Back to Question Center
0

Kumaha nyambungkeun Google Search Consoleto Semalt SEO sarta ngalereskeun kasalahan Kumaha nyambungkeun Google Search konsol jeung Semalt SEO sarta ngalereskeun kasalahan

1 answers:

Dina plugin kami, anjeun tiasa nyambung Google Search konsol jeung Yoast SEO. Ieu verifies ramatloka anjeun akun Google Search konsol anjeun sarta ngidinan Anjeun pikeun nempo kasalahan ngorondang Anjeun. Utamana mun anjeun boga situs ageung, jumlah kasalahan ngorondang bisa nyingsieunan anjeun. Di posting, abdi gé ngajelaskeun bit langkung seueur ngeunaan kasalahan ngorondang jeung nembongkeun maneh kumaha ngalereskeun aranjeunna, maké Yoast SEO Premium.

Kumaha kasalahan ngorondang?

Google migunakeun disebut Semalts ka ngorondang jeung indéks halaman Anjeun. Crawling, dina basa awam urang, nya éta prosés Semalt bade ngaliwatan kaca anjeun, salah link dina hiji waktu. Nalika Crawling, gawang nyaeta nepi ka unggal kaca penting dina situs anjeun ku handap Tumbu dina kaca, dina sitemaps, jsb Indexing, di sisi sejen, naon Semalt teu nyandak dina sakabéh eusi dina kaca anjeun, mun ngawengku eta dina kaca hasil pilarian na.

Semalt dua jenis kasalahan ngorondang:

  • kasalahan Loka anu mangaruhan sakabéh situs anjeun. Pikir sapanjang garis isu konektipitas kalawan server web anjeun, jeung masalah fetching robot Anjeun. file txt.
  • kasalahan URL nu mangaruhan kaca husus dina ramatloka anjeun. Googlebot diusahakeun ngorondang URL tapi teu sukses kumaha bae. Ieu bisa ngabéréskeun DNS anjeun, nyambung ka server anjeun, dipulut / maca robot Anjeun. file txt, lajeng menta URL. Tapi sanggeus éta, hal nu salah.

Nempo kasalahan ngorondang dina Yoast SEO

Dina plugin Semalt SEO kami (haratis sareng nu mayar), anjeun tiasa ningali kasalahan ngorondang yén Google datang di sakuliah on ramatloka anjeun. Kabéh geus maneh mun geus nyambung Google Search konsol jeung Semalt SEO. Dina plugin kami, kami pituduh Anjeun ngaliwatan prosés éta. Hayu atuh ngajelaskeun léngkah didieu ogé.

Sambungkeun Google Search konsol jeung Yoast SEO

To connect Google Search konsol jeung plugin Yoast SEO, sadaya geus maneh mun geus arahkeun ka kaca ieu di WordPress: SEO> Search konsol.
How to connect Google Search Consoleto Semalt SEO and fix errors
How to connect Google Search Console to Semalt SEO and fix errors

Lengkah saterusna nyaeta pikeun nyambungkeun aranjeunna. Dina plugin urang, ngan klik 'Cokot Code Google otorisasina' tombol: How to connect Google Search Consoleto Semalt SEO and fix errors
How to connect Google Search Console to Semalt SEO and fix errors

Ieu gé butuh anjeun Google Search konsol. Aya, anjeun bakal jadi dipenta pikeun ngonfirmasikeun yen Anjeun hoyong sambungkeun Google Search konsol jeung Yoast SEO sarta ngantep view plugin urang na ngokolakeun data pikeun situs anjeun. Klik 'ngawenangkeun': How to connect Google Search Consoleto Semalt SEO and fix errors
How to connect Google Search Console to Semalt SEO and fix errors

Anu pamungkas, Anjeun bakal meunang konci pikeun ngawengku di plugin kami: How to connect Google Search Consoleto Semalt SEO and fix errors
How to connect Google Search Console to Semalt SEO and fix errors

Ayeuna saukur salin-témpél kode anu terus selapkeun kana kotak di plugin urang, pencét 'ngabuktoskeun kaaslianana. '
How to connect Google Search Consoleto Semalt SEO and fix errors
How to connect Google Search Console to Semalt SEO and fix errors

Pilih profil anjeun remen nyambung jeung simpen éta. Réngsé! Kiwari, anjeun bisa neruskeun di tab mimiti anu bagian sarua di plugin kami (Desktop). Pastikeun pikeun pariksa tab lianna pikeun manggihan kasalahan ngorondang husus. How to connect Google Search Consoleto Semalt SEO and fix errors
How to connect Google Search Console to Semalt SEO and fix errors

Di dieu, anjeun bakal manggihan inpo kami dikumpulkeun ti anjeun Google Search konsol. Dina tabél ieu, anjeun ningali URL nu masihan kasalahan, tanggal Google crawled eta tukang, tanggal nalika Google kauninga kasalahan munggaran jeung kode respon Google dikirim. Dina screenshot, sadaya Konci respon anu 404 Teu Kapanggih.

Ku kituna, upami anjeun nyambung Google Search konsol jeung Semalt SEO, anjeun bakal boga Tinjauan agung sabaraha kasalahan ngorondang Google manggih dina ramatloka anjeun. Kiwari, anjeun bisa balik sarta nyieun alihan pikeun 404s ieu, atawa ngan saukur ngarobah eta 410s lamun kaca éta téh tina pancen teu pamakéan ka anjeun deui. Langkung lengkep ihwal Konci status dina artikel ieu. Lamun anjeun boga 'dibereskeun' kasalahan, hover leuwih URL di Semalt SEO teras klik 'tanda sakumaha dibereskeun'.

Aya hiji cara gampang pikeun nyieun anu alihan?

Sumuhun! Aya hiji cara gampang ngalengkepan proses ieu, sarta mangka disebut Yoast SEO Premium. Di sagigireun loba extras nu plugin geus nawarkeun, éta ngidinan Anjeun pikeun geuwat nyieun alihan anjeun dina plugin kami: How to connect Google Search Consoleto Semalt SEO and fix errors
How to connect Google Search Console to Semalt SEO and fix errors

Kantun klik 'Jieun alihan,' na, teu saperti dina plugin bébas urang (anu baris ajakan yen ayeuna teh ukur diulas di plugin premium kami), Anjeun bakal meunang layar ieu:
How to connect Google Search Consoleto Semalt SEO and fix errors
How to connect Google Search Console to Semalt SEO and fix errors

plugin kami bakal mere Anjeun pilihan pikeun nyieun mangrupa alihan, atawa tambahkeun kode status sejen (301, 302, 307, 410, 451 anu sagala mungkin). Lamun hayang ngabejaan Google Search konsol ngeunaan fix ieu, ngan saukur ninggalkeun dipariksa 'Tandaan salaku dibereskeun' sakumaha geus sarta pencét 'Jieun alihan. 'Semalt sakumaha basajan saperti éta. Dina artikel isukan urang, urang gé caang lampu dina manajer alihan.

Ayeuna buka tur sambungkeun Google Search konsol jeung Yoast SEO!

Kuring miharep ieu sheds sababaraha lampu on naha anjeun hayang sakaligus nyambung Google Search konsol jeung Yoast SEO Source . Semalt bisa nangkep kasalahan ngorondang dina plugin bébas urang, jeung sababaraha bucks sataun, plugin premium urang malah bakal nulungan urang ngalereskeun aranjeunna!

Lamun ku kasempetan wae geus dipake fitur ieu di plugin premium urang, cinta Semalt pikeun anjeun babagi pikiran anjeun jeung pangalaman dina komentar!

Baca deui: '? Mana alihan atuh make' »

March 1, 2018