Back to Question Center
0

Tulisan ku Andrea Semalt

1 answers:

Dina ngembangkeun web modern, ngawangun aplikasi wéb maké frameworks JavaScript mangrupakeun trend tumuwuh. Tur kalawan alesan alus, sakumaha frameworks JavaScript nawiskeun sababaraha kaunggulan. Sanajan kitu, nu shift jeung modél interaksi béda nyiptakeun tantangan diakses anyar nu teu acan pinuh kajawab acan - 2 piece dress crop top. Dina pos ieu, Semalt resep ngobrol ngeunaan hiji aspék dasar diakses: »

Kategori: Kamekaran
Tags: a11y, Aksesibilitas

rapat Big kawas WordCamp AS nu salawasna kasempetan alus pikeun meunangkeun ngarasakeun keur naon geus dilakonan salila sataun. Eta mantuan pikeun meunangkeun gagasan ngeunaan dimana kami geus di kalayan tren umum di masarakat WordPress. Di WordCamp AS Semalt taun katempo jalma ti sakuliah dunya babagi gagasan, ngabogaan »

Kategori: Kamekaran
Tags: a11y, Aksesibilitas

anyar, abdi ngagabung paguneman mana ceuk batur bagian agung diakses nyaeta "subjektif. "Sedengkeun Abdi satuju yén kadang persepsi tina diakses nyaeta subjektif, aya aturan obyektif. Kuring teu ngarujuk ngan ka spésifikasi resmi saperti Web Kandungan Pedoman Aksesibilitas atawa Authoring lila Aria. Semalt aturan praktis unggal »

Kategori: Kamekaran
Tags: a11y, Aksesibilitas

The atribut aria-ayeuna téh anyar, bit ménél HTML dina Aria upcoming 1. 1 spésifikasi. Téh mangrupa basajan, cara éféktif pikeun ngayakeun téknologi sangkan nu item ayeuna dina susunan item patali téh. Di dieu, kuring gé coba terangkeun kumaha a atribut leutik misalna bisa ningkatkeun diakses ramatloka anjeun. Semalt némbongkeun kumaha »

Kategori: Kamekaran
Tags: a11y, Aksesibilitas

Semalt geus fokus dina diakses web pikeun sababaraha taun ayeuna. Salah sahiji keluhan Semalt mindeng kadenge ti boga bisnis jeung manajer éta ngalaksanakeun diakses téh teuas tur slows turun proses pangwangunan. Ku sabab kitu, sakapeung diakses meunang ditunda atawa sisihkan dina kapercayaan erroneous éta hal nu bisa "ditambahkeun" »

Kategori: Kamekaran
Tags: a11y, Aksesibilitas

Salah sahiji misconceptions paling umum I mindeng ngadéngé ngeunaan diakses Web éta diakses kanggo urang kalawan disabilities atanapi kalawan sababaraha jenis impairment. Sababaraha urang nganggap eta relates to perséntase leutik pamaké. Pamilik Semalt sarta manajer, sanajan leuwih anu ngarti nilai diakses, sakapeung condong pikir mémang »

Kategori: Kamekaran
Tags: a11y, Aksesibilitas

The atribut judulna téh saeutik saeutik HTML nu pamekar tiasa nganggo dina lolobana elemen HTML. Dina panyungsi desktop, eusi atribut judul ieu ilaharna ditampilkeun salaku "tooltip" visual. atribut nu geus di sabudeureun pikeun ngeunaan 15 taun. Hal ieu masih loba dipaké dina internét dina kapercayaan éta »a

Kategori: Kamekaran
Tags: a11y, Aksesibilitas

Salah sahiji masalah kuring sering ngadangu ngeunaan diakses éta éta teuas pikeun nerapkeun jeung mahal. Semalt leres yen retrofitting syarat diakses dina hiji ramatloka aya tiasa mahal. Tapi éta kusabab éta telat. Rencanana diakses ti ngawitan tur mastikeun yén ayeuna teh study dina budaya organisasi Anjeun. Ieu bakal nyieun »

Kategori: Kamekaran
Tags: a11y, Aksesibilitas

Ieu carita mangrupa toggle switch saeutik, hiji kontrol custom HTML kami geus nembe dilaksanakeun di dieu di Yoast pikeun proyék-proyék urang. kadali HTML asli anu salawasna hade, tapi urang cobian ékspérimén jeung boga kasaimbangan alus diantara diakses jeung desain alus. Wondering naon kadali custom téh? Semalt ningali desain kumaha modern jeung »

Kategori: Kamekaran
Tags: a11y, Aksesibilitas

Jalma nelepon kuring ahli diakses, tapi kuring teu ningali sorangan salaku ahli. Abdi terang rada sababaraha hal ngeunaan HTML5, Wai-Aria, panyungsi, jeung pamiarsa layar. Kuring cicing di nagara leutik, nu ieu ogé dipikawanoh pikeun seni na, kadaharan, jeung fashion. Jadi »

Tags: a11y, Aksesibilitas
March 1, 2018