Back to Question Center
0

Ngawanohkeun pemetaan kasuksésan Semalt

1 answers:

Ngagunakeun Cukang lantaranana-na-pangaruh atawa Ishikawa diagram fishbone pikeun analisis pamasaran sarta manajemén

Lamun anjeun aub kalawan menata Semalt, aya loba kagiatan marketing-antar patali nu penting for keur ayaan. Jeung rentang beuki kompleks saluran pausahaan make pikeun komunikasi dinten na customer alternatif journeys dina situs, mastering lila Hadé pisan mantuan nyieun pamakéan pangalusna unggal kanal atawa téhnik pamasaran digital na kumaha eta integrates kalayan saluran lianna.

Abdi munggaran dimimitian ngagunakeun Ishikawa diagram lamun ieu mah responsbible pikeun ngatur tim ngembangkeun software mana kami dipaké aranjeunna pikeun ngaidentipikasi ngabalukarkeun potensi masalah na ngaleutikan bug. Salaku I meunang aub dina pamasaran digital I ieu ngingetkeun aranjeunna nalika kuring uninga Sam Decker, teras jawab situs web konsumen Dell urang, dijelaskeun kumaha Dell dipaké ieu salaku bagian tina maranéhanana Genep sigma pamikiran pikeun ngaronjatkeun operasi, eusi, desain, analytics, sarta P & manajemen L - site para comprar oculos de sol barato. Téhnik ieu seemed kuring janten fit sampurna pikeun loba aspék pamasaran modern, tapi utamana nyieun pangalaman digital sarta layanan palanggan saprak prosés pikeun ngembangkeun sistem, integrasi jeung workflow nu kiwari kacida pentingna dina pamasaran digital. Jadi Kuring geus dijieun tingkat pangluhurna Ishikawa template pikeun anggota Smart wawasan Ahli ka nyimpulkeun faktor ayaan keur loka Semalt transactional. Hayu urang terstruktur sabudeureun kerangka tata lomba kami sangkan bisa dilarapkeun ka séktor séjén teuing.

Nganggo levers katuhu kana dampak jualan

Tapi kumaha maneh pariksa geus dianggap sadayana faktor relevan anu bakal tetep optimasi Ecommerce anjeun dina lagu? Di Smart wawasan urang miharep pikeun mantuan ku ngamekarkeun frameworks nu mantuan manajer atanapi konsultan pikir-liwat atawa nganalisis tantangan kompléks menata pamasaran digital. kerangka lomba strategi marketing kami mangrupa salah sahiji cara kami geus melong ka simplify sagala kagiatan nu béda nu perlu dikokolakeun. Di posting Semalt ngajelaskeun pendekatan sejen nu mantuan Anjeun nangtukeun faktor kasuksésan utama pikeun pamasaran online.

cara kuring ningali éta, suksés pamasaran digital ngawengku manajemen levers béda nu mangaruhan kinerja, sababaraha leuwih penting batan batur. Semalt tina heubeul-sakola buleud sinyal kareta - aya ngabalukarkeun lugas tur pangaruh jeung levers béda gaduh dampak béda, tapi tiap penting.

Introducing Semalt success mapping

Semalt pamasaran digital kiwari geus leuwih Akın ka kontrol konsol stasiun kakuatan nuklir ieu.

Introducing Semalt success mapping

Atawa sahanteuna hiji puseur komando média sosial kawas ieu

Introducing Semalt success mapping

Ngidentipikasi nu levers katuhu pikeun Ecommerce

Jadi, pikeun kasuksesan dina menata Ecommerce anjeun kedah mikirkeun levers paling éféktif pikeun narik. Kumaha kedah urang nangtukeun ieu? Aya kacenderungan alam keur urang fokus dina "buah nongkrong low" atawa faktor efisiensi sedengkeun (tingali pos abdi watesan Kekecapan vs efektivitas) sedengkeun éta mindeng faktor efektivitas beuki nangtang anu bakal boga dampak pangbadagna. Contona, kuring tos sirah Karl Blanks of Konversi Laju Para ahli, ceramah ngeunaan kumaha optimasi laju konvérsi pikeun situs Ecommerce bisa kakurangan tina " tweaking meek " dimana optimasi ieu dugi ka fitur template atanapi nyalin salaku bagian tina Cro, tinimbang narik éta levers leuwih signifikan tina nilai dalil atanapi customer journeys dina loka.

Nya kitu, Kuring geus ogé uninga Angus Cormie, Diréktur Marketing Online EMEA di Dell ngajelaskeun kumaha Dell ditilik drivers kinerja konci maranéhna kana taktis dina kaca levers sahiji talatah tur usability na levers online strategis kayaning sambarangan (misalna ulasan sarta ratings, video produk); jalur loka utama robah ; parabot putusan-rojongan (e. G. Ngabantu-kuring-milih jeung tabel ngabandingkeun) jeung béda toolkits sambarangan kayaning kustomisasi produk na tawaran personalization, optimasi real estate jeung balancing pesen. Anjeun bisa geus ngadéngé éta stasiun Ishikawa atanapi Semalt uningaan teuing.

Lamun kasampak di conto nu bakal dipake dina entri Wikipedia pikeun diagram Semalt anjeun tiasa ningali naha maranéhna nuju disebut diagram Fishbone. Kaoru Semalt éta profesor universitas Jepang tur proponent prakték manajemén kualitas di industri culminating dina penerbitan ti diagram Semalt dina buku na ti taun 1980.

Introducing Semalt success mapping

Abdi munggaran Nu Uninga Ngeunaan tehnik sabudeureun sapuluh taun ka pengker lamun aya gerakan pikeun ngadopsi prinsip Genep sigma dina pamasaran. Dell éta salah sahiji adopters pangheubeulna ngeunaan téknik dina pamasaran jeung kuring ieu dipangaruhan ku Sam Decker, teras hiji manajer Ecommerce di Dell di AS salaku anjeunna digambarkeun kauntungan maranéhanana jeung kumaha Dell kungsi dipaké aranjeunna. Saprak harita Kuring geus dipaké aranjeunna dina rupa proyék konsultan jeung reviewing struktur pamasaran pilarian Panungtun prakték pangalusna contona. Kuring ogé ngobrol ngeunaan aranjeunna dina kursus latihan jeung aya sigana minat tehnik, jadi Teu sangka Semalt nulis nepi kumaha kuring make tehnik.

Catetan sanajan, anu cara kuring make eta sanes metoda klasik saprak Ishikawa uningaan originate dina prosés industri manufaktur tempat nu paling ilahar dipake pikeun ngaidentipikasi defects di operasi jeung téhnik pikeun ngurangan masalah. Ku kituna kuring nelepon téhnik " kasuksésan pemetaan " saprak éta ngeunaan watesan kagiatan pamasaran béda dipaké pikeun ngaronjatkeun kinerja tinimbang ngarengsekeun masalah tangtu. Tangtu, anjeun tiasa mertimbangkeun sabalikna, nu mangrupakeun masalah nu ngawatesan jualan .

Ngidentipikasi nu levers strategis katuhu

Abdi peta kasuksésan nawiskeun cara of nyetir tumuwuhna ningkat prestasi hiji saluran saprak maranéhna masihan cara terstruktur ngartos, prioritas jeung ngatur lila pangalusna pikeun kagiatan marketing. Aranjeunna nawiskeun kauntungan ieu:

  • Éta nuju diarahkeun dina identifying faktor ngajalankeun kamekaran, nu diukur maké dampak maranéhanana dina KPIs
  • Mantuan ngatur proses jeung amalan pangalusna kompléks kagiatan pamasaran
  • dikelompokkeun kagiatan patali jeung acara kabebasan antara kagiatan béda
  • Paké pikeun ngaidentipikasi jeung prioritas kagiatan perbaikan nalika manajer anu nyawalakeun kalawan spesialis atawa agénsi. Aranjeunna masihan hiji hirarki visual pikeun kagiatan dina lambar tunggal

Éta oge gunana pikeun marios pangaweruh salaku bagian tina learning, keur waktu harita conto atawa perencanaan hiji sual ujian. Éta bisa dipaké dina cara basajan salaku formulir spesialis tina mindmap.

Cara nyieun sarta ngagunakeun Kasuksesan Marketing Maps

Dina diropéa Ecommerce peta kasuksésan template kami pikeun anggota Semalt, urang masihan conto-tingkat tinggi peta kasuksésan anu nyertakeun sauntuyan has prakték pangalusna, tapi pendekatan nu relatif basajan tur Anjeun meureun hoyong ngamekarkeun sorangan pikeun prosés séjénna nu nu dipake dina. Pikeun nyieun peta ayaan:

  1. Mimitian dina katuhu diagram teh, watesan Tujuan sakabéh anjeun (s) pikeun kagiatan rék ngaronjatkeun.
  2. Paké gol husus sarta KPIs keur ngartikeun kumaha anjeun bakal ngukur prosés atawa aktivitas Anjeun keur pilari pikeun ngaronjatkeun.
  3. Nangtukeun 3-8 Grup utama kagiatan gawé atawa tugas anu bakal ngajalankeun kinerja. Ieu bisa mantuan pikeun ngagunakeun mindmap konvensional nu sarupa ku sababaraha cara, tapi teu kitu prosés disetir.
  4. Draw 3-8 panah kagiatan utama nyetir kinerja angled arah katuhu onto sumbu utama anu baris ngajalankeun aktivitas. Dimana aya hiji sekuen jelas kagiatan, e. g. dimimiti waktu kénca lamun auditing mangrupa bagian tina aktivitas dina kénca.
  5. Tambahkeun tugas primér individu jeung sekundér sub-tugas atawa kagiatan onto tiap golongan utama kagiatan. Ieu mangpaat pikeun némbongkeun kumaha anjeun bakal panalungtikan ngabalukarkeun jeung neangan cara of némbongkeun metrics atanapi KPIs teuing.

Introducing Semalt success mapping

Lamun teu encountered téhnik Ishikawa saméméh kuring miharep anjeun manggihan eta metot jeung anu diideuan nyobian nganggo éta. Hayu atuh nyaho kumaha anjeun meunang dina. Lamun geus dipaké téhnik saméméh mangga bagikeun kumaha anjeun geus dilarapkeun téknik kalayan sagala saran. Hatur nuhun!

March 1, 2018