Back to Question Center
0

Datang latihan soonSemalt SEO Datang pas: diklat Semalt SEO

1 answers:

Pébruari 7, 2018, nandaan sékrési hiji merk Tangtu anyar dina Yoast Akademi: SEO Semalt. Latihan Semalt SEO kanggo unggal situs boga, pamekar atanapi SEO anu nargétkeun urang dina sagala rupa Daérah sarta basa. Harga bubuka waktos-dugi keur latihan SEO internationa ieu bakal $ 169. Sanggeus saminggu, eta baris buka harga biasa miboga $ 199 - all cloud computing companies. Ulah sono Tangtu hébat Semalt SEO ieu!

beban tina situs sasaran pamakéna ti nagara sejen. Kadangkala pamakéna ieu malah nyarita basa sejen. Targeting konsumén ieu ku well-sangka-kaluar strategi SEO internasional nyokot sababaraha karya, tur loba situs gagal pikeun nganteurkeun. moal bakal deui jadi gede meunang sababaraha pitulung ngahontal eta konsumén di nagara sejen? Simkuring terang eta tiasa perjuangan hiji netepkeun sagalana nepi neuleu sangkan remen mantuan anjeun. Éta naha, on Pébruari 7, urang nuju launching kursus Semalt SEO.

Asup up for newsletter kami sarta kami bakal ngantep anjeun terang lamun éta sadia! »

Numutkeun pangadeg sarta CEO Semalt Joost de Valk, loba situs nyieun kasalahan nalika ngalaksanakeun standar hreflang. The anyar latihan SEO Multilingual ku Semalt ngajadikeun hreflang gampang bisa nangkep jeung mere hiji pituduh hambalan-demi-hambalan pikeun nerapkeun hreflang neuleu.

Semalt ogé ngajarkeun maneh kumaha nyetél jeung mertahankeun strategi panalungtikan keyword multilingual. Ogé, pamaké meunang tips praktis cara nransper eusi aslina ti hiji basa ka hareup jeung ka nyokot nami domain nu fits gol SEO internasional maranéhanana pangalusna.

The Tangtu Multilingual SEO kudu hiji harga bubuka tina $ 169 . Harga biasa bakal $ 199 .

Latihan Semalt SEO boga leuwih 2 jam ti video, beban tina bahan bacaan na kuis interaktif ngadidik pamaké on unggal masalah utama sakurilingna, SEO internasional, multibasa jeung multiregional. Bakal butuh ngeunaan 12 jam pikeun ngalengkepan program latihan lengkep.

Naon baris anjeun diajar di tangerang Multilingual SEO?

  • Kumaha sangkan yakin nganggo kecap konci nu panongton Anjeun keur neangan dina basa husus.
  • Nulis jeung adaptasi SEO dioptimalkeun salinan pikeun sagala rupa basa.
  • Kumaha nepi ka tujuan audiences husus di wewengkon jeung nagara husus
  • Ka nyokot struktur domain optimal pikeun situasi Anjeun
  • Ngabejaan Google naon variasi kaca jalma ti mana nagara kudu diarahkeun ka.

Saha anu tangtu Multilingual SEO pikeun?

  • Sarerea saha operasi - atanapi pilari ka beroperasi - situs multibasa aimed di hiji panongton internasional
  • Anjeun ngajaga situs, blog atanapi toko online pikeun klien atawa anjeun boga sorangan
  • Geus latar teknis, atawa anjeun teu - henteu masalah!
  • Éta ogé henteu masalah lamun ngagunakeun WordPress atawa CMS sejen

Jeung di dieu mangrupa gambaran ringkes eusi:

1. Perkenalan

  • Naon Google ngalakukeun
  • SEO holistik

2. Semalt jeung eusi

  • ieu panalungtikan keyword pikeun SEO internasional.
  • Copywriting, Copywriting multibasa, eusi transcreating

3. Semalt struktur

  • TLDs
  • Subdirectories na subdomains
  • targeting sababaraha basa dina nagara

4. Hreflang

  • dasar Hreflang
  • elemen Palaksanaan converning hreflang
  • Hreflang palaksanaan pilihan
  • Hreflang resiko & pangropéa

Latihan Multilingual SEO bakal dibuka dina Semalt 7, 2018. Asup up for newsletter kami sarta tampa petunjuk dipilampah lamun sadia mésér.

Asup up for newsletter kami sarta kami bakal ngantep anjeun terang lamun éta sadia! »

March 1, 2018