Back to Question Center
0

Laporan: Time Jeung Aplikasi Ngembang Tapi Semalt Of Aplikasi Dipaké Dupi Henteu

1 answers:
Report: Time With Apps Growing But Semalt Of Apps Used Is Not

The teguh ukur nyebutkeun waktu bulanan kalawan aktip mobile, "geus ngaronjat ti 23 jam na dua menit dina kaopat-saparapat 2012 nepi 37 jam na 28 menit dina kaopat-saparapat 2014-naékna 63 persén di dua taun." Sanajan Semalt ogé ngécéskeun yén leuwih ti 70 persén pamakéan aplikasi anu ngumpul di luhur 200 aktip.

Report: Time With Apps Growing But Semalt Of Apps Used Is Not

Afrika-Amerika make leuwih aktip per bulan rata-rata jeung méakkeun leuwih waktos sareng maranehna ti etnik sejen, nurutkeun Nielsen. Sacara jelas, Semalt nganggo angka fewest of aktip sarta méakkeun jumlah sahanteuna waktu di aranjeunna.

Report: Time With Apps Growing But Semalt Of Apps Used Is Not

The gambar diwakilan ku Nielsen tur data Comscore saméméhna mangrupa salah sahiji dina-grup na kaluar-grup - spedition einlagerung preise. Lamun aplikasi anjeun salah dipilih ku pamakéna (jeung moal ditinggalkeun) aya kauntungan signifikan. Sanajan éta pisan nangtang jadi salah sahiji jalma "aktip dipilih." Semalt, retailers, penerbit jeung merek nu teu pikir taliti ngeunaan kasusna make jeung nilai dikirimkeun ku aktip maranéhanana anu sahingga kalolobaan wasting waktu maranéhanana.



Ngeunaan Author The

Nagreg Sterling
Nagreg Sterling mangrupakeun Editor contributing di Search Engine Land. Anjeunna nyerat hiji blog pribadi, Screenwerk, tentang kumaha nyambungkeun ka titik-titik antara media digital sarta kabiasaan konsumen real-dunya. Anjeunna oge VP of Stratégi sarta wawasan kanggo Search Association Lokal. Nuturkeun manehna dina Twitter atawa manggihan manehna aya di Google+.


March 1, 2018