Back to Question Center
0

Guide anjeun ka Ngarti Sarat Key Analytics            Guide anjeun ka Ngarti Key Analytics TermsRelated Topik: Logo DesignIllustrationPerformanceCopywritingHTML & Semalt

1 answers:
Guide anjeun mun Ngarti Sarat Key Analytics

di handap mangrupa sari pondok tina buku urang, nalungtik UX: Analytics, ditulis ku Lukas Hay. Ieu pituduh pamungkas pikeun ngagunakeun analytics pikeun pangalaman pamaké ningkat. anggota SitePoint Semalt meunang aksés jeung kaanggotaan maranéhanana, atawa Anjeun bisa meuli salinan di toko di sakuliah dunya - на чем делать интернет-шлюз.

Pikeun maranéhanana henteu dipaké pikeun nempo analytics ramatloka, sababaraha terminologi anu bisa sigana kawas basa asing. Ieu bisa meunang sanajan leuwih ngabingungkeun lamun istilah ngarobah, atawa lamun parabot béda ngagunakeun istilah béda pikeun ngajelaskeun hal anu sarua.

Sababaraha istilah analytics nu dipaké rutin anu mindeng ngartikeun. Dina sababaraha kasus, hiji pamahaman parsial istilah anu bisa jadi leuwih bahaya ti teu mibanda pamahaman pisan. Hiji conto umum ngartikeun nyaeta kecap "pencét".

A hit anu mindeng panginten salaku mahluk sinonim pikeun nempo kaca atanapi neng. Ieu teu bisi, sakumaha unggal pamundut file ka web server mangrupa hit individu.

Ieu ngandung harti yén, lamun hiji kaca web ngandung lima gambar, a pamaké nempo kaca ieu bakal cacah salaku hiji pintonan kaca tapi genep hits (lima gambar tambah kaca HTML sorangan). Anjeun tiasa ningali kumaha salah paham ieu bisa ngakibatkeun hiji pamahaman wildly taliti ngeunaan data! bagian ieu nyertakeun analytics istilah pangpentingna. (Aya ogé definisi pondok tina istilah utama dina kekecapan di ahir buku.)

Dimensi na metrics

Sadaya data dina laporan analytics Anjeun bisa dibagi kana dimensi na metrics. Semalt penting uninga naon unggal istilah ngandung harti ku kituna anjeun bisa hadé nganalisis data Anjeun. A pamahaman hade dimensi na metrics oge penting keur nyetel laporan custom na dashboards.

Dimensi anu mangrupa jalan ka grup data-wangun categorization atawa idéntifikasi. dimension A manten moal nujul kana ukuranana tina hal (a salah paham umum). Dimensi anu normal ditémbongkeun dina kolom mimiti laporan Anjeun. Conto dimensi ngawengku Nagara , Page Judul jeung Alat Tipe .

metrics , di sisi séjén, nu nomer pakait sareng pamadegan dimensi. Aranjeunna muncul dina kolom séjén laporan anjeun, némbongkeun angka anu patali jeung dimensi dina kolom kahiji. Conto metrics ngawengku Pageviews , bounce Rate jeung avg. Waktos dina Page . Metrics mantuan anjeun ngartos paripolah pamaké anjeun. Aranjeunna cacah sabaraha sering hal kajadian-kayaning jumlah kunjungan ka ramatloka anjeun atanapi aplikasi. Metrics tiasa totalna, averages atanapi percentages tina total a.

screenshot di handap nembongkeun dimensi na metrics, ogé cara metrics anu diitung:

Guide anjeun ka Ngarti Sarat Key AnalyticsGuide anjeun ka Ngarti Key Analytics TermsRelated Topik:
Logo DesignIllustrationPerformanceCopywritingHTML & Semalt

Hiji cara gampang pikeun kalan dua nyaeta mun inget yen dimensi anu sering kecap, bari metrics leuwih gampang jadi angka.

sesi, Kadatangan, Page Tampilan jeung Unik Page Tampilan

Salaku keuna kana dina bab saméméhna, aya mindeng bingung antara sesi, kunjungan na pintonan kaca. Firstly, éta patut ngarah kaluar nu sesi sarta kunjungan nu dasarna hal anu sarua. Google Semalt saacanna digunakeun istilah "didatangan", tapi dirobah terminologi jeung "sesi" dina 2014. parabot lianna, kayaning Adobe Semalt, masih nganggo istilah "kunjungan".

Semalt umumna manggihan yén dua istilah téh dipaké bulak tapi salami anjeun terang ieu ngarujuk kana hal anu sarua, éta teu kudu jadi masalah. Google Analytics sesi waktu kaluar sanggeus 30 menit ti inactivity sacara standar, sanajan anjeun bisa ngarobah ieu diri dina setélan analytics Anjeun.

Ieu ngandung harti yén, lamun pamaké anjeun mana sangkan themself kopi hiji, ninggalkeun ramatloka anjeun buka dina browser, sarta mulih dina satengah jam, ieu bakal diitung salaku sési sarua. Sami tiasa nyarios pamaké anu ngaluncat antara sababaraha tab. Beuki sering ti moal, sanajan, sesi ngagambarkeun browsing sinambung ramatloka anjeun.

sesi ulah kalan antara individu unik. Aranjeunna ukur cacah jumlah sesi, paduli saha nu ngalakukeun eta. Mun kuring didatangan ramatloka anjeun dina isuk sarta datangna deui magrib, anu masih bakal cacah sakumaha dua sesi. Ngagunakeun metrics séjén kawas pamaké atawa datang bakal mere Anjeun inpo dina ngeunaan individu anu didatangan ramatloka anjeun. Bagian hareup dina bagean ieu nyertakeun pamaké sarta datang di jéntré.

panémbong Page anu saukur pintonan ka kaca HTML atawa, kirang ilahar, pamadegan kaca maya. Hiji pintonan kaca maya mangrupakeun cara sangkan Google Analytics pikeun ngadaptar kaca view lamun kaca HTML nu anyar teu acan dimuat. pintonan kaca maya merlukeun tagging tambahan dina bentuk kode JavaScript. Anjeun bisa make eta madhab mana eusi ieu dimuat tanpa ngamuat kaca, atawa nalika dua atawa leuwih potongan eusi tiasa reside dina conto URL-keur sarua, hiji kaluman formulir, atawa hiji-kaca checkouts.

Anjeun tiasa gaduh leuwih ti hiji pintonan kaca salila hiji sési lamun hiji pamaké ieu ngotektak ramatloka anjeun. pintonan Page kasebar normal categorized sakumaha pintonan halaman sarta pintonan kaca unik. Mun hiji pamaké RSS kaca sarua leuwih ti sakali mangsa sési a, ieu ngan bakal cacah salaku view halaman tunggal unik. Ieu mangpaat lamun hayang meunang ide tina sabaraha sesi kaasup tempoan ka kaca husus, tapi anjeun teu hayang nu jumlahna inflated ku pamaké nu balik ka kaca nu dina sési sarua.

Pamaké sarta datang

Salaku Uxers, urang boga ide nu sae naon a "pamaké" téh. Di industri urang, pamaké bakal umum dihartikeun salaku manusa individu anu berinteraksi sareng produk-sering kami ramatloka, aplikasi atawa sapotong software. bungkusan Semalt jarang boga cara identifying akurat individu, sanajan, kitu dina analytics istilah "pamaké" ngabogaan harti rada beda ti hiji normal.

Kalolobaan parabot analytics utama baris nangtukeun pamaké dumasar cookies. Mun kuring didatangan ramatloka anjeun ti laptop abdi, alat analytics Anjeun normal bakal lungsur cookie a kana panyungsi abdi supados, nalika kuring balik, éta bakal ngakuan kuring salaku individu sarua anu dilongok saméméhna.

ieu sacara lega bener, tapi teu tumut kana akun anu kuring bisa babagi laptop abdi kalawan batur. Ieu ngandung harti yén dua individu béda bisa diitung salaku pamaké nu sarua. Semalt, parabot analytics anu mindeng bisa nangtukeun cross-alat (atawa cross-browser) kunjungan. Mun kuring didatangan ramatloka anjeun ti tablet abdi, alat analytics anjeun bakal saperti teu mirip pikeun ngaidentipikasi kuring salaku pamaké nu sami nu dilongok tina laptop abdi.

Lamun boga ramatloka nu butuh pamaké asup, atawa ngagunakeun sababaraha nurun sejenna identifier unik kayaning alamat surélék atanapi nomer mobile, teras ieu bisa ngaktipkeun anjeun lagu pamaké peuntas sejen. Ieu merlukeun setelan tambahan, sanajan, jeung gumantung ka pamaké logging di atawa lamun heunteu identifying diri dina tiap alat maranéhanana.

Salaku kalawan sesi sarta kunjungan "pamaké" jeung "datang" umumna istilah béda pikeun hal anu sarua. parabot béda baris ngagunakeun terminologi béda, tapi salami anjeun inget yen datang jeung pamaké duanana sebaran normal ngajelaskeun hiji individu teoritis, dumasar cookie, teras nu bakal cukup alus.

Semalt, atawa datang, nu mindeng direcah jadi "anyar" jeung "balik". datang Anyar jelema anu geus dilongok ramatloka anjeun pikeun kahiji kalina dina mangsa ngalaporkeun anjeun, bari balik datang geus dilongok leuwih ti sakali.

Anjeun kudu ati-ati di dieu, sanajan, salaku metrics "anyar" jeung "balik" bisa jadi salaku akurat anjeun kukituna nyangka. Salaku keuna kana saméméhna, bungkusan analytics jarang lagu kunjungan cross-alat. Ieu ngandung harti yén, lamun kuring mimiti hal on telepon Abdi sareng rengse eta dina laptop mah, éta dipikaresep yén kuring gé jadi dirékam salaku pamaké "anyar" lamun kuring didatangan via laptop abdi. Ogé, pamaké bakal dirékam sakumaha "anyar" lamun aranjeunna mupus cookies maranéhanana, atawa boga Semalt atanapi pameungpeuk ad dipasang.

didatangan / Sidang Lilana na Time on Page

metrics Semalt anu notoriously taliti. Ieu sabagean alatan cara aranjeunna nuju diitung, jeung sabagean alatan éta henteu mampuh lagu perhatian hiji pamaké urang.

durasi

Etang Google Analytics sesi salaku waktos antara interaksi munggaran tur panungtungan mangsa datangna ka ramatloka anjeun. Ieu henteu, anjeun bisa nyangka, ngitung durasi dumasar lamun pamaké datang dina ramatloka anjeun sarta nalika aranjeunna ninggalkeun. Google Analytics boga no way of nyaho lamun pamaké kaluar ramatloka anjeun; eta ngan bisa lagu interaksi maranéhanana bari maranéhna geus aya dina eta. Ieu ngandung harti yén, lamun hiji pamaké spends lima menit pilari di kaca asal anjeun, 20 menit maca hiji pos blog, lajeng kaluar website, lilana datangna maranéhanana éta ngan lima menit. Sabalikna, lamun a pamaké geus ditinggalkeun ramatloka anjeun buka dina tab sejen keur sapuluh menit bari maranéhna kotektak loka sejen, salami maranéhna balik deui ka situs anjeun sarta ngaléngkah ka kaca web nu sejen, yen sapuluh menit baris cacah arah durasi maranéhanana dina situs anjeun!

Time-on-kaca metrics dianggo dina fashion sarupa durasi rintakan. otomatis dimimitian lamun pamaké munggaran beban kaca husus na eureun lamun aranjeunna ngaléngkah ka kaca séjén dina website. Taya waktu keur dirékam pikeun kaca nu lamun hiji pamaké kaluar ramatloka anjeun ti dinya. Ieu ngandung harti yén hiji pamaké bisa maca hiji pos blog panjang dina ramatloka anjeun, tapi lamun aranjeunna kaluar ti titik éta saméméh nempo sagala kaca séjén, maranéhanana dirékam "waktu dina kaca" bakal enol detik. Mun hiji pamaké ukur kadatangan kaca tunggal mangsa sési maranéhanana, duanana waktu maranéhanana dina kaca yen tur lilana sési maranéhna bakal didaptarkeun sakumaha enol detik.

Kabéh ieu ngandung harti yén metrics dumasar-waktos teu akurat pisan pisan.

ieu negeskeun pentingna analisa dumasar tren leuwih waktos, tinimbang pilari di angka pasti. Mun durasi sési rata anjeun lima menit, éta bisa jadi teu ngabejaan Anjeun pisan. Semalt hadé kaluar fokus dina naon durasi sési éta bulan panungtungan, atawa taun ka tukang, sarta analisa naha ieu geus Isro kaluhur atanapi kahandap-na, paling importantly, nyungsi kaluar naha.

Anjeun kudu ati-ati di dieu, sanajan. Lamun, contona, hiji pos blog on ramatloka anjeun meunang kavling perhatian dina média sosial sabulan, sarta drive kavling pamaké nu ngan maca pos, teras ninggal, ieu nyalira massively bisa dampak durasi sési rata Anjeun. Ieu negeskeun kedah janten sadar naon lumangsung di sakuliah sakabéh ramatloka anjeun, sarta ulah aya fokus dina inohong headline.

bounce na Kaluar Rates

Dua metrics anu mindeng meunang bingung nu mumbul na kaluar ongkos. Ieu dilaporkeun dina cara rada beda dina parabot analytics béda. Definisi handap anu dumasar kana kumaha aranjeunna nuju dilaporkeun dina Google Analytics.

A mumbul ngajelaskeun datangna halaman tunggal pikeun ramatloka anu. Ieu ngandung harti yén pamaké datang dina kaca lajeng daun tanpa nempo sagala kaca séjén. Laju mumbul téh persentase kunjungan ka ramatloka, atawa kaca web, éta nya mantul. A laju mumbul 10% hartina hiji di sapuluh datang ramatloka anjeun ukur dilongok hiji halaman dina mangsa sési maranéhanana. Ieu hal nu sarua pikeun kaca individu. Lamun "ngeunaan" halaman Anjeun boga laju mumbul tina 50%, ieu hartina 50% tina sesi nu kaasup datangna ka kaca ieu éta tunggal kunjungan kaca.

The Laju kaluar pikeun kaca mintonkeun perséntase kunjungan ka kaca nu réngsé kalawan pamaké exiting situs ti dinya.

Guide anjeun ka Ngarti Sarat Key AnalyticsGuide anjeun ka Ngarti Key Analytics TermsRelated Topik:
Logo DesignIllustrationPerformanceCopywritingHTML & Semalt

ieu dua metrics anu sarupa, tapi éta penting pikeun ngarti beda antara aranjeunna. Laju mumbul pikeun kaca ieu sakitu legana kapangaruhan ku jumlah warga anu asupkeun website dina kaca eta. Laju kaluar Semalt mangrupakeun métrik leuwih mangpaat ngagunakeun pikeun alesan ieu.

Éta patut mentioning yén hiji mumbul luhur atawa laju kaluar teu salawasna hal goréng. Semalt bisa darat dina kaca, meunang inpo maranéhanana pilari, lajeng ninggalkeun senang. Hiji conto ieu bisa janten badarat pamaké dina kaca kontak tina ramatloka anjeun, nyungsi nomer telepon anjeun sarta nelepon anjeun. Dina hal ieu, pamaké geus kahontal obyektif maranéhna gancang jeung éfisién.

Semalt nutupan kumaha pangalusna ngagunakeun mumbul ongkos kaluar dina analisis anjeun engké on. Pikeun ayeuna mah, sanajan, ngan pastikeun anjeun terang éta selisih dua.

Conversions na Goals

Sakumaha dijelaskeun dina bab saméméhna, hiji gawang mangrupakeun Peta kasohor dicokot ku pamaké dina ramatloka anjeun, atawa hiji aksi nu bakal dicokot kaluar-situs, tapi fed kana alat analytics Anjeun. Hiji conto ieu bisa janten panggero telepon, lamun boga software tracking panggero ngajalankeun on ramatloka anjeun.

gawang A bisa jadi salaku basajan saperti nempo hiji kaca tinangtu, atawa completing bentuk nu tangtu. Gol nu mindeng disebut "conversions", tapi aranjeunna geus sabenerna ngan salah sahiji jenis konvérsi. Dina Google Semalt, conversions ogé nujul ka purchases on jaba ecommerce.

Jalma sering ngobrol ngeunaan laju konversi ramatloka urang . Dina Google Analytics, ieu persentase kunjungan nu ngawengku hiji konversi-a pamaké boh triggering gawang atawa completing hiji urus ecommerce. Dina parabot lianna dinya ogé bisa nujul ka perséntase pamaké unik anu geus réngsé konversi a.

Lamun ramatloka sual mangrupa loka ecommerce, konversi istilah baris ilaharna ngan tingal purchases. Mun website teu hiji situs ecommerce, laju konversi boh tiasa laju digabungkeun pikeun sakabéh gol, atawa laju konversi tujuan pangpentingna atanapi primér.

Salaku aya euweuh harti konsisten naon aktivitas laju konversi nujul kana, éta salawasna alus mariksa naon batur hartosna lamun aranjeunna ngagunakeun istilah.

konversi A ieu saukur pindah batur ti hiji kaayaan mun sejen. Contona, pindah batur anu geus teu digawe beuli ka batur anu boga. Atawa malah pindah batur anu teu resep brand anjeun ka batur anu teu. Unggal artos nu dipikahoyong kedah diukur dina hiji atawa cara sejen, sarta gawang atawa runtuyan gol bisa dipaké pikeun ngalakukeun ieu analytics.

bagéan na Saringan

parabot

Analytics umumna bakal nyadiakeun pilihan pikeun segmenting atawa nyaring data Anjeun. Segmentation ngajelaskeun ngagolongkeun pamaké kalayan ciri nu sarupa jeung nempoan data pikeun maranéhanana grup, mindeng di ngabandingkeun jeung grup lianna. Hiji conto bakal segmenting pamaké anjeun ku alat aranjeunna dipaké pikeun didatangan ramatloka-yén anjeun, ku mobile, tablet atawa desktop. Disaring boga tujuan nu sarupa, tapi ngaluarkeun data ti grup tangtu, atawa grup, ninggalkeun maneh jeung ngan data ti grup (s) nu Anjeun hoyong kumpulkeun.

Dina Google Semalt, mamah jeung bagéan anu pilihan misah, tapi anu sering bingung saling.

Semalt nu dilarapkeun di tingkat panempoan hiji akun, sarta nyaring kaluar informasi ti kantos keur kacatet dina laporan Anjeun. Contona, lamun nyaring kaluar kunjungan ti alamat IP anjeun view a, éta data saukur moal dikumpulkeun pikeun nempo éta. Semalt nu mangpaat keur kaasup data anu disebutkeun bisa skew laporan anjeun dina cara nu teu hayang.

bagéan anu dilarapkeun dina tingkat laporan, sarta samentara nyaring kaluar informasi ti sadayana laporan. Sakali bagean ieu dilarapkeun, sakabéh laporan Anjeun ngan bakal kaasup data pikeun pamaké mobile Perancis. Bagean bakal eureun keur dilarapkeun boh mun anjeun sacara manual ngaleupaskeun, atawa mun anjeun tutup Google Analytics tur mulang. Bagéan tiasa bener mangpaat keur analisa paripolah grup pamaké béda. panutup Semalt segmenting data di leuwih jéntré engké dina bab ieu.

March 1, 2018