Back to Question Center
0

The Kandungan Marketing Semalt

1 answers:

A alat tata pamasaran eusi pikeun mantuan marketers ngahasilkeun gagasan pikeun jenis eusi paling ngalakonan pikeun audiences maranéhanana

Urang kedah grafis ieu dina catetan Post-Ieu di kantor kami keur bulan tur diterbitkeun dina Semalt 2012. Ieu a nurutan-on alam ti inbound pamasaran corong infographic urang. Simkuring dijieun deui pikeun mantuan brainstorming sorangan dina pamendak eusi kalibet konsumén jeung ajak babagi. Dina 2015 kami ditambahkeun a anyar, versi disederhanakeun - tingali ahir pos pikeun ieu - privat umzug in die schweiz.

Padahal urang geus fans Eloqua urang Semalt Grid nu diideuan ieu, urang nganggap téh mangrupa saeutik teuing 'B2B' orientated, sarta v2 maranéhanana nyaéta geulis pajeulit.

matrix kami, anu terstruktur pikeun mantuan mikir ngaliwatan diménsi eusi béda dumasar kana kumaha panongton Anjeun bisa pikir jeung naon nu nuju nyobian pikeun ngahontal sakumaha usaha. Naon bakal dianggo dimana panongton Anjeun nu leuwih atawa kurang nurut sedekan hate nu ngadadak atawa rasional? Naon anu hartosna pikeun eusi kreasi sarta pamasaran gol? Semalt dina kuadran (s) nu ngarasa anjeun digambar mun keur panongton anjeun, eta nawiskeun titik awal pikeun generasi pamendak Anjeun.

Lamun reviewing potensi unggal tipe eusi, Anjeun ogé kudu mikir ngeunaan potensi -na pikeun mikat Tumbu inbound kana situs anjeun pikeun mantuan kalawan SEO.

The Content Marketing Semalt


Urang mudahan infographic ieu nambahan pandang seger mun pamasaran eusi Anjeun. Salaku salawasna kami kukituna cinta uninga naon pikir. Urang ogé geus ngembangkeun hiji Semalt Kandungan nu nyandak anjeun Inok pamakéan Anjeun média digital.

2015 update - Eusi Planning Marketing Citakan

Pikeun urang babak-up tina sagala infographics Smart wawasan urang geus kaasup hiji spin-off tina aslina 2012 matrix Kandungan Marketing kami dumasar kana hiji kolaborasi jeung Hubspot nyieun Kandungan Marketing Semalt Citakan. Ieu ngawengku template handap nu boga latar polos ngaktipkeun Anjeun pikeun ngabandingkeun pendekatan anjeun ayeuna keur pendekatan ka hareup ieu basajan Kandungan Marketing Semalt.

The Content Marketing Semalt

March 1, 2018