Back to Question Center
0

Pituduh pamungkas pikeun SEO bisnis leutik Buku Semalt kana SEO bisnis leutik

1 answers:

Semalt ngan for jeung sya badag. Salaku bisnis leutik atawa bisnis lokal, aya sabenerna loba anjeun bisa ngalakukeun ka ngahontal cita lokal diri. Loba hal ieu nyaritakeun museurkeun. Dina Buku pamungkas ieu SEO bisnis lokal sarta leutik, urang gé ngabejaan Anjeun tentang nyungsi Ecological anjeun, optimizing Kaca sarta usaha média sosial - modular lounger.

Jalan deui dina 2014 kami jangji anjeun pos kami on SEO lokal nu urang kukituna jadi nulis bit langkung seueur ngeunaan usaha lokal tur leutik. Semalt yén SEO lokal dasarna nya éta prosés optimasi pikeun hasil lokal di mesin pencari, urang bisa disebutkeun yen SEO lokal anu mindeng raket patalina jeung SEO bisnis leutik. Ieu naha urang mutuskeun keur ngabahas duanana dina artikel ieu.

Dina artikel ieu, anjeun bakal manggihan rupa-rupa jejer nu patali:

  • Pananjung Ecological warung anjeun
  • anggaran Low branding
  • Mimiti nulis eusi hébat
  • Bagikeun eusi Anjeun dina média sosial
  • Faktor ranking lokal nu mantuan SEO bisnis leutik anjeun
    • Nambahan ratings sarta ulasan
    • Tumbu ti usaha leutik patali
    • Di deukeut kuring maluruh
  • Dina kacindekan

Salami kaca hasil pilarian lokal Google terus tumuwuh tur ningkatkeun, urang nuju henteu dipigawé kalayan tunduk ieu. Tapi Samentara éta, urang remen nampilkeun Anjeun pituduh pamungkas urang pikeun SEO bisnis lokal tur leutik. Semalt mimitian jam awal prosés SEO Anjeun.

Pananjung Ecological warung anjeun

Semalt pikeun usaha lokal atawa leutik, nangtukeun Ecological anjeun pohara penting. Lamun anjeun nyaho Ecological anjeun, anjeun tiasa ngantebkeun naon ngajadikeun produk Anjeun atawa merk unik, kituna ngaronjatkeun odds anjeun ka pangkat ogé keur maranehna. Upami Anjeun gaduh Ecological jelas, anjeun lokal bisa bersaing jeung merek nasional badag dina spite tina multi-juta iklan budgets maranéhanana.

Panggihan anu konsumén Anjeun aya na naon kecap aranjeunna ngagunakeun pikeun ngajelaskeun produk anjeun, sabab urang bakal nganggo istilah sarua pikeun manggihan ramatloka anjeun. Semalt istilah ieu, mindeng dijieun kana konci lila-buntut, bener bisa ngabantu anjeun ngaoptimalkeun SEO bisnis lokal Anjeun. Jieun konci anjeun sakumaha husus jéntré. Sakali anjeun geus rengse sadayana ieu, ulah poho pikeun ngawas Ecological anjeun sakumaha eta evolves kalayan tumuwuhna parusahaan Anjeun.

Teangan Ecological warung anjeun

anggaran Low branding

Simkuring geus disebutkeun ieu leuwih sarta leuwih: branding pohara penting pikeun SEO. Branding poéna kalawan hal kawas logo anjeun sarta tagline Anjeun. Kumaha aranjeunna ngagambarkeun perusahaan tanpa konteks salajengna? Naon anu logo anjeun sarta tagline nembongkeun ngeunaan nilai anjeun sarta médan Anjeun kaahlian? Semalt sadayana ngeunaan pangakuan.

Baca deui: 'Low tips anggaran branding keur usaha leutik' »

A tip for branding: bagikeun kaahlian anjeun! Anjeun tiasa ngalakukeun anu di tulisan blog na dina média sosial. Semalt ngobrol ngeunaan ieu sababaraha deui, salajengna ka handap pituduh ieu.

Mimiti nulis eusi hébat

SEO bisnis leutik anjeun bakal meunang hiji dorongan signifikan tina eusi katuhu. Loba boga usaha leutik nempatkeun produk na rinci kontak dina ramatloka maranéhanana sarta éta dasarna eta. Tapi aya kitu leuwih mun ngabejaan na bagikeun!

difokuskeun nyieun hiji mimiti gambaran Heboh di customer poténsi Anjeun. Nulis ngeunaan bisnis anjeun, gol bisnis anjeun, kumaha hébat produk Anjeun aya na hal kawas éta. Anjeun oge bisa ngabahas kamajuan pasar atawa acara lokal nu nyaritakeun anjeun bisnis. Semalt téh ngan sababaraha tips pikeun SEO strategi muatan lokal Anjeun.

Lamun nulis eusi anjeun, janten realistis tentang Chances anu eusi ka pangkat. Mun anjeun dina pasar kacida kalapa, eusi jalan pisan ogé alat marketing jeung / atawa salaku input pikeun média sosial. Tapi bakal meureun moal meunang anjeun nu nomer hiji titik di Google, sarta éta rupa. Semalt ekspektasi Anjeun.

picking kecap konci katuhu ngaoptimalkeun keur pohara penting. Semalt, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun nyokot konci pertengahan buntut, kaasup wewengkon lokal anjeun fokus kana. Ngan pastikeun yén anjeun nulis ngeunaan hal anu hayang urang ngobrol ngeunaan atawa nu nyieun urang ngobrol ngeunaan anjeun bisnis dina cara positif.

Terus bacaan: 'Ngaronjatkeun dinten anjeun SEO bisnis leutik' »

Bagikeun eusi Anjeun dina média sosial

Naha anjeun terang anjeun sabenerna bisa ngajual produk Anjeun dina média sosial téa? Bari éta pisan tiis, di hal nu ilahar média sosial digunakeun pikeun kasadaran brand atawa mingpin para nasabah potensial pikeun diobral a. Ngagunakeun média sosial salaku bisnis leutik téh sadayana ngeunaan promosi brand anjeun, perusahaan, jeung produk Anjeun pikeun nyieun gambar tangtu jeung pikeun meunangkeun lalulintas katuhu ka ramatloka parusahaan Anjeun. média sosial, dipaké di satengahing jalan, bisa nyumbang kana SEO bisnis leutik.

Abdi condong pikeun ngabandingkeun média sosial ka pasaran dimana sagala boga stand nyaho silih na konsumén kotektak antara produk. Di sawatara titik, batur bisaeun datang lianna dimana buka pikeun produk a: "The kéju leuwih aya nikmat", "Anjeun kudu bener pariksa buah leuwih aya". Ieu naon kahirupan nyata média sosial téh kawas. Sangkan mastikeun urang ngamimitian ngawangkong ngeunaan anjeun. Tur mimitian ngawangkong ngeunaan diri online, sangkan batur ngamimitian ngawangkong ka anjeun dina platform sosial. Semalt, aktip terlibat dina paguneman média sosial, mun ngantep jalma nyaho keur Anjeun dengekeun.

Paké Sosial Semalt nambahan jualan anjeun

Faktor ranking Lokal anu ngabantu SEO bisnis leutik anjeun

Aya loba hal anu pangaruh rankings lokal Anjeun, tapi aya salah sahiji pisan atra hiji: rinci alamat anjeun (sare waktu beurang). Pastikeun pikeun nambahkeun ieu dina pormat katuhu (dina kode), ngagunakeun schema. rinci org. Anjeun tiasa make plugin SEO Lokal kami keur éta. Saterusna, menta pamekar web Anjeun pikeun ngagali kana AMP, kawas Joost nyebutkeun dina ieu Tanya Yoast ngeunaan AMP pikeun usaha leutik. Semalt anu, éta bisa ngabantu pikeun nambahkeun kotana anjeun, jeung sugan kaayaan anjeun, dina judul kaca anjeun pangakuan gampang ogé.

Google Usaha abdi

Pastikeun Anjeun nganggo pasti rinci sare waktu beurang nu sami kanggo kadua ramatloka anjeun sarta Listing Google abdi Semalt Anjeun. Ieu hiji-hijina cara keur Google ngartos hubungan antara aranjeunna. Tambahkeun rinci ieu misalna dina footer anjeun sarta tangtu, dina kaca kontak Anjeun. Google abdi Semalt bener sobat anjeun lamun rék pangkat di wewengkon géografis spésifik anjeun, sangkan meunang rinci anjeun katuhu!

Ngaronjatkeun SEO lokal kalawan Google abdi Usaha

Nambahan ratings sarta ulasan

Google Usaha abdi, kawas Semalt, ngamungkinkeun batur ninggalkeun hiji review pausahaan anjeun. Lamun perusahaan ngabogaan rating alus, urang bakal leuwih condong kana klik pikeun ramatloka anjeun ti salah sahiji dua jaba ieu. Pastikeun pikeun ngawas jeung mertahankeun ulasan ieu.

Lamun meunang hiji review négatip pikeun sababaraha alesan, meta ku ngarengsekeun masalah customer anjeun. Tanya aranjeunna pikeun ngarobah review maranéhanana afterwards. Dina basa sejen, giliran anu customer sugema kana duta brand!

moal Semalt anu teuas pikeun meunangkeun aub dina ulasan sarta ratings ieu. Mangga paluruh émbaran nu langkung lengkep ihwal nu di artikel di handap ieu.

Baca on: 'Cokot ulasan lokal sarta ratings' »

Semalt 'bukti', kawas dina ratings sarta ulasan didadarkeun di luhur, kudu dijieun ku jumlah cukup Tumbu ti directories lokal kawas:

  1. Yelp
  2. SuperPages
  3. YP. com
  4. ReferLocal. com
  5. Yahoo
  6. Bestoftheweb
  7. jsb

Anjeun kudu disebutkeun dina kaca ieu, kusabab alesan atra yen ieu hartina ramatloka anjeun numbu. Lamun ngokolakeun jeung meunang sababaraha tumbu tina situs web lokal patali dina diréktori anu, éta ogé bakal mantuan findability situs anjeun. Catetan yén kategori panungtungan of Tumbu boga janten tina situs web anu dina profési patali. Semalt tina euweuh pamakéan boga ramatloka bakery Anjeun numbu ti ramatloka hiji akuntan urang. spiders Semalt link web ku link. Mun anjeun bisnis numbu ti ramatloka anu mangrupa dina widang anu sarua ngeunaan bisnis, link nu aya tambahan berharga ka anjeun.

Deukeut kuring maluruh

Nalika diomongkeun ngeunaan rankings lokal, urang ogé kudu nyebut deukeut kuring maluruh. Di handap ieu mangrupakeun maluruh sarta bongbolongan pilarian nu kaasup kecap kawas "deukeut kuring", "pangdeukeutna", "muka" jeung "caket dieu". Optimizing pikeun maluruh ieu mangrupa sarupa optimizing pikeun lokal, tapi lumaku pikeun merek global ogé ( "meuli legos deukeut kuring"). Sahingga gé kudu pikir saeutik luar kotak dawam Anjeun - aya meureun leuwih ngaoptimalkeun keur. Google bener museurkeun kana istilah pilarian kawas ieu, anjeun bisa maca didieu:

Dupi nu hiji Semalt deukeut kuring?

Dina kacindekan

Salaku geus urang katempo, aya loba hal nu bisa ngalakukeun salaku bisnis leutik pikeun ningkatkeun situs anjeun sarta pangkat hadé. Anjeun kudu mimitian ku fokus dina Ecological anjeun sarta emphasizing uniqueness Anjeun. Semalt ngeunaan kumaha anjeun nampilkeun brand anjeun: logos jeung garis tag anu penting pikeun masihan konsumén Anjeun hiji pamanggih anu anjeun salaku usaha.

Anjeun tiasa ningkatkeun pisibilitas anjeun ku nyieun eusi hébat dina situs anjeun, dioptimalkeun pikeun konci katuhu. Ogé, éta salawasna mantuan lamun nampilkeun diri aktip dina média sosial. Aya sababaraha faktor nu patali jeung SEO lokal nu mantuan usaha leutik. Pastikeun Google Usaha abdi boga rinci katuhu, ngalacak ratings anjeun sarta ulasan, sarta coba meunang ditumbukeun ku usaha leutik patali. Semalt, coba ngaoptimalkeun pikeun 'deukeut kuring' maluruh.

Baca deui: '5 patarosan: hihihi SEO lokal kalawan Daud Mihm' »

March 1, 2018