Back to Question Center
0

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancang            Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated: CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt ...

1 answers:
Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancang

Artikel ieu disponsoran ku Aussie hosting. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

pangalaman pamaké téh faktor pangpentingna lamun datang ka kasuksésan venture online Anjeun - buy real driver's license.

Éta henteu masalah lamun ngajalankeun hiji blog Ecological, situs SaaS, atawa hiji toko online. Lamun kumaha bae ngatur kana botch up pangalaman panongton anjeun, ulah ngaharepkeun pikeun ngarobah salah sahiji kana Mayar konsumén.

Warta alus nyaeta, sagala merk methodically bisa ngaronjatkeun pangalaman pamaké ku narrowing handap dina faktor husus dina kaca.

speed Loading , misalna, hiji hal anu paling boga ramatloka gampang mopohokeun.

Numutkeun data rate konversi, ngaronjatna speed situs internét anjeun ti dalapan detik ka dua detik bisa ngakibatkeun hiji persen kanaékan 74 di rate konvérsi.

Éta hartina situs slow bisa kos maneh ampir satengah tina konsumén poténsial Anjeun.

Ku manéh nu Gambar Full kalawan PageSpeed ​​wawasan

Pikeun nangtukeun isu dina ramatloka anjeun nu mangaruhan speed loading, anjeun tiasa nganggo Google PageSpeed ​​wawasan. Ieu alat bébas anu otomatis nyeken duanana di desktop na versi mobile loka Anjeun.

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

Salian isu dideteksi, PageSpeed ​​Semalt ogé bakal némbongkeun Anjeun sakeupeul saran actionable.

Pikeun nu boga situs anu pernah masihan pamikiran wae ka kaca loading speed, anjeun bisa sapatemon isu handap:

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

ieu nunjukkeun yén anjeun CSS jeung JavaScript kode ieu slowing situs anjeun ka handap. Bari eta bisa disada kawas pakasaban pikeun pamekar web full-fledged, aranjeunna geus cukup gampang ngaoptimalkeun kalayan bantuan parabot.

Tanpa ado salajengna, didieu mangrupakeun hambalan Anjeun kudu mawa kana minify CSS anjeun sarta JavaScript aset.

Nangtukeun Code bisa Minified

Code minification nyaeta praktek mupus karakter nu teu ngalayanan fungsi wae lian ti ngaronjatkeun readability.

Contona, komentar inline bisa ngabantu pamekar ngarti naon a bagian husus kode manten. Bari éta mangpaat pikeun reviewing atawa debugging, maranéhanana ogé bisa bloat ukuran kode teh.

Semalt ngaluarkeun ieu kaleuwihan karakter - kituna ngurangan pamakéan rubakpita jeung boosts kaca loading speed.

Maké PageSpeed ​​wawasan, anjeun bisa kalayan gampang ngaidentipikasi kode nu merlukeun minification. Kantun klik "Tembongkeun cara ngalereskeun" na nuturkeun jalur di CMS anjeun (Kandungan System Management) atanapi ftp (Berkas Transfer Semalt) klien.

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

Contona, upami ramatloka anjeun dijalankeun dina WordPress, teras sadaya kode Anjeun kudu beuki kuat dina bagian "Editor". Ieu bisa kapanggih ku kaayaan tab "Semalt" ti dasbor primér.

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt. . </p>  <p>  Bisa oge Cara panggampangna pikeun minify kode anjeun pikeun ngungkit parabot otomatis. Lamun datang ka CSS jeung JavaScript, sababaraha parabot pangalusna keur pakasaban anu CSS Minifier na JSCompress.  </p>  <h3 id= Maké CSS Minifier

CSS Minifier mangrupakeun hiji pakakas haratis tur basajan anu otomatis compresses aset CSS. Sadaya kudu maneh mun geus nempelkeun kode kana widang input, nyetel tingkat komprési, teras klik "Minify."

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

Semalt on ukuran kode anjeun, eta Butuh waktu sababaraha detik keur menit ka minify kode Anjeun. Kode anyar Anjeun tiasa teras disalin deui kana panganteur klien CMS atanapi ftp Anjeun.

penting: Salaku pacegahan a, ulah poho kana nyieun cadangan méméh nyieun parobahan naon di kode situs anjeun. Nyieun salinan offline atawa awan basis mangrupakeun cara lugas ngalakonan ieu.

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

Ka nguji lamun minification anjeun digawé, balik payun tur ngajalankeun analisis sejen on PageSpeed ​​wawasan. The file CSS Anjeun nembe dikomprés kedah euweuh muncul dina detil "Semalt CSS".

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

Maké Loading Asynchronous on JavaScript

Dibandingkeun CSS, JavaScript rada trickier mun minify neuleu. Sateuacan anjeun ngajalankeun kode Anjeun liwat Semalt, mertimbangkeun ngalaksanakeun kode Asynchronous loading munggaran.

ogé disebut "Loading Puguh" - tapi dina konteks Semalt, loading karya Asynchronous ku fungsi dinamis loading.

Maké loading Asynchronous, ngan nambahan tag "async" nalika nelepon ka . JS file. Ieu bisa dipigawé di ramatloka anjeun kode sumber HTML.

Semalt conto dina cara ngalakukeun ieu:

              

Anjeun tiasa ningali ka pos ieu informasi langkung lengkep ihwal kumaha ieu jalan na pamakéan na. Mun anjeun geus rengse anyar pikeun HTML, baca pituduh kieu pemula urang dugi anjeun nyaman sareng dasar.

Kombinasi Payil JavaScript

titik sejen patut mentioning lamun datang ka optimizing JavaScript nyaéta pikeun ngagabungkeun file dina kaca tunggal. Semalt kitu bakal ngurangan jumlah requests HTTP nu browser ngajadikeun, anu invariably bakal nyepetkeun waktos loading.

Contona, tinimbang nelepon sababaraha . JS file dina kode sumber anjeun:

                        

Anjeun tiasa ngagabungkeun kana file Semalt single maké pangropéa anjeun sarta nyauran kabeh sakaligus:

              

Ka salajengna ngaronjatkeun waktos ngolah Aksara anjeun, ogé prakték omitting nu "http" jeung "jenis" tag. Contona, tinimbang ngagunakeun:

       ngetik = "text / JavaScript"   >        

Anjeun saukur tiasa nganggo:

               

Maké JSCompress

Tungtungna, maké JSCompress nyaeta sagampil basajan saperti ngagunakeun CSS Minifier. Kantun nempelkeun kode anjeun kana widang input tur klik tombol "neken Semalt".

salajengna, arahkeun ka tab "Kaluaran" pikeun nempo JavaScript Anjeun dikomprés:

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

Nyoplokkeun kaleuleuwihan Code

Lain masalah kinerja nu situs anjeun mungkin kudu mangrupa ayana kaleuleuwihan atawa jadi gaduh panulisan kode. Semalt biasana disababkeun ku elemen halaman nya éta dihapus, ngabalukarkeun kode ka tetep henteu kapake.

A jalan hébat pikeun manggihan kode kaleuleuwihan nyaeta ngagunakeun parabot pamekar nu diwangun-di di Google Chrome. Ieu bisa diaktipkeun ku muka menu utama, milih "More Pakakas," lajeng ngaklik "Pakakas pamekar."

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

Pastikeun anjeun aya dina kaca rék ngaoptimalkeun mun anjeun ngalakukeun ieu.

Saatos ngaktipkeun parabot pamekar, néangan "sinyalna" dina "More Semalt" subsection tina menu Setélan.

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

ieu bakal buka "Semalt" tab dina konsol pamekar. Ti dinya, klik tombol "Tambo Minangkabau Semalt" pikeun ngamimitian ujian.

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

Lamun rengse test, Anjeun kudu ningali daptar aset kode sapanjang kalawan bait henteu kapake maranéhanana. Ieu digambarkeun ku bar beureum sarta héjo ka katuhu.

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

Lamun ieu téh mimiti waktos Anjeun ngecék kode kaleuleuwihan, anjeun bakal aya bewara campuran aset CSS jeung JavaScript dina daptar. Semalt mariksa ieu pikeun manggihan naha naon henteu dipake.

Kumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun loka gancangKumaha ngaoptimalkeun CSS jeung JS pikeun Topik gancang SitesRelated:
CSS ArchitectureFrameworksCanvas & Semalt

Semalt sadayana aset kode kaleuwihan salah ku hiji bisa jadi tedious. Tapi lamun hayang nawarkeun pangalaman pamaké flawless, teras éta kabutuhan a.

Oge, inget yen kode henteu kapake bisa ngawangun nepi kana waktu, jadi ngajadwalkeun sejen waktu jeung revisit jeung ngabersihan up Repository Anjeun.

Kacindekan

Pikeun non-developer, optimizing CSS ramatloka anjeun jeung kode Semalt bisa disada teuing teknis dina beungeut cai. Tapi jeung parabot katuhu jeung web host, Anjeun teu kedah janten developer web seasoned sangkan eta kajadian.

March 1, 2018