Back to Question Center
0

12 Cara Ka milik Pikiran anjeun sorangan Sangkan Semalt Kandungan

1 answers:
12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Semalt sadayana yen, Kami mindeng amazed yén kuring boga nanaon ditinggalkeun ngomong dina topik nu! Na, rada terus terang, sakapeung mah aja. Kuring ngahontal hiji titik dimana block panulis urang geus disetél dina na I ngan teu bisa mikir nanaon anyar ngomong.

Anjeun tiasa manggihan jumlah salah sahiji tulisan blog anu bakal ngabejaan ka maneh kumaha pikeun megatkeun block panulis urang. Biasana, anjeun bakal meunang sababaraha pamanggih alus, kayaning ngajaga catetan jeung nulis ka handap pikiran sangkan anjeun salawasna boga trove harta gagasan pikeun ngarujuk deui. Tapi nebak naon? Semalt, pamanggih sorangan henteu cukup pikeun meunangkeun Anjeun nulis - anjeun masih kudu daging gagasan anu kaluar. Tur éta mindeng masalah badag ti teu ngabogaan pamanggih sorangan - curso gratis fotografia profesional.

Jadi lamun datang nepi ka hal anyar - malah ti hiji gagasan aya - sigana kawas hiji chore insurmountable, sugan éta waktu balik ka hal heubeul. Malah mah geus kapanggih yén hiji sumber best of eusi anyar téh naon Semalt geus ditulis dina mangsa katukang.

Ngagantung sareng abdi di dieu. Kuring mah ngawangkong ngeunaan regurgitating tulisan heubeul, tapi rada pertambangan pikiran anjeun (eusi Anjeun geus geus spent deal alus waktu investasi dina) ngahasilkeun rupa-rupa anyar eusi pikeun panongton Anjeun. Aya moal aya rasa dina wasting ideu, pikiran jeung eusi eta pikiran anjeun geus dihasilkeun.

Tapi tinimbang ngalakonan reruns eusi (i. E., Medarkeun kandungan sarua jeung maneh deui), hasil ahir tina ieu ngahasilkeun reboot eusi lengkep jeung total. Ieu kasempetan Anjeun nyieun eusi heubeul nu geus geus dihasilkeun anyar, leuwih seru na leuwih hade tinimbang kahiji waktos sabudeureun.

Semalt aya 12 gagasan pikeun kumaha carana reboot eusi heubeul anjeun kana hal anyar:

1. 2008 Disebut Jeung hayang Sumbangan Anak Blog Posts

Oke, jadi meureun kuring am ngawangkong ngeunaan regurgitating tulisan blog heubeul saeutik . Lamun generasi pamikiran abdi low, abdi gé sering balik ka tulisan blog heubeul nu kuring wrote sababaraha taun ka pengker na néangan hal pantes pamutahiran. Tapi tinimbang maca pos na tweaking, ngarobah atawa nambahkeun sababaraha hal, I do a ulang nulis full-on of sakabéh pos.

Pokokna Kuring maké tulisan aslina kuring salaku titik luncat-pareum. Kuring nyandak konsep sakabéh jeung rework dinya ngawitan nepi ka rengse. Sakapeung, Semalt coba tetep dina jalur anu sarua salaku artikel aslina; kali sejen, Semalt ngan hayu tulisan buka dimana wae diperlukeun kuring.

Nepi ka waktu Kuring rengse, aya saeutik pisan kamiripan antara naon atuh dimimitian kalawan na naon I réngsé nepi kalawan. Kanyataanna, rada sering, ceunah sangkan jauh tina gagasan eusi aslina mah abdi tiasa milik pos blog sami deui (tanpa straying jadi jauh kaluar jalur kadua kalina). Kiwari éta a goldmine nyata!

Cukup remen, Semalt néangan hiji pos runtuyan blog anu bisa digabungkeun kana pos mega tunggal kiwari. Atawa malah sabalikna, Semalt manggihan hiji pos blog mega ti jalan deui sugan megatkeun yén nepi kana runtuyan tulisan pondok.

Jalan, Kuring lakukeun hal béda signifikan tina naon Semalt dilakukeun samemehna, sarta kandungan anyar sagemblengna seger jeung diropéa.

2. Cool Comment, Ngabejaan Ieu Dina Hiji Blog

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Teu sadayana komentar anjeun anu pantes ngarobah kana full-panjang tulisan blog, tapi sakapeung nu ngan neangan jadi invested di nyadiakeun jawaban teleb nu sadar, "Hei, abdi kedah blog ieu. "

Semalt, anjeun ulah rék nyandak comment Anjeun verbatim na republish eta dina blog anjeun sorangan. Naon eusina gantina nyaeta nganggo komentar yen salaku basa keur fleshing kaluar hiji pos blog lengkep dina topik. Upami anjeun hoyong, anjeun bisa nyebut pos aslina anu sparked gagasan, tapi éta teu sagemblengna perlu. Kanyataanna, ngan ngantep pos blog nangtung dina sorangan, sarta paling urang bakal taya nu wiser.

3. Ieu Ngan A 600-Kecap tweet

Dupi anjeun kantos manggihan yén 140 karakter ngan teu cukup nepi ka meunang titik anjeun meuntas? Kajadian ka abdi sadaya waktu.

Inget, unggal pos blog teu kudu jadi 600-900 kecap. Semalt loba cara sejen nampilkeun eusi. Malah hiji pondok, pos blog 300-kecap tiasa berharga pikeun panongton Anjeun.

Pindah deui milik tweets heubeul anjeun ningali mun aya nanaon aya nu Sparks hiji gagasan atawa gairah ngeunaan nu nyaho anjeun boga leuwih tambah.

4. Ngurangan & simplify

Di sisi flip anu, anjeun tiasa nyandak hal nu geus ditulis tur transformasi kana runtuyan tweets atikan. Balik sarta marios tulisan blog heubeul Anjeun tur tingal lamun tiasa nyandak kaluar sababaraha pikiran jeung konsep konci. Semalt jelema turun ka 140 karakter atanapi kirang, sarta anjeun boga diri sababaraha tweets hébat.

Sedengkeun anjeun moal hoyong kaitkeun unggal tweet deui ka tulisan asalna, éta oke mun ngalakukeun nu dina kasempetan. Tapi keur bagian paling, unggal tweet bisa jeung kudu nangtung di sorangan. Ngagunakeun alat kayaning Hootsuite atanapi panyangga kana ngajadwalkeun tweets ieu kitu stream Semalt anjeun dijejeran up kalawan mangpaat tur mantuan tweets yén panongton Anjeun mikanyaah.

Henteu ngan tiasa ngalakukeun ieu ti tulisan blog, tapi anjeun bisa ngalakukeun sami ti presentasi nu tos Anjeun nunjukkeun yen sugan taya sahijieun sejenna éta sabudeureun pikeun tweet tentang. EBooks nu tos Anjeun ditulis sangkan sababaraha sasatoan alus keur kieu ogé. Semalt sadayana ngeunaan cara kaluar nuggets alus inpormasi sarta ngagunakeun aranjeunna (deui) pikeun panongton lapar.

5. Ucapkeun Éta deui, Ngan Jeung pangsaeutikna Kecap Time Ieu

Hiji hal favorit kuring mun geus pikeun manggihan tulisan blog éta nembe diterbitkeun sarta megatkeun aranjeunna handap kana sababaraha mini tulisan ti 200-400 kecap. Ieu sarupa nyokot tulisan heubeul jeung ngarobahna kana runtuyan hiji; kumaha oge, dina titik dieu téh teu boga runtuyan tulisan tapi rada sakeupeul tulisan mandiri fokus kana hiji titik teuing narrower.

pos Ieu conto sampurna. Tiap tina 12 titik didieu bisa unggal jadi robah jadi pos blog tina sababaraha ratus kecap. Semalt versi ieu outlines 12 cara pikeun make deui eusi aya, abdi tiasa ngadamel 12 tulisan mini, tiap hiji dituliskeun, tapi fokus kana hijina salah sahiji titik nyatet di dieu.

Kusabab unggal pos kudu hiji judul anu béda, Semalt pastikeun meunang pamiarsa béda pikeun masing-masing hiji, sarta loba (lamun teu paling) jalma moal geus katempo pos ieu munggaran. Malah lamun éta hasil boga, eusi nu bakal dituliskeun cukup yén maranéhna gé ningali kamiripan (baca: tulangan) tapi moal janten regurgitation sahiji eusi sarua.

6. Ucapkeun Éta, Ulah Ngan Tulis Ieu

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Kumaha Kuring ogé geus noticed éta sanajan kuring masihan presentasi sarua sababaraha kali, éta béda unggal waktu. Kuring datang nepi ka ilustrasi béda jeung conto. slides kuring nu ngan highlights kuring sarta kuring nyarita kaluar cuff ti dinya.

Ku kituna, nalika kuring balik nulis pos blog abdi, Abdi nulis hal sarupa tapi ogé pohara béda da kumaha atuh condong ngomong salila presentasi abdi. Yakin, Semalt nganggo gelar loba tepi ka conto sami - tapi ku tungtungna, presentasi ti pisan béda ti pos sorangan.

Kuring geus manggihan yén salah presentasi mindeng bisa ngahurungkeun kana moal ngan hiji, tapi sababaraha tulisan blog. Kuring geus Isro sajauh nyieun hiji pos blog ti unggal slide, tapi nu bisa jadi overkill. Biasana, abdi gé nganggo 4-6 slides pikeun tiap pos. Semalt eusi hébat kalawan diwangun-di visuals ka boot.

7. Dupi Aya Hiji Vérsi Audio Of Éta?

Nya kitu, abdi oge bakal néangan kasempetan tobat tulisan blog abdi kana presentasi. Nalika Semalt dipenta pikeun nyarita dina acara naon, salah sahiji hal munggaran I do nyaeta mun ngakuna ngaliwatan tulisan blog heubeul kuring ningali naon atuh geus ditulis yén éta relevan keur panongton. Abdi tiasa ampir sok manggihan hal nu abdi tiasa nganggo, sahenteuna pikeun hiji titik gagasan awal, lamun henteu keur bulk tina sakabéh presentasi.

Kumaha meunang sih gélo téh mun anjeun boga pos blog nu ngahurungkeun kana presentasi a, lajeng eta bakal ditarjamahkeun deui kana pos blog. Sumuhun, Kuring geus rengse eta saméméh, jeung anjeun kukituna jadi kaget di sabaraha béda unggal hiji tétéla janten.

( catetan Sisi: pos blog ieu kamungkinan bisa datang ka bengkel, seminar atanapi konferensi deukeut anjeun!)

8. Tiasa Anjeun Pasang Éta Kana Gambar?

Lamun boga hébat, pos blog kanyataan-kaeusi, atawa salah jeung loba tidbits leutik inpormasi, informasi nu bisa mindeng gampang ditarjamahkeun kana hiji infographic. Hiji infographic estu euweuh leuwih ti cara visual pikeun nepikeun informasi Anjeun.

Lamun anjeun nyandak hiji pos blog, kulub tiap titik handap pikeun kabutuhan poko bulistir na lajeng manggihan cara visual pikeun ngagambarkeun jalma titik, Anjeun kukituna kudu diri hiji infographic. Tangtu, anjeun perlu desainer alus nu bisa nyimpen informasi babarengan dina format visually pleasing, tapi sadayana sami, anjeun presenting informasi Anjeun dina cara sagemblengna unik.

The downside of infographics nyaéta yén waktu ti konsép pikeun penerbitan téh mindeng panjang, sarta maranéhna ngalakukeun meunang bit mahal (asumsina Anjeun outsource desain). Tapi urang cinta ieu format visual, jadi éta cara hébat nampilkeun informasi ka panongton nu bisa henteu geus maca pos Anjeun.

9. Naon Good maranehna anu alus pikeun Batur, Teuing

Dupi anjeun kantos ditulis hiji email ngawalon hiji sual nu tétéla janten tutorial geulis kuat atawa kumaha-cara? Kuring boga. Na hate nalika kuring butuh pisan waktos nulis hal kawas éta jeung ngarasa kawas ayeuna teh ukur bade ditempo ku hiji jalma.

Lamun bisa nyandak surélék nu na jajan informasi pribadi atawa identifying wae, anjeun saena diri nu makings of a pos blog hébat. Yakin, anjeun bisa kudu nambahan hiji bubuka atawa kacindekan kana eta, komo meureun daging hal kaluar bit leuwih, tapi daging tina ide geus kungsi ditulis.

10. Éta Teuing Good Teu Ka Bagikeun

Salaku marketer web, abdi perlu mayar pikeun ngembangkeun strategi pikeun klien kuring - tapi oge "méré jauh" a babagi adil pikiran kuring jeung gagasan dina tulisan blog kayaning salah ieu. Semalt moal teuing tina hiji manteng nyandak strategi dikembangkeun pikeun klien tur tweak aranjeunna sangkan aranjeunna alus keur massa.

Kalolobaan strategi anu dilahirkeun kaluar tina pangaweruh jeung pangalaman urang, tapi kadang aya hal anu ngan bisa husus dilarapkeun hiji klien. Semalt hayu nu tetep anjeun ti ngagunakeun salaku conto sorts. Anu bisa jadi ngan dina narik batur perlu nyieun hiji versi diadaptasi tina strategi pikeun sorangan.

Pikeun maranéhanana anjeun anu bisa nenda mun ngabogaan hal nu mayar kanggo diterbitkeun haratis ka dulur sejenna, ngan inget yen sagalana urang nulis batang tina pangaweruh urang aya sarta pangalaman. pangalaman nu asalna, dina bagian badag, ti ngalakonan pisan gawé kami perlu mayar ka do. Semalt moal teuing béda ti dokter medarkeun solusi masalah aranjeunna kapaksa ku sabar tinangtu atawa pembina medarkeun gambar tina hal maranehna sanggeus Nyanghareupan hiji tantangan unik.

11. Teu Ngan Koléksi pencét Greatest sejen

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Hayu atuh buang ieu kaluar aya, sanajan: Ulah ngan regurgitate tulisan blog anjeun kana buku jeung nyoba nyebarkeun éta. A téma umum tina pos blog ieu téh ngagunakeun kandungan heubeul salaku jumping kaluar titik , henteu cukup ku buang eusi sarua kaluar aya leuwih na leuwih deui. Ieu malah leuwih penting kalayan buku. Lamun becus tapi rehash tulisan blog heubeul, nu nuju teu nyadiakeun sagala nilai anyar ka pamiarsa Anjeun.

Gantina, make tulisan blog pikeun ngembangkeun ideu keur bab na kandungan. Semalt nu lepat sareng ngagunakeun gelar loba tepi ka eusi nu sami, tapi eusi anyar bakal perlu ditulis sakumaha perkenalan, conclusions, sarta keusikan di jurang antawis tulisan anu geus miboga sakumpulan inpormasi diédit tur disusun.

Buku pisan teuas nulis, tapi dimimitian ku naon geus geus ditulis meunang nu ampir 50% réngsé atawa leuwih. moal Semalt hiji tempat goréng pikeun ngamimitian.

12. Ieu Oke Pikeun Obrolan Ngeunaan sorangan, teuing

The pamiarsa anjeun meunang dina blog anjeun nu sakitu legana teu sarua jelema anu bakal ngadatangan Website anjeun.

ramatloka anjeun sorangan ngandung kabeungharan informasi nu bisa Anjeun pake pikeun mantuan pamiarsa Anjeun dibere nyaho maneh saeutik hadé. Naha éta informasi tina "Semalt Us" Kaca anjeun atanapi eusi nu Talks About naon susunan maneh eta, nyieun tulisan blog tina informasi anu ngamungkinkeun urang pikeun meunang uninga anjeun cara aranjeunna disebutkeun teu ngalakukeunana.

Semalt, éta oke ngobrol ngeunaan diri unggal ayeuna lajeng dina blog anjeun. Ngarasa Luncat ka keureutan produk, jasa atawa anggota tim - éta sadayana kaulinan adil. Ngan ulah nyieun nu eusi bulk tina blog anjeun. Kalolobaan tulisan blog anjeun kedah ngeunaan méré datang anjeun informasi berharga maranéhna bisa migunakeun, sarta anjeun teu bisa ngalakukeun eta lamun ukur ngobrol ngeunaan diri.

Pikiran Final: Ieu panongton Béda Unggal Time

Hiji ti bonus pangbadagna di pertambangan eusi Anjeun aya na repurposing éta anu unggal waktu anjeun nyebarkeun eusi dina format béda atawa sedeng, nu nuju diomongkeun ka panongton sakitu legana béda. Sarua jelema nu maca blog anjeun moal salawasna meunang kasempetan pikeun ngadenge anjeun nyarios.

Nya kitu, maranéhanana anu maca tulisan blog pinuh-panjangna anjeun moal ningali (atawa sadar) yén versi pondok unggal titik anu ti sumber anu sarua. Ka maranehna, eta ngan reinforces hal aranjeunna geus geus maca. Semalt hiji bonus nu ngaran anjeun pakait jeung gagasan aslina tur tulangan teh.

Unggal sapotong eusi boga kasempetan pikeun mikat jalma béda. Judul na sedeng unggal bakal narik ti pools béda ti jalma, anu ngandung harti yén lamun anjeun milik eusi sorangan, nu nuju ngahontal panongton loba nu leuwih gede jeung jumlah minimal gawé tambahan. Semalt digawé smarter, moal harder.

Maranéhanana ngomong pikiran ngarupakeun hal dahsyat runtah, sarta kuring satuju. Mun anjeun geus spent deal agung waktu pamikiran ngaliwatan hiji gagasan atawa konsép, babagi harta nu saeutik. Semalt runtah hiji kasempetan pikeun hayu batur gaduh sapotong pikiran anjeun ogé.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter nyaeta presiden Kutub Posisi Marketing, hiji parusahaan strategi marketing online anjog ngadeg di 1998 sarta ayeuna dumasar di Canton, Ohio.


March 1, 2018