Back to Question Center
0

10 Pakakas pikeun ngaronjatkeun Online pamaké Semalt

1 answers:

pangalaman pamaké rarancang téh prosés ngaronjatkeun interaksi antara konsumen jeung produk hiji. Pikeun padagang online, parabot design UX bisa mantuan meunang eupan balik mimiti dina ramatloka atawa produk, nguji versi, sarta nganalisis hasilna final.

Di handap ieu daptar parabot design UX mangpaat. Semalt anu UX platform mendesain jaba ti ngawitan finish. Semalt oge parabot pikeun niténan pamaké, ngawas interaksi maranéhanana, sarta solicit eupan balik. Sakabéh parabot ieu rélatif murah - mailchimp api add subscriber. Paling gaduh rencana bebas.

Adobe XD

10 Tools to Improve Online User Semalt

Adobe XD mangrupa platform sadaya-dina-hiji pamaké-pangalaman pikeun ngarancang jaba, aktip mobile, sareng nu sanesna. Pindah tina layouts statik jeung purwa interaktif dina klik tunggal. Jieun parobahan design Anjeun tur tingal update prototipe anjeun otomatis. Nilik purwa anjeun (kumplit jeung transisi dina ios jeung alat Android), lajeng babagi poto eta sareng tim anjeun eupan balik gancang. Reviewers tiasa pin komentar dina aréa husus tina prototipe anjeun sarta sakabeh eupan balik ieu beuki kuat dina hiji tempat, mun gancang ningali balik sarta republish. Adobe XD mangrupa bagian ti Adobe Kreatif Awan. Hargana: Rencana mimitian jam $ 9. 99 per bulan.

-

Toong

10 Tools to Improve Online User Semalt

Toong nyadiakeun glimpse rusuh kana pangalaman datang anjeun 'ku nyadiakeun bébas lima menit video tina hiji jalma ngagunakeun ramatloka anjeun atanapi aplikasi. Toong ti UserTesting, nu nyadiakeun jasa nguji pinuh ka evaluate pangalaman pamaké, kaasup ngawawancara hirup sareng video di pamaké nyata sakumaha aranjeunna napigasi ramatloka anjeun atanapi aplikasi. Hargana: Toong téh haratis. Kontak pikeun bedah on UserTesting.

-

Balsamiq

10 Tools to Improve Online User Semalt

Balsamiq mangrupakeun alat wireframing gancang ku perpustakaan rusuh, sered-na-serelek elemen pamaké-panganteur. Kolaborasi gancang pikeun ngembangkeun proyék Anjeun tur meunangkeun eupan balik mimiti. Nyitak purwa Anjeun atawa ngajalankeun tés pamaké online, saméméh nulis sandi. Balsamiq mangrupakeun alat mantuan pikeun ngembangkeun gancang. Hargana: Free keur 30 poé. Rencana mimitian jam $ 9 per bulan.

-

InVision

10 Tools to Improve Online User Semalt

InVision mangrupakeun produk platform design digital pikeun ngamekarkeun pangalaman pamaké. Ngamuat koropak design anjeun sarta nambahan animasi, sapuan, sarta transisi ka transformasi layar statik anjeun kana clickable, purwa interaktif. Jieun konteks sabudeureun proyék anjeun kalawan déwan, anu mangrupakeun spasi fleksibel pikeun nyimpen, dibagikeun, sarta ngobrol ngeunaan gagasan desain. Nguji web tur produk mobile desain anjeun, sarta gancang ngasupkeun pangalaman pamaké sarta eupan balik. Ngadangu naon nu nyata kudu ngomong, sarta ningali éta berinteraksi sareng prototipe anjeun kalawan video hirup jeung rekaman audio. Hargana: Hiji prototipe aktip nyaéta gratis. rencana premium mimitian jam $ 15 per bulan nepi ka tilu purwa.

-

Beureum Pen

10 Tools to Improve Online User Semalt

Beureum Pen mangrupakeun alat eupan balik pikeun tim visual pikeun ngembangkeun proyék. Tanya kolega jeung klien pikeun eupan balik kana pangalaman ku cara méré éta tumbu swasta, atawa ngondang aranjeunna via email. Nunjuk teras klik pikeun masihan eupan balik. Sarerea nilik komentar hirup sakumaha aranjeunna kajadian. Unggal gambar bisa gampang diropéa atawa diganti iraha wae hiji Iteration geus dilakukeun. Beureum Pen nyimpen jejak tina versi. Hargana: Free keur 14 poé. Rencana mimitian jam $ 20 per bulan pikeun lima proyék.

-

UsabilityHub

10 Tools to Improve Online User Semalt

UsabilityHub nawarkeun hiji suite tina tés pikeun nguji pamaké jauh. Ngajalankeun tés 5 detik kanggo tayangan munggaran, klik jeung tés napigasi pikeun ngukur kabiasaan pamaké, tés sual lugas, sarta tes nepi preferensi kapanggihna pamaké. Hargana: recruit pamilon sorangan haratis, atawa acquire hiji panongton pikeun $ 2. 50 per response.

-

Hotjar

10 Tools to Improve Online User Semalt

Hotjar mangrupa sagala-di-hiji analytics tur platform eupan balik pikeun ngumpulkeun wawasan on pangalaman pamaké. Review kabiasaan customer kalawan heatmaps, rekaman, funnels konvérsi, jeung analisis formulir. Ngajalankeun jajal eupan balik sarta survey, sarta ngumpulkeun eupan balik asup. Hargana: rencana Free pikeun 2.000 pintonan per poé. rencana premium mimitian jam $ 29 per bulan.

-

ClickHeat

10 Tools to Improve Online User Semalt

ClickHeat nyaéta peta panas visual ngeunaan clicks on hiji kaca HTML, némbongkeun zona klik panas tur tiis. ukuran layar tur panyungsi log asup, sahingga mungkin nu tracking of layouts CSS cair. ClickHeat kabuka sumber. Hargana: Free.

-

UXPin

10 Tools to Improve Online User Semalt

UXPin nyaéta platform UX pinuh mendesain sistem, purwa test, sarta ngumpul dokuméntasi. UXPin Prototyping nawarkeun design kolaborasi gancang pikeun tim leutik. Jurnalisme sarta uji purwa, ngumpulkeun eupan balik ti tim anjeun, sarta gampang nyieun na review iterations. UXPin Systems nawarkeun hiji tungtung-to-tungtung solusi UX pikeun pertengahan ka-badag tim. Skala konsistén sareng Systems Desain modular, teras otomatis-ngahasilkeun specs pikeun pamekar. Hargana: Rencana mimitian jam $ 29 per bulan.

-

UX Project Daptar pariksa

10 Tools to Improve Online User Semalt

UX Project Semalt mangrupakeun alat mangpaat pikeun mantuan ku proyék husus atawa ngan pikeun nempoan hambalan UX. Tina hasil panalungtikan jeung tata kana ngamekarkeun purwa sarta uji coba pamaké, marios sakabéh hambalan desain UX.

-

March 1, 2018