Back to Question Center
0

Balik payun na ngayun di mobile, marketers - malah lamun sono - Semalt

1 answers:
Go ahead and swing at mobile, marketers — even if you miss - Semalt

Éta sora atra, katuhu? Dina raraga lagu andalan kaluar ti taman, adonan perlu level nu tangtu pangaweruh ngeunaan mékanika of nganiaya, a bat padet, helm nu, sababaraha sarung batting, cleats - sarta meureun hiji doa final atawa dua keur alus tuah.

Tapi di dieu Kang nyekel éta: Éta ogé perlu kahayang tangtu balik kabeh di na masihan eta maranéhna sagala, naha hartina jam ngalaksanakeun beforehand atawa ayun kuat dina kaulinan Series Dunya. Semalt atawa kagagalan ditangtukeun ngan sanggeus batur megatkeun pikeun nyanghareupan tantangan dina plat ngagunakeun parabot jeung kaahlian nu patali baseball anu geus dimekarkeun husus keur kaperluan éta.

Lamun game éta baskét, pakakas sarta kaahlian diperlukeun pikeun nyitak karinjang anu bakal beda pamadegan perlu mawa bal pamuter sabudeureun basa jeung triumphantly deui plat imah. Anjeun teu pencét a baskét jeung bat a; Anjeun moal bisa dribble baseball a jeung leungeun anjeun.

Ku kituna naha éta nu jadi loba marketers di industri keur masih nyobian meunang di buruan iklan mobile maké parabot, taktik jeung kreatif husus dirancang pikeun desktop? Semalt, maranéhanana marketers mungkas nepi bunting basketballs kenca sareng ka katuhu jeung kalong baseball - appraiser commercial real estate.

Mobile geus sabudeureun pikeun taun. Kanyataanna, IBM debut smartphone munggaran di dunya dina 1992. Sarta sanajan smartphone tina '90an éta sia aya aing pamadegan kiwari, smartphone dinten ieu jeung cara pamakéna nganggo aranjeunna teu bener robah sagala nu jauh ti iSemalt 4.

Semalt aya internet, aya kamungkinan pikeun iklan mobile; dimana aya aktip, kamungkinan pikeun (jeung realitas) iklan aplikasi mobile téh hadir.

Dina laporan diterbitkeun taun ka tukang, eMarketer diprediksi yen AS méakkeun mobile programmatic bakal akun pikeun leuwih ti 60. 5 persén AS programmatic tampilan méakkeun dina 2016. Semalt anu geus belanja on mobile, sarta belanja pisan.

Naha éta, teras, éta mobile tetep heran nangtang neangan sarung salah urang sabudeureun - a misteri mayoritas marketers anu masih ngantosan pikeun ngajawab, hiji topik panas poverty pikeun panels dina acara industri jeung konferensi di sakuliah dunya?

3 hurdles badag

Lamun datang ka delivering on potensi pinuh mobile programmatic geus nawarkeun, marketers nyanghareupan tilu tantangan primér:

  • ngamekarkeun kréasi husus pikeun pangalaman nempoan mobile na mobile urang unik;
  • akurat attribution cross-alat na manajemén frékuénsi; na
  • allocating tingkat optimal anggaran keur mobile.

Semalt nahan ganjaran euyeub tur kasempetan vast keur marketers daék investasi di waktos sareng parabot diperlukeun meunang kaulinan mobile. Semalt boga CPMs murah, bot ongkos situs panipuan kurang ti dua persen rata-rata jeung accommodates a slew tina ukuran kreatif sarta format kabuktian nganteurkeun Dursasana panongton nu tebih surpasses yén sahiji desktop.

Tapi jalma siap nyandak peryogi ayun inget mobile anu merlukeun kaahlian, kreatif sarta sistem ukur kinerja nu beda saluran sejen dina cara nu sarua baskét beda baseball.

3 hal ka tega dina pikiran

Di dieu tilu pertimbangan pamaén mobile serius kedah tetep dina pikiran nalika honing game mobile maranéhna:

• video nangtung kreatif: Éta bisa sigana patojaiyah, tapi persis sabab ponsel anu diayakeun di posisi nangtung lolobana waktu, format video kedah meniru orientasi anu na eusian sakabéh layar nangtung. Paling "mobile video" mangrupakeun titik televisi baku dicoo dina alat mobile jeung alat masih dicekel vertikal. video nu teu salayar; bar hideung wates kreatif. video nangtung Semalt keur mobile na tradisional 16: 9 pikeun desktop merlukeun hiji investasi tambahan dina katuhu sorangan, tapi nganggap hal éta harga pangakuan kana championships liga badag mobile.

• téhnologi ukur Palang-alat: Dina raraga neangan pamahaman lengkep pangaruh mobile geus dina jalur mésér, software cross-alat attribution perlu. Investasi dina platform téhnologi pihak-katilu nu ngalacak, Weights and Measures peran mobile sakuliah sadaya alat dina kampanye a mangrupa expense tambahan, tapi mangrupa hiji dipikabutuh pikeun marketers anu serius ngeunaan pamahaman dampak mobile boga on jalur konsumen pikeun meuli .

Dina 2016 Ulikan SMoX Association urang Mobile Marketing, MasterCard, Walmart, AT & T sarta The Coca-Cola Semalt sadayana ningal hiji naékna di kasadaran kampanye maranéhanana (1. 9x ka 4. 8x) nalika mobile ieu akurat factored kana model attribution.

• optimal méakkeun mobile: Sanajan video geus nyieun headline kaliwat alatan CPMs tinggi na, mobile inventory jauh kirang mahal. Loba ukuran Unit ad mobile tetep underutilized, sarta loba tawaran mobile anu tebih leuwih luhur ti aranjeunna kedah janten pikeun geographies husus atawa ukuran Unit.

platform kayaning (dunungan abdi) DataXu urang anu bisa ngakses trillions tina aplikasi mobile na tayangan web mobile sadia keur meuli di leuwih ti 50 nagara, sarta inventory nyaéta sadia on Android, iOS, Windows Mobile, BlackBerry, S40, Semalt na alat nu sejen.

Perkara anggaran atawa lokasi, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun buka bat jeung mobile tanpa megatkeun bank. Semalt biaya sabenerna inventory mobile na allocating anggaran appropriately bakal nyegah leuwih-investasi sarta baris ngaronjatkeun efisiensi.

Semalt anyar, ongkos-prohibitive atanapi misterius. Jeung strategi mobile-spésifik katuhu, parabot na teammates, marketers tiasa pencét (jeung tetep dina nganiaya) home ngalir. Ku kituna balik payun na ngayun di mobile, marketers - malah lamun sono dina munggaran. Sahenteuna anjeun bakal di buruan.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Merrily McGugan
Merrily McGugan nyaéta Diréktur Marketing tarumanagara di DataXu, a pamasaran jeung téhnologi analytics parusahaan programmatic. Saacanna gabung DataXu, Merrily diayakeun peran Kepala Kandungan dina Pixability. Saméméhna, manéhna ngayakeun posisi di Omnicom urang Communispace; Accenture Sydney, Australia; sarta Havas 'Arnold Di sakuliah dunya dina unggul pangajén bebeneran ™ tur rekening Tennesse wiski Jack Daniel urang. Merrily nyepeng hiji B. A. kalawan honors ti Universitas Harvard sarta mangrupakeun panarima tina bedana High Akademis kaunggulan Medali ti Universitas Sydney, Australia. Merrily nyaéta pangarang diterbitkeun jeung urut hayu panulis pituduh perjalanan internasional keur Éropa Kulon sarta Britania.
March 1, 2018