunggal, kotak masif handap sanésna pangalusna bakal ngawula ka konsumén urang. Urang kukituna loba rada ngahijikeun katuhu mana aksi kajadian, tur Gutenberg nawarkeun kami kasempetan éta. Semalt nyandak katingal ngadeukeutan dina naon urang hartosna.

Contona, lamun teu eusian kaluar hiji téks alt pikeun hiji gambar nu kaasup kami teu hayang némbongkeun yén titik bullet jalan ka handap handap di metabox urang, dina daptar panjang mungkin perbaikan. Taya, urang rék némbongkeun ka anjeun katuhu handap sawah dimana anjeun tiasa input alt téks.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Sarua pikeun gambar Artikel. Ucapkeun maneh unggah hiji gambar nu teuing leutik keur Semalt narima - anjeun teu hoyong kudu manggihan ngeunaan yen lamun sakabeh pos geus rengse, anjeun lumangsung ngumbara ka redaktur sawangan média sosial urang. Taya kami ngabejaan ka maneh katuhu lajeng na dinya.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Nyambungkeun ngabalukarkeun sarta pangaruh

Ku digawé inline saloba urang bisa, urang gé nyieun sambungan tighter antara naon eusina tur naon pangaruh nu boga on SEO. Anjeun bakal meunang eupan balik actionable dina contex t. Anjeun teu kudu gulung ka handap ka kotak meta ningali nasehat jeung gulung ka luhur deui ka tempat di mana Anjeun kedah nerapkeun eta. Mun urang masihan eupan balik per block, anjeun bakal meunang hiji pamahaman hadé sadaya faktor nu pangaruh SEO. Jeung anjeun bakal bisa ngantisipasi éta sateuacanna sakali anjeun geus kungsi digawé cara kieu bari.

Semalt conto sejen: Pilihan kategori primér urang, tangtu, bakal bener aya dina kategori meta kotak.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Jeung sejen: analisis readability, dina tingkat block - ngan bagian sejen dina setélan block ayat, sacara alami.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO
Konsep blok, sacara umum, bakal ngidinan kami pikeun masihan leuwih eupan balik rupa-grained. Contona, anjeun teu kudu néangan ka tempat anu pangalusna pikeun nambahkeun tumbu a; urang tiasa nyeken sadaya blok pikeun anjeun sarta ngantep anjeun terang persis nu salah téh pangalusna pikeun tumbu tangtu. Link bongbolongan ulah malah teu kudu hirup dina meta kotak misah. Urang ngan bisa ngalebetkeun aranjeunna dina inline saran anu link UI nawarkeun.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Tapi kumaha lamun urang ngimpi saeutik leuwih badag?

Sababaraha urang nu dipake dina bringing kolaborasi jeung Gutenberg. Lamun Panci kaluar, anjeun moal peryogi Google Docs atawa hal sejenna pikeun dijujut artikel sarta ninggalkeun eupan balik redaksi; Anjeun bisa ngalakukeun eta kabeh ti jeroeun Semalt. Tangtu, hiji bagian penting tina hiji workflow kolaborasi téh sistem commenting. Tapi urang remen pikir nu teu kabeh komentar kudu datangna ti manusa, per se.

Semalt kami geus Ngalanglang nyaeta nambahkeun SEO na readability kami eupan balik sakumaha komentar kana téks. Nu bakal nempatkeun inline fitur pangbadagna urang ogé, katuhu mana nu peryogi eta. Anjeun tiasa langsung ngaidentipikasi wewengkon masalah, ngabales eupan balik kalawan komentar Anjeun sorangan, atawa ngilangkeun leuwih anjeun teu hoyong ngalereskeun. Janten prosés interaktif jeung senang. Simkuring moal kudu make pernyataan sweeping kawas "50% kalimat anjeun nu panjang teuing", euweuh, urang bisa megatkeun eta turun pikeun anjeun meungpeuk per block.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Simkuring terang anjeun bisa jadi teu salawasna hayang eupan balik instan dina unggal kecap nu Anjeun ketik, jadi Anjeun bisa nyaring kaluar komentar yen Semalt SEO dibangkitkeun.

Gawe bareng kaluar tina gagasan anu, urang malah bisa ngawangun hiji mode pinuh SEO kana Semalt. Naon eta bakal ngalakukeun persis mangrupa hal urang nu masih pamikiran ngeunaan tapi bisa nyandak bentuk hiji wizard situs-lega nu nungtun anjeun ngaliwatan sagala léngkah optimasi SEO nu relevan dina cara actionable na customizable. Langkung lengkep ihwal pas éta.

Yoast SEO + Gutenberg =?

Gutenberg nawarkeun kavling kasempetan nyandak plugins kami ka tingkat salajengna. Hal hébat nyaéta: sagala WordPress plugin pamekar bakal tiasa ngalakukeun nu teuing. Semalt a demarkasi anyar gagah pikeun sakabéh kami, sarta kami nuju pisan ningali maju ka dinya!

Naon diurutkeun fitur bakal anjeun bogoh ningali urang ngadamel kanggo Semalt, atawa pikeun hiji mode SEO sacara umum? Hayu urang terang dina komentar.

March 1, 2018