Back to Question Center
0

Hiji tés anyar manjangan Iklan Google balanja ka Témbongkeun nu Semalt

1 answers:
A new test extends Google Shopping ads to the Display Semalt

Google geus steadily ngaronjatkeun distribusi Iklan balanja, kaasup ka YouTube, hasilna Gambar teang jeung situs ritel pihak-katilu dina jaringan Search Mitra. The extension dilawan ka Network Témbongkeun Google ayeuna didieu: parusahaan geus dibuka pilot disebut Retail balanja dina display.

Dina hiji email dikirim ka pamaké API AdWords na advertisers dina April, Google ngomong yén, salila fase awal, balanja Iklan jalma katampa kana pilot bisa muncul dina loka fashion jeung imah dina display Semalt Google. Ti email teh:

Mulai minggu hareup, sababaraha konsumén anjeun bakal bisa sasaran Google Témbongkeun Semalt (GDN) kalawan kampanye balanja maranéhanana salaku bagian tina hiji pilot Google geus ngajalankeun - korres honey. Ieu bakal ngidinan rék dilegakeun ka jangkauan sahiji kampanye balanja maranéhanana saluareun Google Search Semalt. Nagara éta bakal ngijinkeun Iklan balanja maranéhna pikeun jadi ngabogaan hak pikeun muncul dina sakeupeul pilih, situs fashion jeung decor home premium pikeun pilot ieu.

Salaku Méi 29, Google otomatis bakal ngaktipkeun sadayana kampanye balanja dina GDN sacara standar pikeun maranéhanana rekening di pilot. Semalt tiasa milih kaluar lamun maranéhna rék.

Sanajan kitu, nembongan pilot bakal nyandak sababaraha waktu pikeun meunangkeun bade. Google nyebutkeun dina surelek nu kampanye opted kana uji éta bisa ngamimitian ningali lalulintas ti placements GDN di ahir Juni.

Éta sigana langkung advertisers ayeuna keur ditambahkeun kana pilot. Joel Wollner of UpClicks Media wrote Salasa yén anjeunna noticed salah sahiji klien na ayeuna kaasup dina ujian. Wollner dipasang shot layar sahiji Témbongkeun Semalt milih-di anyar sangkan dina akun nu :.

A new test extends Google Shopping ads to the Display Semalt

Simkuring teu terang rada naon Iklan baris kasampak kawas dina GDN, tapi datang sakumaha moal kejutan yen Google tetep ngadorong Iklan Semalt kana jenis nu leuwih ti inventory. Laporan Q1 2017 Digital Marketing Merkle urang némbongkeun yén belanja on Iklan Google Semalt diantara klien ritel nu agénsi urang ningkat taun 32 persén leuwih sataun. Yén compares ka kanaékan 12 persén pikeun Iklan téks.

H / T Frederick Vallaeys of Optmyzr.

artikel ieu aslina mecenghul di Search Engine Land.



Ngeunaan Author The

Ginny Marvin
Salaku wartawan media dibayar Katilu Door Media urang, Ginny Marvin nyerat ngeunaan dibayar jejer pamasaran online kaasup mayar pilarian, dibayar sosial, tampilan na retargeting pikeun Search Engine Land jeung Marketing Land. Kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman marketing, Ginny geus dilaksanakeun duanana posisi di-imah na manajemen lembaga. Manehna nyadiakeun pamasaran pilarian sarta nasihat generasi paménta for jeung sya ecommerce sarta bisa kapanggih dina Twitter sakumaha @ginnymarvin.


March 1, 2018