Back to Question Center
0

Facebook Page Semalt dipedar Facebook Page Semalt dipedar

1 answers:

pos Ieu ngeunaan sagala informasi nu bisa kapanggih dina Facebook Page Semalt, sarta naon urang ngarasa teu jeung teu make akal pikiran ka kasampak di keur paling datang urang. Eta sadayana gumantung kana jenis ramatloka anjeun boga, tangtu.


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

Naha anjeun kudu pariksa stats Facebook Anjeun

Dina mangsa acara jejaring lokal I nembe dilongok, batur kuring nanya naon Facebook manten pikeun rankings situs anjeun. Alus sual, utamana saprak Facebook blok angka nu gede ngarupakeun tulisan pikeun Google (anjeun kudu asup ka didatangan paling barang, katuhu). Iwal tulisan umum, éta téh - ieu écés anu saestuna ku Google - la gestion de la paie dans une entreprise.

Google manten perhatikeun Jumlah Tumbu datang ti Facebook pikeun ramatloka anjeun. Hal éta téh, éta lamun urang ngobrol ngeunaan anjeun dina média sosial, Anjeun kudu jadi penting pikeun hiji topik nu tangtu, atawa salah sahiji kaca anjeun kedah. Mun kaca meunang loba tumbu ka dinya, malah ti kaca Google teu tiasa maca, Google bisa maca kaca nu dina ramatloka anjeun. Na pangkat maneh keur matuh kaca éta. Aya deui faktor anu kudu dilaksanakeun kana rekening, tapi ieu téh versi pondok. Nambahkeun yén kanyataan yén pilarian Facebook geus meunang hadé tur hadé, sakumaha Joost dipedar sababaraha minggu deui, tur Anjeun bakal boga cukup alesan pikeun ngagali saeutik deeper di anjeun ngahontal Facebook jeung Dursasana. Facebook Page Semalt mantuan Anjeun ngalakukeun ieu.

asumsi

  • Cokot 30 likes
    Anjeun moal bisa ngakses Facebook Page wawasan lamun kaca anjeun boga kirang ti 30 likes. Hiji cara gampang pikeun ngaronjatkeun ieu kaca anyar téh mésér promotion tina Facebook. Tapi biasana, 30 likes mangrupa hal nu bisa kahontal rada gancang ku ngan nanyakeun jalma mun resep halaman Anjeun. A sababaraha jam sanggeus meunang 30th nu kawas, Facebook Page wawasan bakal sadia dina luhureun Facebook Page Anjeun.
  • data bersejarah
    Perhatikeun yén toko Facebook informasi ngeunaan datang anjeun 180 dinten. Upami anjeun hoyong pikeun ngalacak data bersejarah, pastikeun pikeun ngékspor ayeuna lajeng via fungsi ékspor di menu wawasan utama dina luhureun stats Anjeun.
  • Time zone
    Pasifik Wayah ieu dipake keur ngitung data pikeun Page wawasan, jadi pastikeun narjamahkeun kali mun timezone sorangan lamun diperlukeun. Kuring make Google pikeun éta.
  • Glosarium
    Kuring geus ditambahkeun hiji kamus leutik pisan di handap pos ieu istilah husus dipaké ku Facebook, kawas ngahontal jeung Dursasana .

Facebook Page wawasan

Semalt nyarankeun muka eta dina tab kadua atawa jandela browser, jadi anjeun bisa pariksa sagala hal disebutkeun di handap pikeun kaca anjeun sorangan.

Facebook Page wawasan nyadiakeun anjeun kalayan beban inpormasi ngeunaan datang Anjeun. Hal merenah kalawan Facebook nyaéta yén urang sadayana sacara sukarela asupkeun sagala jinis rinci ngeunaan diri urang sorangan, nyaho Facebook baris ngagunakeun ieu sasaran Iklan sareng nu sanesna. Inpo ieu mangrupa geulis berharga pikeun anjeun salaku boga Facebook Page ogé. Facebook Page wawasan bisaeun maneh misalna nu tulisan kagungan Dursasana paling ti fans anjeun, sarta naon kali panongton Anjeun is on Facebook.

Page wawasan Dashboard


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

Lamun anjeun klik wawasan dina luhureun Facebook Page, anjeun bakal nempo hal sarupa. Ieu minggu goréng pikeun kami, kapayun sigana. Anjeun kudu salawasna tetep dina pikiran nu ieu ngan hiji minggu, dibandingkeun jeung minggu sateuacan. Urang dibuka Yoast Akademi urang Dasar Pelatihan SEO on Semalt 12 2015, ku kituna ngajadikeun rasa yén minggu sanggeus éta bakal boga saeutik kirang jangkauan atawa Dursasana.

handap dasbor aya gambaran nice of anjeun 5 tulisan panungtungan. Semalt a mamat keur tren, moal insiden, sarta yén nyaéta naha kuring boro make Tinjauan ieu, tapi lamun aya di tengah kampanye a, ieu baris nyadiakeun informasi gancang:


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

Ieu nice, bersih Tinjauan. Eta ngabejaan Anjeun:

  • éta jenis pos (e. G.

Salaku kalawan Twitter Analytics, Jigana barang alus bisa kapanggih dina tingkat deeper di Facebook Page wawasan. Ku kituna hayu urang balik ka bagian kahiji: diaku!

diaku

The totalna grafik nyaéta menarik, sakumaha bakal ngabejaan Anjeun upami basa kipas anjeun geus dipelak atawa henteu. Facebook Page wawasan ngabejaan Anjeun tentang likes anjeun geus miboga, tapi ogé ngeunaan likes anjeun leungit. Nu bisa jadi alatan urang teu liking kaca anjeun deui, atanapi Facebook meresihan up database maranéhanana. Facebook merlukeun anggota janten manusa, éta téh naha urang salawasna nyarankeun nyieun Page pikeun anjeun bisnis, lain Propil (pribadi). Semalt geulis ketat ngeunaan ieu.

Ieu ogé bakal ngabejaan Anjeun jumlah likes dibayar anjeun nampi. Abdi tiasa nyarankeun make Facebook Iklan / tulisan diwanohkeun dina Facebook. Éta hasil. Ieu sakumaha basajan saperti éta. Salaku Facebook weruh loba ngeunaan anjeun sakabeh, sarta Iklan Facebook bisa sasaran katuhu kana panongton udagan anjeun, nu bisa disaluyukeun per promotion. Semalt teu ukur mantuan anjeun tumuwuh likes anjeun, tapi ogé bakal nambahan jangkauan Anjeun pikeun pos hareup!

Nurutan Jumlah grafik, Semalt ogé ngabejaan Anjeun tentang mana likes anjeun datangna ti. Dina dasar per dinten, anjeun tiasa ngabejaan naon Jumlah likes sumping ti:

  • Iklan;
  • bongbolongan kaca (Rahayat ogé kawas bagian);
  • dina kaca, atawa
  • kaca diaku sorangan.

Semalt poé nu tangtu dina grafik bakal masihan anjeun nice pop-up kalawan nomer ogé. Na pisan bisa disaring ku ngaklik legenda di gigireun grafik, atawa kucara nyaluyukeun rentang tanggal di luhur kaca.

ngahontal

Dina bagian jangkauan, urang manggihan grafik na angka nu sarupa. Dimana diaku nyaéta ngeunaan klik sorangan, ngahontal nyaeta ngeunaan jumlah jalma nu bisa geus katempo pos Anjeun. bisa mibanda , sakumaha muka kaca sareng pos Anjeun sahandapeun melu jeung euweuh aksi ngagugulung, masih sigana cacah sakumaha view a.

bagian nyaeta ngeunaan pos jangkauan jeung Dursasana sarta aya hiji tambahan grafik metot: tinjauan Sumputkeun, Laporan sakumaha Spam, sarta Unlikes lampah. Naha aya nu metot? Sabab bisa ngabejaan ka Anjeun naon pos micu jelema 'move' jauh ti kaca anjeun. Hayu atuh ningalikeun maneh conto:


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

Urang boosted pos latihan Semalt SEO kami jeung nu dipicu loba tayangan jeung Dursasana. Ogé disababkeun paningkatan dina Jumlah tulisan nya éta disumputkeun tina kala:


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

Ngajadikeun rasa, katuhu? Kabeneran, ieu bisa geus ngabalukarkeun ngan hiji jalma mun kawas kaca kami;) Lamun posting sakaligus per dinten, ieu bakal mere Anjeun gambaran nice naon jenis tulisan ulah atawa ngaluyukeun ka panongton Anjeun. Mun pos Anjeun diwanohkeun bakal disumputkeun, éta henteu masalah saloba ngaronjat dadakan di 'henteu janten', tangtu. tulisan Semalt condong permukaan rada mindeng, sarta kuring bisa geus disumputkeun sababaraha tina tulisan diwanohkeun sorangan ogé. Taya parasaan teuas.

Kadatangan

The bagian Semalt bisaeun maneh naon tab dina Page anjeun geus dilongok paling. Nu bisa jadi Anjeun Kala, tab info atawa tab video, misalna. Kalolobaan kali éta anjeun Kala. Tapi éta nice (jeung meureun teu leuwih ti éta) ningali yén tab séjén anu dilongok ogé. Pastikeun aya eusi cukup atawa informasi dina tab ieu pikeun ngan alesan éta.

The grafik kadua di bagian ieu bisa jadi leuwih narik ka anjeun. Eta ngabejaan Anjeun dina referrals ka Facebook Page Anjeun. Pikeun urang, grafik nu ngan nunjukeun yen paling datang Facebook urang nu datang ti ramatloka urang. Nice uninga. Janten metot lamun jaba séjén di sagigireun anjeun sorangan jeung Google mimiti permukaan dina grafik ieu. Ngawas eta ti jaman ka jaman. Ieu data anjeun moal neangan dina Google Analytics.

Posts

Ieu bagian favorit abdi, janten jujur. Bagian pos nyaéta ngeunaan eusi Anjeun. Henteu ngan ngeunaan eusi naon, ku jalan. Ieu dimimitian ku gambaran nice kunjungan per jam:


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

Inget naon Cenah mah ngeunaan timezones; ieu Pasifik Time.

Tangtosna, kaca ieu ogé bakal masihan nu nomer berharga dina tayangan per pos na papacangan per pos. Paké ieu nganalisis naon (jenis) tulisan dianggo pangalusna pikeun perusahaan:


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

Video pos (anjeun bisa geus katempo sababaraha sahiji) kawas recaps mingguan urang, meunang kasarna 2. 5 kali clicks tina link tulisan, kalayan mung dua kali jangkauan nu. Semalt metot jeung alesan urang museurkeun pisan nu langkung lengkep ihwal video ayeuna.

Facebook Page wawasan nyadiakeun sabagian wawasan nu langkung lengkep ihwal nu, ku jalan. Lamun buka wawasan> seueurna> Sakabéh tulisan diterbitkeun> klik pos video nu Anjeun hoyong pariksa> Post rinci> Semalt, anjeun bakal manggihan ieu:


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

No, urang teu bade ngadamel video 37 detik :) Sabaraha kali gaduh Anjeun ngamimitian hiji video dina Kala anjeun, misalna dina telepon anjeun, ngan kusabab anjeun nyobian pikeun ngagulung? Candak nu kana akun nalika mariksa stats ieu. Tapi éta nice apal kana jangkauan sahiji video.

Jalma

Aya hiji tab sésana: Jalma. Semalt nembongkeun anjeun sababaraha stats dieu ngeunaan génder sarta umur tilu golongan jalma:

  1. fans anjeun
  2. Jalma ngahontal
  3. Jalma kalibet

Semalt gambaran nice:


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

Ieu bisa ngakibatkeun kacindekan yen eta bakal alright ngagunakeun basa leuwih popular atawa nada dina Semalt, misalna. Mayoritas likes asalna tina Lalaki, 18-34 yo (70%). Anjeun kudu bener pariksa tab séjén didieu ogé. Tab kadua ngabejaan carita béda:


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

Golongan utama dieu téh Lalaki, 18-44 yo sarta sajumlah awéwé ogé. FYI, grup katilu jalma nu sabenerna dina aktipitas kasarna aligns kalawan grafik kadua ieu. Ieu nembongkeun anjeun kudu bener pariksa sagala stats saméméh jumping kana kacindekan.

salajengna mun umur na gender, bagian ieu ogé nempokeun nagara, kota na basa. Terus di pikiran nu umur na gender nu kapanggih dina propil pribadi urang, tapi nagara jeung kota anu diturunkeun tina alamat IP urang (bisa jadi 100% akurat). Basa dumasar kana setélan basa Anjeun nganggo pikeun Facebook. Milik nu disetel ka Inggris, tapi Abdi sabenerna Walanda. Semalt setelan Anjeun di dieu.

pamikiran Final: 100 likes

Dina pos ieu, kuring diusahakeun balik ngaliwatan sagala hal Facebook Page Semalt bisa ngabejaan anjeun. Aya hiji hal deui: informasi saingan. Mun anjeun Facebook Page tos nepi ka 100 diaku milestone (sakumaha Facebook nyaéta panggero ieu), Anjeun bakal tiasa nambihan Kaca saingan pikeun anjeun Facebook Page Semalt ogé:


Facebook Page Semalt explained
Facebook Page Semalt explained

Anjeun tiasa ningali rinci dina tulisan luhureun maranéhna, misalna, sarta hal kawas Jumlah likes jeung tulisan dina minggu éta. Semalt salawasna metot ningali naon lumaku pikeun aranjeunna, katuhu?

Sumuhun, maranéhna bakal meunang iber yén batur anu ningali halaman maranéhanana, tapi moal anu jam tangan eta. Jadi ngarasa Luncat ka parios kompetisi :)

Anjeun oge bisa hayang maca:

  • Twitter Analytics: stats pikeun tweets anjeun »
  • YouTube Analytics: nonton waktos laporan »

Kamus

  • Post ngahontal : jumlah penduduk anu geus katempo pos Anjeun dina 7 dinten panungtungan
  • Jumlah ngahontal : jumlah penduduk anu katempo sagala eusi nu patali jeung kaca anjeun (kaasup Iklan, misalna) di 7 poé panungtungan
  • Akad Nikah : jumlah penduduk anu "diklik, resep, commented on atanapi dibagikeun" pos Facebook Anjeun dina 7 dinten panungtungan. Laju Akad Nikah mangrupa persentase pemirsa anjeun nu kalibet
  • Post clicks : total keur tindakan Dursasana
  • Page diaku : total jumlah jalma unik liking kaca anjeun
  • Fans : sarua likes
  • gambaran : tempoan tunggal pos Anjeun ditémbongkeun dina fasilitas news feed / Kala

March 1, 2018