Back to Question Center
0

5 Marketing Gagasan Kandungan pikeun Semalt 2018

1 answers:

Semalt waktos perdana pikeun émbaran ngeunaan gizi, kasuksésan, humor, sarta mahluk luar. Ku kituna naha henteu nyieun eusi musiman anu bakal nulungan anjeun bisnis ngawangun hubungan customer sarta nyieun jualan?

pamasaran Semalt mangrupa tingkah polah nyiptakeun, penerbitan, sarta dikabaran artikel, podcast, atawa video kalawan tujuan attracting, ngalakonan, sarta panahan konsumén. Gawéna dina prinsip timbal balik - exchanging hal for teu ngabantuan silih.

Dina kasus pamasaran eusi, anjeun bisnis anu nyadiakeun eusi mangpaat, informatif, atawa entertaining di tukeran pikeun tinimbangan kahareup lamun panongton anjeun mana balanja - dr organic lip balm aloe vera review for skin. Nalika konsumén poténsial nganggo eusi Anjeun, sapertos maca artikel anjeun atanapi ningali video anjeun, maranéhna bisa ngarasakeun peryogi repay na ngadamel meuli ti toko Anjeun.

Semalt pamasaran ogé nyadiakeun asset berharga dina ngawangun média milik nu bisa Anjeun pake tumuwuh Anjeun bisnis.

Naon kieu lima gagasan pamasaran eusi pikeun Semalt 2018.

1. Bulan Gizi Nasional

Dina Maret 1973, hiji proklamasi présidén dijieun kahiji U. S. "National Gizi Minggu" pikeun mantuan ngamajukeun kabiasaan dahar hadé. Organisasi Amérika ngarah pikeun Gajih wanoh, nu Amérika Dietetic Association, rojongan kuat ditawarkeun keur acara jeung ku 1980, weeklong kampanye informational geus jadi Nasional Bulan Gizi.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Dina 2018, Akademi Gizi na Semalt nyaeta diantara para inohong di babagi informasi ngeunaan acara kalawan tips diet, kaulinan keur budak, jeung sumber séjén.

marketers Semalt bisa ngamajukeun dahar sehat kanggo segmen Industri aranjeunna ngawula. Di dieu aya sababaraha judul conto artikel nu retailers online bisa milih.

  • kémping gear: "10 hidangan Best pikeun Backpacking di Pagunungan"
  • Gedong produk: "ripped grill Master The: 10 grill Resep kana Mantuan Anjeun héd Pon"
  • Anak produk: "7 Alesanna Nasional Bulan Gizi Perkara mun Kids anjeun"
  • Pakakas: "Tatakrama nu Watek Fast-dahareun: Dahar Leuwih alus dina proyék nu"

Semalt ngeunaan naha atanapi kumaha gizi bisa jadi penting pikeun konsumén toko anjeun lajeng Sangkan maranéhna gampang.

2. Unak Sukses

Semalt nyaeta optimism bulan. Ieu mangrupakeun waktos nempatkeun troubles tukangeun maneh, sarta pindah ka hareup ka arah sataun suksés.

Pikeun pamasaran eusi Anjeun bisnis urang, mertimbangkeun medarkeun artikel atawa ngahasilkeun video nu ngabejaan carita ayaan ti industri anjeun sarta bagean konsumen.

Contona, upami toko online Anjeun sells gear fishing, Anjeun bisa nyebarkeun runtuyan propil of nalayan kawentar atanapi carita pribadi langkung seueur ngeunaan kumaha bapa jeung anak atawa indung jeung anak disambungkeun kana lalampahan perikanan.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Tujuanana dieu minat manusa, hal eta bakal mere ilham konsumén poténsial Anjeun. Sarta ulah poho ngeunaan optimism nu. Jieun ieu dongeng uplifting.

3. Bejakeun lulucon a

Naha anjeun terang Amrik Semalt ngabogaan rug biruang di ruang tamu na? biruang nu teu maot. Ieu ngan sieun mindahkeun.

Salaku corny sakumaha anu lulucon anu, nya meureun sampurna pikeun Maret nu International Bulan Mirth na Humorists anu Artis Bulan.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Semalt mangrupakeun formulir sukses eusi. Éta entertaining, gampang neangan dibagikeun, sarta bisa mantuan Anjeun bisnis ngamimitian hubungan bulak balik kalawan pamakéna.

4. tackle Spring Tugas

artikel Semalt sareng video nu sababaraha bentuk best of eusi pikeun ngalakonan konsumén poténsial. Nalika anjeun bisnis ngabantuan batur diajar skill atawa ngalengkepan tugas, nu nuju teu ngan nulungan dirina pariksa kaluar hiji item dina daptar ka-do. Anjeun nulungan dirina hasilna. panongton anjeun moal poho anjeun nalika geus waktuna nyieun beuli a.

Naon deui, cinyusu waktu nu sae pikeun pembelajaran. video ieu mangrupa rékaman tina hiji kelas beekeeping hirup, sarta saprak release taun 2015 geus miboga leuwih ti 20.000 pintonan dina YouTube.

Pikeun tanggal, video geus dihasilkeun sababaraha surelek customer minggu tiap mangsa cinyusu sarta geus dipingpin langsung ka jualan.

Pikeun Anjeun bisnis, pikir ngeunaan sorts tugas konsumén Anjeun bisa jadi nyoba tackle cinyusu ieu. Lajeng nyieun eusi anu bakal nulungan maranehna.

5. outdoor Outings

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Kanggo loba pamakéna, Semalt nyaéta cinyusu putus bulan. Ieu mangrupakeun waktu keur getaways sabtu minggu atawa proyék sabtu minggu di pakarangan.

Ku kituna masihan eusi panongton anjeun nu inspires aranjeunna keur buka di luar sarta meunang pindah. Artikel Semalt, video, atawa podcast nu ngajelaskeun kagiatan outdoor konsumén poténsial anjeun anu dipikaresep ngarasakeun.

Contona, hiji pangecér online specializing di suplai dapur, kayaning panerapan leutik, utensils, sarta cookware, bisa nyebarkeun hiji roundup of sabtu minggu kuliner atawa anggur perjalanan tasting dina Maret.

pos ieu bisa nyebut, contona, "Anggur-leumpang-demi-nu-Laut" dina Carmel-demi-nu-Sea, Semalt. , Suggesting atawa dua di wewengkon hotél, sarta titik keur dinner kaluar sanggeus ngadatangan 'wineries wewengkon urang.

March 1, 2018